07 d’octubre, 2006

Més/más de SNORFY, la banda

¿Recordáis que la semana pasada os hablé de Snorfy, la banda del pueblo vecino por estribor, si nos situamos miramos al mar? Pues esta semana tenéis la oportunidad de volver a verlos, en un concierto benéfico en Lloret de Mar, el pueblo vecino por babor, siempre situándonos mirando al mar, como aquél del palio sonrosado de la luz crepuscular, du-duáaaaa, du-duáaaaaaa...
¡Lo de babor y estribor sólo funciona sin explicaciones en los barcos, advierto!


SNORFY actúan el domingo (mañana). No os lo perdáis
actuen diumenge (demà). No us ho perdeu.


Recordeu que la setmana passada us vaiog parlar de Snorfy, la banda del meu poble veí per estribord, si ens situem mirant al mar? Doncs aquesta setmana teniu l'oportunitat de tornar a veure'ls, en un concert benèfic a Lloret de Mar, el meu poble veí per babord, sempre que ens situem mirant al mar, com aquell del "palio sonrosado de la luz crepuscular, du-duaaaa, du-duaaaaaaa...
Això de babord i estribord només funciona sense explicacions als vaixels, ho adverteixo!

7 comentaris:

Albert de la Hoz ha dit...

T'asseguro que no veuré el grup, però això és el que diu el DCVB sobre els mots:
BABORD m., neol.
La part esquerra d'una nau o altra embarcació, mirant cap a proa; cast. babor. Etim.: pres del cast. babor
ESTRIBORD m., nàut.
La part dreta d'un vaixell o embarcació, mirant de popa a proa; cast. estribor. Etim: del fr. estribord

Arare_ ha dit...

Si, ja ho sé, però jo deia que al vaixell funciona "sense explicacions", volia dir que al vaixell no cal dir "si et poses de cara al mar" perquè dins el vaixell la proa sempre és la proa i la popa sempre és la popa.

Per cert, jo tampoc els aniré a veure, perquè demà tinc super-mega-dinar familiar dels que s'allarguen fins a les 7 del vespre

Petonets, albert, gràcies pel comentari!

liter-a-tres 3 ha dit...

Uy, quina alegría aquestes sobretaules tan largues, tan súper-mega-familiars, que fins les set de la tarda et tenen agafada a la cadira, i a la copeta, i a un vas d'aigua perque la gola s'asseca de tant parlar, i a un altre cafè, i a una altra copeta..., i que bé, companya!!! Disfruta-la, o gaudeix-la, com més t'agradi.

Un petonet petit, perque avui, a tú ja t'en feran molts de petons grans, i jo els necessito per rebre al viatger que retorna a casa.
Apa siau i records a tots de part meva!

Arare_ ha dit...

Liter-a-tres
A mi algunas sobremesas tan largas me producen un noseque que que se yo, tengo que levantarme, tengo que hacer algo, soporto poco estar sentada tanto rato, pero como soy la anfitriona y la cocina está integrada en el comedor, tengo la gran excusa, me levanto ciento cincuenta mil veces a hacer cosas y así se calma mi hiperactividad :)

Pero disfruto (gaudeixo) molt, xq és una forma de reunir la meva família més propera (ya sabes que somos familia numerosa, nosotros)

Creo que me estoy haciendo un embolío etre el català y el castellano, jejeje...

;) ¡yo lo tengo claro, sólo lo hago para liaros una mica!

fractal para cual ha dit...

Y que dure!! Por muchos años, y que puedas levantarte de las mesas y las sillas y de donde te de la reverenda gana, pero siempre en tan agradable compañía.

Habrá velas hoy??? Velas de esas de soplar...

Andreu ha dit...

Gràcies per la publicitat, pero tampoc no hi havia massa espai. Estava ple com un ou. Exit de critica i públic. Però t'hem trobat a faltar. Mira que hem estat a punt de tocar "Con tres palabras" i tot, pero clar, com que no hi eres, hem avortat l'intent.

En fi, petonsios musicals. Gràcies a Déu encara som joves pel Rock 'n' Roll (que no tothom pot dir el mateix, mira tu per on...)

I... via fora, que tot està per fer i tot és possible.

Arare_ ha dit...

fractal, no hubo velas, todavía no ;) el 11!!!!!!!!!!!!

Andreu, m'alegra que hagi anat tan bé, tal com dius, gràcies als déus, encara som (jo també, ehhh? no em miris així) joves pel Rock'n Roll!