01 d’octubre, 2006

Bellesa i amor /Belleza y amor

El meu horòscop d'ahir deia que havia d'estar contenta perquè Venus entrava al meu signe (balança, encara que al blog, si li dic la meva data de naixement, me'n fa sortir un altre, jo que he estat balança de tota la vida) com deia, Venus entrava al meu signe i amb la seva entrada propiciava una etapa plena d'amor i bellesa. Molt bonic.
Encara sort que l'hososcop no endevina el futur polític del teu entorn. Ep! no rieu, que d'aquí a un mes hem de votar. I què votarem, eh? eh? Què podem votar, si, com comentava un bon amic meu, i que a mi també em passa, quan veig Jordi Pujol penso en el President (independentment que jo el votés o no, que això pertany a la intimitat íntima) i quan veig els altres em recordo dels titelles de paper maché que feia quan estudiava magisteri o els que també vaig fer en un curs de plàstica a l'Institut del Teatre (si, també feiem plàstica, i música, i dibuix i escriptura creativa i...) que un dels companys va fer la cara d'un conegut polític del moment (encara vivia el dictador) i, buf buf, ja m'estic enrollant, com sempre.
Ai, perdoneu-me, me n'he d'anar a buscar la bellesa. L'amor el tinc, per sort, al meu costat. Per cert, dues coses personalitzades (no, tres) a saber:
1) Snorfy van/vau tocar molt bé. Però a la una en punt havien de parar i em vaig quedar sense poder sentir "Con tres palabras" que és una de les que m'agrada més. A canvi, he de dir que les cames se me n'anaven soles quan vau cantar "Tant me fa". I això que en aquelles hores de la nit una ja no està per fer de saltimbanqui! (coses de l'edat, què voleu?)
2) A l'Herald de l'Eixample: no em tinguis en compte això de l'horòscop, eh? només era una estratègia per entrar en el tema. Ep! (t'estic fent l'ullet, així que vull un somriure, com a mínim)
3) Pere, gràcies. Tu ja saps per què.
Mi horóscopo de ayer decía que tenía que estar contenta porque Venus entraba en mi signo (libra, aunque el blog si le digo mi fecha de nacimiento, hace que me salga otro signo, yo que soy libra de toda la vida) como decía, Venus entraba en mi signo y con su entrada propiciaba una etapa llena de amor y belleza. Muy bonito.
Menos mal que el horóscopo no adivina el futuro político de tu entorno. Eh! No os riais, que dentro de un mes tenemos que votar. ¿Y qué vamos a votar, eh? ¿eh? Qué podemos votar, si, tal como comentaba un buen amigo mío, y que a mi también me pasa, cuando veo a Jordi Pujol pienso en el Presidente (independientemente de que yo lo votara o no, que eso pertenece a la intimidad íntima) y cuando veo a los otros me acuerdo de los títeres de papel maché que hacía cuando estudiaba magisterio o los que también hice en un curso de plástica en el Institut del Teatre (si, también hacíamos plástica y música y dibujo y escritura cerativa y…) que uno de mis compañeros hizo la cara de un conocido político del momento (aún vivía el dictador) y buf buf buf, ya me estoy enrollando como siempre.
Ay, perdonad, tengo que irme a buscar la belleza. El amor ya lo tengo, por suerte, a mi lado. Por cierto, dos cosas personalizadas (o tres) a saber:

1) Snorfy tocaron/tocasteis muy bien, ayer. Pero a la una en punto tenían que parar y me quedé sin poder escuchar “Con tres palabras” que es una de las que me gusta más. A cambio, tengo que decir que las piernas se me iban solas cuando cantasteis “Tant me fa” (me da igual). Y eso que a aquellas horas de la noche una ya no está para hacer de saltimbanqui (cosas de la edad, qué queréis?)

2) A l’Herald de l’Eixample: no me tengas en cuenta eso del horóscopo, eh? Sólo era una estrategia para introducir el tema. ¡Eh! (te estoy guiñando el ojo, así que quiero una sonrisa, como mínimo)

3) Pere, gracias. Tú ya sabes por qué.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona pregunta aquesta que ens fas, Arare_. A qui votar? No fa pas massa, una persona que últimament tinc molt a prop, em va recomanar que a l’hora de fer-ho, ho fes amb el cor, i no pas amb el cap. Potser, té raó...

Montse ha dit...

Benvingut a la blogosfera, amic Pensador que pensa! M'alegro de la teva decisió de tornar a pensar. Mil i escaig petons (m'agrada més mil i pico de petons, però no és correcte, ai las!)

Albert ha dit...

Doncs et torno el somrís arare.
Que tinguis un fantàstic dia prop del teu amor i que la bellesa no et deixi.
Una abraçada des del ciment de l'Eixample

Vert ha dit...

Realment, crec que estem necesitats d'un President amb majuscules. vingui d'on vingui, pero ens cal.

Me quedé con las ganas de acercarme a Malgrat a escuchar a nuestro Andreu con Snorfy. Espero que pronto pueda ser.

pesto.nets

miquel ha dit...

Des res, arare, que ha estat divertit.
Votar? Els polítics que van vestits mostren el mateix de sempre, que coneixem prou bé, i els que es despullen no ens ensenyen res que no coneguem. Tots coses petites i circumstancials. És clar que alguna cosa haurem de fer, però...

Mar ha dit...

¿President? ¿que en tenim ara?, ostres!

Llanos ha dit...

Arare: el formato de la fecha en blogger es mes/día/año, por eso desbarata el horóscopo :-)

¡Suerte con las elecciones! Y que gane el mejor (¡je!).

Un beso, reina mora.

Anònim ha dit...

Jo ja ho tinc pensat i repensat a qui votaré no se quin horòscop te però espero que tingui bones influencies “astrals” (les cometes cadascú les pot interpretar a la seva conveniència ).

:)

Modgi ha dit...

El mío decía que tuviese cuidado porque un Plutón verbenero s'alineaba eeen Marte.

Anònim ha dit...

Querida Arare,

hace tanto tiempo que no consigo que los astros se alineen en el espacio chatero y podamas charlar (y discutir) como siempre que echarte de menos va asociado a ti cada vez que te pienso. Y te pienso,porque una va haciendo caminos como decía el poeta pero con la mochila de sus recuerdos y vivencias a cuestas. Y entre esas vivencias estas tú. Ahi, vital y dinámica. Grande, ya sea porque Venus te alumbró o porque el mar sólo puede ser azul si lo miras tú.

Hoy que el tiempo no me pisa los talones y puedo leerte, y te releo, y te siento junto a mi, sonrio porque se que siempre que de un silbidito estarás ahi. Y sonrío porque mientras sigas generando esa luz que irradias a tu alrededor......no hay opa eléctrica, ni políticucho de turno que pueda oscurecer el paisaje "desde tu mar"....

tu amiga

Montse ha dit...

jbauer, la política em posa. Em posa de mala llet. Així que que els vagin donant menjar a les vaques, que la llet serà menys "mala". ;)

Amiga, podrías ser dos o tres personas, pero por el estilo diría que sólo puedes ser una. Gracias por tus palabras. Ya sabes que es cierto, en cuanto silbes me tienes a tu lado. Un beso.

Modgi, eres la leche! (la buena leche, no la mala leche) siempre me haces sonreír. Escolta, nano, avui he anat al teu blog i del teu blog he saltat a un altre i li he deixat a ell el comentari que t'havia de deixar a tu (cof cof) ell és l'estanislau verdet, que s'assembla molt a tu (o és que jo em faig un embolío) Petonets.

Arare-Pitón verbenera (això ve d'una vegada que em vaig disfressar de serp, marededeusenyor, doneu-me la pastilla de lss 3!)

Montse ha dit...

jaka, quina sort, tenir-ho pensat! jo més que no tenir-ho pensat és que no ho tinc res. Ni pensat ni res ni res. Que no entenc res, que m'he tornat tonta de política. Que... gñññ...
Un petó, jaka (un dia m'has d'explicar el per què del teu nick, que jo vaig conèixer una jaka madrilenya molt simpàtica però està clar que no sou la mateixa)

Llanos, ¿existe un "mejor"? vaya, no ´me había fijado en eso de la fecha, pero ahora ya no lo cambio, después de un año (casi) que me dice que soy escorpio y yo que dale con que soy libra, pues... ya me acostumbré! petonets!

Montse ha dit...

Mar-calíope - Yo ya no sé lo que tenemos, reina mora. Y casi prefiero correr un (es)tupido velo y pasar olímpicamente, la pena es que siempre caigo de nuevo (no aprendo) y me sulfuro cuando veo lo que veo, aixx...

Pere, m'ha agradat això de les coses petites i circumstancials, hehehe! (si m'ho permets, em quedo amb l'expressió)
UN petó.

Vert, habrías disfrutado (en el concierto) había poco público (y es una lástima) por eso los teníamos cerca y fue muy entrañable ver a Paciente amunt i avall de l'escenari (no se puede estar quieto así lo claven)

Uuuuuuuun altre petonet amb pesto per tu!

Montse ha dit...

Albert! He dit AMB pesto! ;)

ja veus que n'aprenc! (et juro que de vosaltres aprenc moltes coses i no és conya)

Avui hi ha boira, però el mar és a sota, així que un petó des del meu mar, per sota la boira.

Shangri-la ha dit...

Hoy, 2 de octubre de 2006, zarpó de puerto desconocido una embarcación sin bandera que la identifique: SHANGRI-LA. DERIVAS Y FICCIONES APARTE.

Trenzas ha dit...

A mi el horóscopo siempre me dice que voy a tener un dia regularcillo; una de cal y otra de arena. Buendía para elamor; fatal para las finanzas; me sentiré muy animada pero me dolera la garganta.
O alguna cosa similar.
Nada especial; igual que los políticos de ahora mismo: nada especial a votar.
Que Dios reparta suerte.
Una abraçada forta

Zifnab ha dit...

Yo votaría a Saramago que en el Elogio de la lucidez hablaba de manadas de gente haciéndolo en blanco

Se feliz

Hanna B ha dit...

prenc nota de l'horòscop arare que es veu que jo sóc ascendent balança! visca venus!
votar, o no votar, aquesta és la qüestió (per a mi)
aix

Anònim ha dit...

Hola, buenas...

Soy amigo de Julian Eusebio, y su webmaster-webblogger. Estaba recopilando noticias e informaciones sobre SNORFY, y ha salido tu bonito blogg. He pensado que quiza te gustaria ver como ha quedado, despues de una semana. Aun esta en construccion, pero lo iremos mejorando. En su blog hay tambien un enlace hacia el mio, espero que te guste.

http://snorfymaster.blogspot.com/