05 de novembre, 2007

Alargue su pene

Vejam:
Qui més qui menys ha vist entrar al seu ordinador aquell anunci que diu que si et vols allargar el penis, facis un clic i et diran com fer-ho. La major part de les vegades l'anunci en qüestió entra en forma de finestreta indesitjada i el que tots fem és clicar la creueta perquè se'n vagi i no ens molesti més. Altres vegades ens entra pel correu. Sort que gairebé tots tenim - ja- la possibilitat de dir-li al nostre pc que es fiqui el correu no desitjat allà on li càpiga (que sol ser en una carpeta anomenada correu brossa o, en el cas de les finestretes, spam).

I ja entro "en matèria". Dissabte, 30 de novembre, en un suplement de La Vanguàrdia, vaig llegir un article força ampli i interessant anomenat Adonis de silicona, amb text de Margarita Puig i fotos de J.M. Peñalver/Corbis (al César... etc,etc). En aquest article vaig llegir amb certa sorpresa (digeu-me ingènua) que ÉS CERT que hi ha homes que, de la mateixa manera que algunes dones s'omplen les glàndules mamàries de silicona, cosa que a mi em fa basarda, encara que respecto, que cadascú és lliure de posar-se el que vulgui, faltaria més, hi ha homes, deia, que es fan allargaments de penis (o sigui que no era una llegenda urbana ni un spam ni un acudit, era cert!) perquè consideren que "la tenen petita". Bé, de la mateixa manera que considero que cada dona pot ficar-se al seu cos el que li càpiga o el que pugui, em sembla molt bé que cada home faci amb els seus genitals allò que li sembli bé. Només que em xoca, em xoca moltíssim, què voleu que us digui? i sembla ser que no solament es fan allargar el penis, sinó que també hi ha qui es fot silicona a les natges per aconseguir assemblar-se una mica més al David de Miguel Angel Buonarrotti, o al Xuaxeneger o com es digui, en la seva millor època, que ara em sembla que ja està una miqueta de capa caiguda. No, no, si a mi m'és ben igual, només que... el que us dic: em xoca!

ep! una altra cosa són les reconstruccions mamàries o del que sigui, a conseqüència d'alguna malaltia.
De tota manera, repeteixo, allà pel·lícules i cadascú amb el seu cos, que faci el que vulgui, que per això és seu. Com si el volen fer servir com a tauleta de nit.

Documents gràfics:

Aquí a baix, una bonica tauleta de nit (ja em perdonareu però aquest exemplar no recordo d'on l'he tret, tchts,tchts... em sap greu)

Una operació d'allargament de penis:



foto: http://www.elclubdemenorca.com/curiosidades/humorgrafico/humorgrafico-0003.jpg

________________________________________________

I per acabar... propaganda d'un parell de coses:


1) Aneu al bloc Saragatona, d'allà, aneu al seu post transformacions i llegiu. Podria ser que us hi quedessiu enganxats o com a mínim, que us interessés la proposta.

I 2) A veure si em feu el favor de visitar La tertúlia i participar, que sempre se us ha d'anar al darrere, ostres, ja!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha interessat aquest tema. Fa un temps el vam tractar al meu fòrum i ens va complaure molt parlar-ne.
El que ens va frapar més a tots, però, va ser "la manera". Sí, quin és el procediment que s'utilitza per a l'efecte d'allargament del penis. Vam veure l'artefacte en qüestió i sembla un instrument medieval de tortura. Dues anelles tipus brida, una per a collar-la a la base i la segona per a ajustar-la just per sota del glà. Dues guies laterals per a anar donant llargària i apa! Com si fos un poltre en miniatura, anar donant voltes fins obtenir la mesura desitjada.
En fi..., a part de la necessitat que hom pugui tenir, tela el sufriment que es deu haver de suportar per a assolir l'efecte desitjat. I per a que després et digui la parenta de torn que el que importa no és tant l'allargada com el gruix! P'a posar-se l'aparatet al coll i anar donant-li voltes! :))

Montse ha dit...

jajaja, monalitza! m'ha fet gràcia això de posar-se l'aparell al coll i anar-hi donant voltes... hi ha alguns homes, però (i fixa't que dic "alguns", que no generalitzo ni molt menys) que en lloc de fer-se un allargament de penis haurien de fer-se un allargament de cervell.

Un petonet, reina mora!!

MIB ha dit...

UH.. yo también leía ese suplemento de La Vanguardia hoy mismo.. me resulta raro tal cual... que los hombres (de ambos sexos te lo digo) hayan llegado a la cirugía tan extrema...
Sinceramente, sé que hay personas que están acomplejadas por alguna particularidad física... y a veces estos complejos generan otros problemas peores... como el ostracismo social, la depresión, la anorexia, o demás... Yo estoy de acuerdo con las cirugías cuando se trata de mejorar la salud psíquica del paciente...
EL problema viene cuando la mente del paciente ya está terminalmente afectada por la imagen social de ser el "modelo perfecto"... los excesos son malos... y cuando el cerebro está lleno de porquería social, y vacío de otras cosas... entonces se llega a una serie de cirugías a las que yo no encuentro casi ningún sentido ...

sigo por email...

gatot ha dit...

eis arare... faré els deures.. però vaig estressat........ cagumtot que no tinc temps.... només dir-te que jo tampoc m'agrada artificialitat... no és més barat un bon cogombre? (i fresc!)

Abans deien que els mascles tenien la única neurona al membre; potser volien dir que al membre només hi tenien l'autoestima (per allò de l'autosatisfacció, vull dir)

em sembla que si tots plegats penséssim una mica més en l'altre/altra... no pensaríem tant en nosaltres mateixos i deixaríem de mirar-nos cap avall!!!!

petons i llepades de consultori sexològic!!!! :D