13 de setembre, 2009

Canvis o no

imatge de google

13 de setembre, diumenge.

Ja fa temps - fins i tot abans d'anar-me'n a França - que penso que potser em convindria "un canvi d'aires blogaires".
Vull dir que fa temps que penso que potser tocaria mudar-se a una altra caseta. Pot semblar inútil (continuarà sent el meu blog des del meu mar per molt que li canviï l'aspecte o el nom) però no sé per què, sembla que de tant en tant, a part de traslladar mobles i de fer canvis a la mateixa casa, va bé deixar enrere una etapa - en el meu cas força llarga, doncs des del juliol del 2005 ja són anys - i començar-ne una altra de nova.

D'entrada havia pensat que el blog de l'àvia podia anar bé per fer aquest canvi, però m'adono que no. Que el blog de l'àvia és el blog de l'àvia i que la Montse o l'Arare necessita la seva pròpia finestra al món de blogville per deixar anar allò que en determinats moments necessita deixar anar, ja sigui en forma de poti-poti, ja sigui en forma de post una mica més elaborat (el·laborat?) no tinc ganes de mirar el diccionari i amb l'ela geminada sóc un verdader desastre.

Arriba una edat en què a les dones se'ns espatlla el termostat. Ara tinc calor, ara tinc fred. La qüestió és no estar mai quietes. Ara em poso la camisa damunt del "top", ara me la trec perquè m'ofego de calor. Ara em tiro la "manteta" pel damunt perquè em gelo, ara em destapo del tot i em quedo damunt del llençol ben quieta perquè m'ofego.

Podria ser que aquestes ganes de canviar estiguéssin relacionades amb el desordre termostàtic? ho hauré de consultar a algú que hi entengui... les hormones o la seva manca són ben estranyes i fan fer coses encara més estranyes!

Sigui com sigui, per una banda em fa gràcia "canviar de piset" i per una altra banda em fa moltíssima mandra, així que convoco un referèndum - no vinculant, perquè al cap i a la fi faré el que em vingui de gust - per veure què opineu els que em llegiu. Apa, mulleu-vos!

Convé que l'Arare canviï de blog, encara que no perdi la seva línia de sempre, que, per un altre costat mai no he sabut quina mena de línia és?

Si és així, la resposta és SI.

No cal que l'Arare es mogui de lloc perquè , fet i fotut, continuarà sent l'Arare que vau conèixer?

Si és així, la resposta és NO.

Va, què faig, eh? eh? eh?

32 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Em deixes que contesti amb un NO ben contundent?

Jo... i parlo per mi, en clar, no crec que canviar de nom i de lloc aporti gran cosa... en canvi canviar de look, a vegades si que pot estar bé. Els colors, el format, les fotos, per anar-ho adaptant al que vols o al que t'agrada.

Des del punt de vista de lectora, crec que canviar un enllaç... no em farà sentir res de diferent ni venir a buscar-hi cap altra cosa que les que vinc a buscar ara.

Ara que s'hi t'hi entestes... canviaré l'enllaç els cops que calgui. Que consti!

Una abraçada, Montse, m'agrada tornar-te a veure per aquí.

gatot ha dit...

què podria dir-te jo, filla meva... si amb l'exemple predico...
:)

per sort, com dius, faràs el que et semblarà... i jo de tu no em preocuparia gaire per allò del termostat: no saps que als homes també ens passa?
:D

petonets no vinculants!

Striper ha dit...

Jo crec que no que mo cal.

Barbollaire ha dit...

Mariana allà on tu vagis, si em vols, jo hi seré.

Jo, ja ho veus, tinc el Lloc, les cambres i el vip (jejejeje).
Amb el Lloc he pensat molt cops xapar-lo i al final li vaig fer un tunning.

O sigui que NO, o SI. Com tu t'hagis de sentir millor, carinyo.

Per cert, has pogut salvar les fotos del PC?
Les arribarem a veure?
Et passaràs a Mac (son una canya! t'ho dic jo per pròpia experiència!!)

Una bosseta de petonets dolços i variats (ja saps, aromatitzats de cafè, xocolata 90%, té amb menta...)

:¬)****

Isabel Barriel ha dit...

sí, clar que síííí...ja sé que no guanyaré aquest referendum... si tens ganes de canviar, doncs canvia!!!!el marc, els continguts, l'estètica, els vidres de les finestres,els quadres de les parets, el to, l'edifici, la pintura...

Facis el que facis, però, no te'n deslliuraras de les nostres visites...

rhanya2 ha dit...

Jo també penso que SÍ, sempre i quan avisis que ets tu i no canviis el/s teu/s nom/s que acostumada a Arare em vas fer dir-te Montse i després Montse/Arare. Ara, si et fa mandra, fes una pintadeta a les parets, canvia colors i mides i ja et semblarà un bon canvi.
Total, faràs el que vodràs...
;)

Salvador Macip ha dit...

El més important és el contingut, no l'embolcall! Mentre continuïs escrivint, tant li fa on sigui. Només per no votar NS/NC, perquè el SÍ està de moda aquests dies i perquè els canvis són sempre estimulants, jo dic que SÍ.

Eli ha dit...

Jo crec que no cal canviar de casa...
Pots fer una redecoració nova? No ho sé... Jo he fet casa nova, i la tinc mig abandonada...
Ara que, el blog en sí.. també el tinc a mig gas....
Això són èpoques!!!
Ja estas de nou a casa???
Benvinguda!!!
:-D

miquel ha dit...

Ai, a mi també em vénen temptacions de tant en tant. Vaig començar canviant el nom, ja ho has vist, i ni cas.
Sigui com sigui, som qui som i potser evolucionem, però seguim més o menys igual, malgrat que canviem de casa.
Ja saps, però, que facis el que facis, et seguiré ;-)

fractal ha dit...

Canviar implica dinamisme.
Estic d'acord en que el més important, però, és el contingut dels posts.
Si et calen unes sensacions noves, doncs endavant canvis. D'alguna manera aquesta necessitat pot semblar lògica quan tornes d'un viatge en el temps i en l'espai, com has fet tu.

Tu misma, colegui.
Allà on vagis, et seguiré llegint.

Joana ha dit...

Crec que has de fer el que et demani el cos.... amb manta o sense.
Això sí, si emigres, dona l'adreça, no desapareguis pas!
Petons

Anònim ha dit...

A mi ja m'està bé com estàs, però si tens el gust de canviar... per què no?
Ai aquestes hormones trapelles!!!
Molt divertit el post, Montse.

Montse ha dit...

ui,ui,ui...
sabeu quin problema "afegit" hi ha, en tot això? que això de tenir una personalitat desdoblada (la Montse, l'Arare) de vegades et fa ballar el cap.

L'Arare és una mica esbojarrada, no té en compte els canvis d'ànim i li és igual viure en un blog que en un altre. En canvi la Montse hi ha dies que es pregunta si això de dir-se Arare és prou seriós per algú que és en plena segona adolescència (per utilitzar un eufemisme d'aquests políticament correctes) hehehe...

Potser m'acabaré decantant per canviar mobles i decoració...

gràcies a tots, de moment (encara no heu acabat, oi?)
;)

Clidice ha dit...

Jo voto que SI, no perquè no m'agradi aquest, sinó perquè et ve de gust. Te'n vas a l'Ikea blogaire i redecores la teva vida ^^. I si no et ve de gust no ho facis. Ara, si canvies avisa, que a veure si perdrem l'oportunitat de visitar la república independent de ca teu!

fada ha dit...

Òndia, si acabo d'arribar! De fet pensava conèixer-te i m'és ben igual en quin blog. Només una cosa: avisa si canvies de pis, eh? ;) I continua passant per casa, que a blogsville tot queda a prop. Petonets.

Cafè amb lletres ha dit...

Fa dies que em passejo pel teu blog, m'agrada molt, crec que si no t'escric ara potser canviaràs i et perdré la pista. Escolta't i fes el que de ben segur ja saps a hores d'ara quin serà el proper pas, és bo un canvi d'aires, canviar alguna cosa perquè res canviï, tu sempre seràs tu.

Ramon Aladern ha dit...

D'entrada votaria que NO, que vagis on vagis sempre seràs la Montse/Arare. Però també penso que el canvis normalment són per a evolucionar i millorar, o sigui que SI. T'ho dic jo que m'he mudat de casa cinc vegades i tres de nom.
Petons! (una mica més independents cada dia ;)

Xurri ha dit...

Obre'n un altre i mira a veure si creix pel seu compte - ja tancaràs el que sobri. Per sort encara són gratis!!!
Això si, t'haig de dir que a mi m'agrada que et diguis Arare, no ho puc evitar - ets l'Arare reina mora.
Ben tornada i petons.

:o)

Francesc Puigcarbó ha dit...

has de fer com jo que cada dos per tres canvio de plantilla, perquè en el fons encara que li canviis el nom (li podrias posar "desde Sa Palomera" mes o menys ens diràs el mateix que ja ens estàn dient ara que en ser molt ecléctic resulta amè o divukgatiu quan t'en vas de viatge amb el barquet. Tu mateixa, la Nuri sempre que em pregunta la meva opinió acaba fent el que li sembla i a sobre si no encerto en dir si o no o blanc o negre, encara es culpa meva.

Elena Casero ha dit...

Peró, que no pots estar queteta, reina mora?

On vas ara? canvi de blog? canvi de casa? qué hi faràs?

Montse ha dit...

Em sembla que acabaré per canviar la decoració i prou... i potser tornar a dir-me Arare sense més. Al cap i a la fi tots sabeu que sóc la Montse.

Sabeu què m'agrada molt? La quantitat de blogaires que m'heu respost!

Moltes, moltes gràcies a tots!!! (vaaaaaaaaaaaaa, a totes tambéeeeeeee)

el paseante ha dit...

Al menys no ens has demant un sms al 7755 (1'80 euros amb iva). La meva resposta és un NO rotund. M'agrada com tens els blogs ara. També em vaig plantejar obrir una nou blog. I me'n vaig adonar que em fotia mandra, i que mai seria com la meva casa actual del Turó Parc. Jo tinc mig anys menys de vida que tu. I m'adono que em costaria molt tornar a començar.

Però com que faràs el que voldràs, et llegiré allà on vagis.

Montse ha dit...

Paseante, ja recordo la teva etapa de nedador! però no, no, a mi també m'agrada molt més el paseante!

I si, suposo que tornarà l'Arare, canviant la pintura de les parets i algun que altre detall.

Petonets sense canvis, senyor passejador!

Albert ha dit...

Encara faltava jo. Mentre escolto el teu Serrat, penso que no cal canviar de blog, que es pot anar canviant (una mica) un(a) mateix(a) i això ja s'anirà veient al bloc. Pe`ro també epnso que tens tot el teu dret a fer un canvi de piset, redecorar-lo, plantejar-te la relació amb blogville de nou i de la menra que més et convingui, etc. O sigui que, poc o molt, changing (ja ho diu aquell).

P.S Com que ja has avisat que no és un referèndum vinculant...

P.S. 2 Però no em despareguis, que el piratilla i jo quedaríem una mica orfes...

Smuaques!!!

Montse ha dit...

Gràcies, Albert :)**

Violeta ha dit...

A mi m'és igual, si canvies de casa passa'm l'adreça. Això sí, la foto de l'encapçalament, preciosa, però els quadradets sobreposats que apareixen per tot el blog em recorden a la meva empresa i al món sanitari, no els podries treure???
;)

Montse ha dit...

oichs Violeta, és que... no es poden canviar, que és una plantilla feta. Aniré provant fins que trobi el que m'agradi més.

Joana ha dit...

Jo crec que de tant en tant va bé un canvi de look... en tots els aspectes. O sigui que si et ve de gust...endavant!
Et llegiré amb el color que sigui :)

Rita ha dit...

Si faràs el que et semblarà i jo et penso visitar-te tan si canvies com si no, perquè em fas pensar tu ara?

Un petó ben fort i ben tornada a terra!!!

No opino al post recent perquè com que no condueixo i no tinc fills... :P

+ petons!

Montse ha dit...

Gràcies, Joana, gràcies Rita... com veieu, de moment només he canviat la plantilla. De moment el color blau del meu mar continua aquí, ja veurem si més endavant...

petonets, reines mores

Maria ha dit...

Hola tu, jo penso que si tu has platejat és perquè la última vegada que vas canviar et va anar bé. Tu mateixa, tothom et continuarà llegint igual, o sigui que si tens moltes ganes d'estrenar pis: canvia de pis; i si només eren una ganes petites, no cal que ho facis.
Per altra banda a mi m'agrada això dels dos noms: Montse/Arare, és ser conscient que ets moltes coses, que ets tant la "boja" com la responsable; i això m'agrada, penso que s'ha de ser una mica de tot en aquesta vida!
1 pató!

pepi ha dit...

Potser arribo tard per donar la meva opinió, però de totes maneres ho faré. Crec que podries continuar al teu pisete i si tens ganes redecorar-lo i et quedarà ben maco.

Un petonet