29 de novembre, 2007

Un meme

La Glòria m'envia un meme que consisteix a enviar la foto d'algun dels nostres racons preferits (d'allà on vivim) . M'he decidit per aquesta foto, que pertany a una regata celebrada en aigües de Blanes fa un parell d'anys. Aquesta foto està feta des del Swing - encara no teníem el Blauet- Nosaltres no hi participàvem, a la regata, només vam sortir a navegar paral·lelament i a gaudir d'una navegació plàcida i tranquil·la.
L'altra foto és del mes de gener d'aquest any, feta des del Blauet. Es veu Pinya de Rosa, però des del mar. És entre Blanes i Lloret.
Dos "racons" del meu paisatge que tinc sempre presents a la retina, a la retina de l'ànima.
Gloria me envía un meme que consiste en enviar la foto de uno de los rincones del pueblo o ciudad en la que vivimos, que nos guste. Me he decidido por estas dos fotos. La de arriba, pertenece a una regata que se hizo en aguas de Blanes hace dos años. Nosotros no participábamos, sólo salimos a navegar un rato y tomar unas fotos. Está hecha desde el Swing, pues todavía no teníamos el Blauet. La foto de abajo es del mes de enero de este año, está hecha desde el Blauet y es el paisaje que corresponde a Pinya de Rosa, uno de los preciosos jardines que tenemos en nuestra costa y que, por suerte, todavía se conserva más o menos virgen. Está entre Blanes y Lloret.
Dos "rincones" de "mi" paisaje que tengo siempre presentes en la retina, en la retina del alma.


Els passo el meme a: Gatot, Júlia, Barbollaire i Violette. Per mencionar algú. De fet, li passo a qualsevol que tingui ganes de fer-lo . Només demano que si algú que no he mencionat el fa, que m'ho digui (bé, si vol, és clar!)

Les paso el meme a: Gatot, Júlia, Barbollaire y Violette. Por mencionar a alguien. De hecho, se lo paso a todo aquél que tenga ganas de hacerlo. Sólo le pido que me lo comunique (vale, si quiere)

16 comentaris:

Júlia ha dit...

D'acord, ja buscaré per l'arxiu fotogràfic de la meva memòria sentimental, basitus.

rhanya2 ha dit...

No em costarà gaire, és un tema agradable!

Un petonet!

PS: Bonics racons els teus...

Barbollaire ha dit...

Oído cocina!!!
M'ho poses dificil... perquè SBD no és que tingui gaires racons "entranyables" i "incomparables"...

I ha de ser del lloc de residencia actual? ;¬P!

Petonets dolços, nina!

(Ps. per cert si passes per "l'altre casa" veuràs una imatge corprenedora! XDDDD)

Montse ha dit...

Vaaaaaaaaaaaaaaale, però ha de ser un lloc on hi hagis tingut la residència, com a mínim. No val posar una foto de l'estiu, que si hagués estat així, jo hauria posat algun canal o potser hauria buscat a l'arca dels records i n'hauria posat qualsevol del Camí de Santiago. Nanananana: de casa, d'allà on vius, on trepitges cada dia i on tens la teva vida muntada (o l'hi has tingut) (visca els pronoms febles!)

hehehe... ja t'he vist, anda queeeeeeeee... un dia en penjaré una de meva fent el mateix i veuràs quin riure! (vull dir tocant la guitarra, home!)

petonets, wapu! (perquè estaves wapu, tot i que a mi m'agrades més ara, i això que no et conec "a lo vivo")

Montse ha dit...

Molt bé, Violette, aniré passant per ca teua per veure-ho! Una abraçada!

Montse ha dit...

Vinga, Júlia, que tu pots! petó!

Barbollaire ha dit...

Mariana no m'importa que riguis de o amb mi...
L'imatge ja porta a això... Però és el que havia :¬D

Ok, ok... ja miraré que puc trobar que m'encisi hehehehehehe

Petonet dolç, nina

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per agafar el testimoni, Arare, m'encanta el raconet entre Blanes i Lloret.

Mar ha dit...

El mar és una passada. Realment ara me'n adono que no podria viure a un lloc sense mar! I mira que Barcelona en té..però no és el mateix..ja saps. Ui, és que realment no m'ho puc imaginaaar!!!
:S



M'alegro que t'agradessin les fotos! Amb aquest fill tant preciós que tens, com vols que no estigui enamorada?!?!!
aiiixxx...i si veiessis com em cuida aquí al piset!!
:D


Petoons!!

Anònim ha dit...

La segona és d'allà on hem vau dur algun diumenge d'estiu??
M'encantava! Ara hi vaig de tant en tant amb el d'uns amics dels meus pares ^^' (bueno a l'estiu...)

Jo hagués ficat una del passeig de mar. Per qué al passeig de mar crec que és el racó de Blanes on més temps hi he passat. Moments per pensar, per gaudir, per compartir o simplemente per estar-hi respirant l'aire pur que tant el caracteritza :)

Aviat, aviat en posaré més :P
Ara mateix tinc un muuunnt de feina i s'han d'escollir, retocar i tota la pesa ^^'


Un petunet molt gran!! ^^'

Montse ha dit...

Si, Jessica, és allà :), podries posar al teu blog unes quantes fotos del teu/nostre poble, segur que seran molt més ben fetes que les meves, que jo no hi veig, que sóc miope, jejeje...au, va, recull el testimoni del meme encara que no t'hagi anomenat directament i fes-ho! què tal va anar per London? Do you like it?Una abraçada.

Montse ha dit...

Mar, a Barcelona es va estar vivint d'esquena al mar fins l'any 1992, que es va fer tota la zona olímpica. Semba mentida, però quan jo era petita i anava amb els meus pares a veure el mar de Barcelona, "semblava" que el mar estava "tancat", que només hi havia accés des de les escales - bruted-brutes- del port, i des de les "Golondrines", que et portaven fins al "Rompeolas". Jo també m'alegro de viure en un lloc on el primer que veig quan em llevo és el mar... els blanencs tenim molta sort! Ànims amb la feina, no sé si ens veurem, aquest cap de setmana... veniu?

Montse ha dit...

Algun dia, Glòria, penjaré una foto d'un altre paisatge (entre Blanes i Lloret) i explicaré una anècdota que em v passar... de fet, la tinc escrita, en forma d'email...
M'ha agradat, recollir aquest testimoni. Això dels memes és força divertit! Una abraçada.

Montse ha dit...

Muakssss, Barbollaire :)**

Mar ha dit...

La feina??
Mira:
Dilluns em vaig enconstipar com una mala cosa, dimarts tenia festa, dimecres no hi vaig anar perque encara em trobava malament (encara cubava!) i ahir, que hi vaig anar amb tota la bona fe del món em vaig quedar sense veu parlant amb uns clients i em van dir que marxés a casa, que ja veien que no estava bé i que sense veu tampoc puc treballar.
Dons aquest matí he intentat dir 4 paraules i NO PUC DIR RES DE RES!!!
Muda, completament. Com mai eee
Aixx...no sé què faré..els he de trucar! :S
Mira que és mala sort, ara que ve el cap de setmanaaa...


Si que vindrem, si! Dissabte a la nit. Ens veurem diumenge per això!
;)


Petooonsss!!

Júlia ha dit...

ja està fet!!!