22 de juliol, 2006

Sr. Anonymus, lamadrequeloparió

Carta abierta al Sr. Anonymus: (aviso: la carta empieza pero no termina porque en medio, se lía)

Mire usté. Un día, convencida de que era usté "alguien", le di las gracias por decirme que mi "site" (quería usted decir mi blog, ¿no?) era pretty (como la woman) y que usted estaba very content (¡no me diga!) de leerme. Mirusté, que casi me emociona y todo, ay!
Luego, mis amigos blogueros (no sé si hay que escribirlo con la u en medio o no, que una no sabe inglés hasta estos extremos, sólo lo justito para pedir una pizza margarita y preguntar donde está el servicio)
Mis amigos blogeros/blogueros, decía, me sacaron de mi error.
-¿Sabes una cosa, Arare? El Sr. Anonymus no es más que un "spam"
- ¿Un qué?
- "Spam"
- ¿Y eso se come?
- Eso, por desgracia, es algo que "ensucia" los blogs. Eso, lo mismo que la publicidad que te "meten" sin que tú lo sepas, y que padecemos todos, suele pasar a los que tenéis contadores gratuitos.
- Ahivadios! ¿Y a partir de ahora no podré contar a los que entran en mi blog?
- Poder, puedes, pero estás expuesta a que desde tu blog se anuncien melodías de móviles, culos...
- ¿Culos? ¿Como aquél de la parada del autobús?
- No, peores. Aquél de la parada del autobús por lo menos anunciaba crema anticelulítica. Estos anuncian musiquillas para móviles
- Caramba, o sea, que si quiero poner una musiquilla diferente a mi móvil me regalarán un culo?
- Noooooooooooooo, es que no entiendes nada, mujer!
- Oye
-Qué
-Que es que no entiendo nada. A ver. ¿Qué tiene que ver el Sr. Anonymus con las musiquillas telefónicas y con los culos? Y sobre todo ¿qué tiene que ver todo eso con mi blog? eh? eh? eh?
- Dejémoslo, Arare. Hoy estás más idiota que nunca.
- Vale. Tenga usted amigos para eso, tchts,tchts...
- Hale, vete a llevar a tu papá a nadar, eso será algo de provecho. Y deja de escribir chorradas, que tus lectores no están para perder el tiempo.
- Hombre, de vez en cuando ya pueden hacer el sacrificio, ¿noo?
- Levántate y anda!
- Huy, eso lo conozco!
- Claro, eres tan antigua como para saber de qué te hablo. Hala! ¡Circula!

buf buf buf... pues vale, eso. Que me voy!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

No és cap sacrifici llegir-te; tot al contrari, un gran plaer! I el famós Sr. Spam és una plaga d'aquests temps tan "modennos", noia. Ningú no se'n lliura! Petons d'estel! (i gràcies per dir-me "poeta" amb aquella definició tan maca) :)

bellosoli ha dit...

Ale! exagerada! tan antiga com per haver sentit en directe el "levantate y anda"? Et cau com a 20 generacions enrera em temo. Més aviat sembles de la època del: "oio! holaaaaa!"

Els spam em foten de mala llet, la veritat. Jo al principi en vaig tenir algun que em va obligar a posar la verificació per paraula dels posts. Però ara ja fa temps que l'he treta i ja no tinc spam. Els meus comptadors no em donen problemes. Suposo que és qüestió de sort. Ara, això si, el correu el tinc fregit d'spam al correo no deseado, sempre amb l'estúpid títol de "enlarge your penis". Algú és prou capullo per picar?

Anònim ha dit...

Bon dia Arare !!!

Sí que es una plaga això del Spam, jo al final vaig tenir que posar allò de: “moderate coments” i de comptador ja no en tinc. Al Bloguer no m’ha passat mai ja que hi tinc un parell de blocs de proves i allí no s’hi atansa ni “cristu”.

Anònim ha dit...

hosti, doncs fas bé de comentar-ho, perquè jo també m'hauria quedat la mar de contenta amb el comentari del sr. Anonymus aquest.

Albert ha dit...

Digues a l'anonymus que em truqui, que tinc una cosa per ell

Vert ha dit...

I jo que pensava que el cul que veia cada cop que entro al teu blog era una gentilesa teva, bah! Si el treus, igual ni torno, oiga! (Alternativa: i si posas el teu?)

burinot ha dit...

Per desgracia l’span es la plaga d’aquest segle la plaga de les noves tecnologies, sembla que a vegades per tot hi ha que pagar un preu. La veritat es que de moment jo no estic tenim problemes al meu bloc però si t’he he de ser sincera potser es per que no entra mai ningú. Haveure si hi ha sort y desapareix l’span.

Anònim ha dit...

com ha degenerat el senyor anònim. Oi que és el mateix o un descendent seu del que fa segles es dedicava a escriure poesia?

Petons anònims

Xurri ha dit...

Yo lo que no acabo de entender es qué carallo ganan los que ponen el spam con meter la frasecita ahí. O con que se llene tu bandeja de correo. Me debe faltar visión de negocio.

Y lo del culo no me estraña: has visto lo que pone al final de cada uno de tus posts? "Links to this post: >>crear un vinCULO

No se de qué te lamentas!!!
(o sea, CANTA, Arare, CANTA!)
ptnts

Montse ha dit...

*Arare cantando.
Un dia t'explicaré, Xurri, un acudit de culs.Jo tampoc no tinc visió de negoci.

Liter-a-tres, els 65 encara no els he vist, però potser haurem d'habilitar aquella paraula tan antipàtica. Divendres, els focs, psà. Dissabte, els focs bé, però el fum no els deixava veure. Avui ja us ho explicaré.

Manel, un descendent d'un poeta? doncs ara no hi caic! Fa gaire temps, del spam poètic? mira que jo ja sóc "gata vella" a internet i el que si que recordo és el Sr. Lag al IRC.

Montse ha dit...

ui,ui,ui,ui, burinot! Una noia soltera al meu blog! tu no saps on has caigut, jejejeje... mira que tinc dos fills sense nòvia, encara!
;)
Molt benvinguda al meu blog, espero que tornis aviat. Un petonet.

Montse ha dit...

Vert, el propi cul no ha de sortir mai al propi blog, que llavors es perd allò que en diuen "misteri" hehehe...

Albert, pots estar segur que a la propera li dic que et visiti a tu, que sé que em defensaràs a capa i espasa!

Montse ha dit...

jaka, mery cherry, el que em sap greu és començar a posar "traves" a la gent perquè deixi comentaris, això d'haver de posar la paraula "secreta" és un rollo que de vegdes fa que la gent es talli a l'hora de deixar els seus comentaris, però si la cosa continua així, potser ho haurem de fer!
Un petonet a cada una.

Montse ha dit...

Bellosoli, l'episodi de Llàtzer el vaig "conèixer" estudiuant Religió, que llavors era una assignatura obligatòria. De tota manera, no em penedeixo d'haver-ne estudiat i el que em sap greu és no haver ampliat amb història d'altres religions que no fossin la catòlica. En definitiva, tot és cultura!

Aioooooooooooooooooooooo!

Montse ha dit...

bitxo, la definició no era meva sinó de M.A. Villar, com et vaig dir, un amic poeta "zeviyano" molt "salao" (i bon poeta, per cert)

Gràcies per llegir-me i sobre tot m'agrada que no representi un "sacrifici" hehehe...

Zifnab ha dit...

Y yo que pensaba que era una ultra fan de mis letras la tal anonymous

Que desilusión

Se feliz

Anònim ha dit...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anònim ha dit...

Great site lots of usefull infomation here.
»