25 de juliol, 2006

Quotidianitats /Cotidianidades

Definitivament, avui trucaré a PC Box (que no, pesats, que no tinc accions, només és que fa quatre anys que m'hi vaig comprar l'actual pc) a veure si els puc portar la torre (ja us deia, amb el que pesa, uix...sort que hi ha un pàrking a la vora) a veure si la font d'alimentació s'ha malmès i me la poden canviar, reparar o fer algun miracle o si per contra, m'he d'acabar comprant un altre pc i a fer punyetes l'actual, que, al cap i a la fi, "ja" té quatre anys i me l'he carregat, igual que em vaig carregant teclats, que se m'esborren les lletres, de tant usar-los!
A les màquines d'escriure d'antany mai se'ls esborraven les lletres, que jo tenia una Olivetti amb la que vaig fer tot magisteri i tota una llicenciatura que encara les té totes! (em fa un no-sé-què-que-què-sé-jo desprendre'm d'aquella Olivetti amb la seva funda, tota coqueta).

O sigui: se m'està morint el pc. He de parlar amb en Manel, que sé que va començar així: cada poc, el molt dallonsis es reinicia (el pc, no en Manel!)

Quan ho tingui aclarit tornaré a les meves incursions dins el llenguatge HTML, a veure si per fi aconsegueixo fer-me una pàgina web com déu mana.



Definitivamente hoy llamaré a Pc Box (no, pesados, no tengo acciones, sólo compré mi pc allí, hace cuatro años) a ver si les puedo llevar la torre (ya os dije, ¡con lo que pesa!menos mal que hay un párking cerca)a ver si es que se me ha estropeado la fuente de alimentación y me la pueden cambiar, reparar o haer algún milagro o si contrariamente, tengo que comprarme otro pc y a hacer puñetas el actual, que "ya" es viejo, que "ya" tiene cuatro años y me lo he cargado, igual que me voy cargando teclados, ¡que se me borran las letras de tanto usarlos!

A las máquinas de escribir de antaño y hogaño no les pasaba, esto, que yo todavía conservo una Olivetti con la que hice magisterio y toda una licenciatura que aun las tiene todas. Me da un no sé qué que qué sé yo, deshacerme de ella, con su funda gris, ¡tan coqueta!


O sea: se me está muriendo el pc. Tengo que hablar con Manel, que sé que empezó así. Cada poco, el muy (Cómo traducir dallonsis?) se reinicia (el pc, que no Manel)


Cuando lo tenga claro volveré a mis incursiones con el lenguaje HTML a ver si por fin consigo hacer una página web en condiciones.

18 comentaris:

Albert ha dit...

No sé de quin model d'Olivetti parles, però la LEXICON, de ferro, era boníssima.

CEL ha dit...

Enfermó el ordenador, si es que con cuatro año ya es un viejito, que le va fallando el corazón.
Hoy los aparatos eléctronicos están hechos para una duración limitada, y ¡¡ale !! a gastar, viva el despilfarro.
Yo tambien tengo una Olivetti, guardada con todas sus letras como el primer día, y tengo otra aque en este momento no recuerdo la marca que tiene unos 80 o más y esta con todas sus letras y funciona, claro no interesa que haya aparatos tan duraderos que harían las grandes multinacionales, así que todo con caducidad limitada, para reponerlo pronto.

Me alegra que me encuentres a faltar, me hace sentir apreciada te lo agradezco.

Molts petonets.

Anònim ha dit...

Ánimo, amiga :-) ¡Que no sea nada!

Un beso,
Llanos.

Anònim ha dit...

ai, amiga, espero que no sigui res. No m'estranya que se't esborrin les lletres. T'has mirt els dits, a veure si conserves les emprentes? Perquè ets el Guinness de la hiperactivitat, no només al teu/teus blogs, sino als posts dels altres blogs on deixes comentaris. Ah, de petit, recordo tenir una Pluma 22, olivetti portàtil, amb el seu estoig i tot. Encara ronda per casa de ma mare. I una més aniga encara, la Underwood crec que es deia, que es va perdre en un canvi de casa. petons de consol per si t'has de canviar de pc (un per cada euro que t'hagis de gastar)

Anònim ha dit...

ah, i ja m'aniria bé reiniciar-me de tant en tant

bellosoli ha dit...

ais! maleïts ordinadors que sempre s'espatllen! Quan sigui gran n'inventaré un que s'arreglarà tot solet, ja ho veuràs! I això del html? estàs amenaçant de deixar el blogspot???

Anònim ha dit...

Jo ja cantava, al cabarret gal·làctic: 'Mare de Déu del Carme què haure fet jo, sembla que no em funciona l'ordinador, l'ordinador...'

Anònim ha dit...

Se't saluda virtualment des de l'ordinador del costat. Mentre tinguis el teu pc a "Can Pc box" ni somniïs que et deixi el meu!
;)

El Capità

Anònim ha dit...

jajaja... Capi...

Un beso,
Llanos.

Montse ha dit...

Pues ya veis, chicos, esto es lo que hay...
Sea usted navegante consorte para eso... snif!

Porca miseria!

Llanos, no le rías las gracias, mujer :)

Bellosoli, tranquil, que jo tinc corda per estona. En qualsevol cas la pàgina web vindria a complementar el bloc, així que tal com diuen: que no panda el cúnico!

Albert, Manel, Cel, Lettera nosequantos, aquesta és la meva Olivetti, relegada al racó del darrere del piano, pobreta, que ni se la veu, tchts...

Senyora Vedette, vostè sempre conserva el sentit de l'humor! que déu li conservi!

Jo també t'estimo, capità. Però veurem qui vigilarà el radar quan em toqui fer la meva guàrdia!!!

Anònim ha dit...

Reconeix Arare que per molt que t'estimi el Capità, deixar-te un pc és un pel perillòs, seria com deixar un 600 a Schumacher per córrer Montecarlo. L'esgotaria

burinot ha dit...

Arare tens tota la raó del mon cada cop els ordenadors s’espatjen abans i sempre as d’anar fent-li coses, si no es per que s’espatge es perquè ja no te proa memòria o li falta disc dur, la qüestió que mes de 4 o 5 anys no pots estar sense fer-li res a l’ordinador, per desgracia es la llei dels ordinadors, i si no la llei dels programadors que cada cop que treure’n un programa nou et demana mes de tot i que sempre estiguis a l’ultima.
Ets que aquest informàtics som molt dolents, jejejeje. I u dic jo que al cap i a la fi ja en va be que les coses siguin així por que es de l’ho que menjo. Però també reconec que cada cop les coses les fan pitjo i duran mes. Per cert jo encara també tinc per casa una maquina d’escriure que deu tenir uns 20-25 anyets y esta intacta.

Anònim ha dit...

Jo m'he acostumat aq viure amb un virus que em fa coses d'aquestes, passo de formatejar el disc, el trobaria a faltar.

Hanna B ha dit...

uiii, 4 anyets és ja una edat molt respectable i delicada per a un pc... a mi també em fa molta ràbia que els programin per autodestruïr-se seràn capollsssss!
la màquina d'escriure no la trobo gens a faltar. ai... quan penso que havia de fer els treballs per l'insti amb màquina d'escriure i els meus pares em tenien fregida perquè es queixaven de que no els deixava dormir... quins temps de l'edat de pedra, ji...

koffee ha dit...

Dallonsis? tratándose de un PC, dile capullín!.
He vuelto de tu mar -que es el mío, y el de Serrat- y aunque no pueda decir que me sienta renovada, pues "la vida sigue igual", parece que tenga mas.... empenta?, sí, éso mismo.
Se te lee, guapísima!.

Montse ha dit...

El mar da mucha empenta, te lo digo yo! (a todos los niveles, xiqueta)
Un besazo. Gracias por leerme, es un honor!

Anònim ha dit...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anònim ha dit...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»