19 de juliol, 2006

Encuestas/Enquestes

Podrien viure, ara per ara, els membres dels partits polítics, si no tinguéssin enquestes cada setmana per reafirmar el seu "jo"? Val a dir que si a mi ara mateix em paren pel carrer per preguntar-me a qui penso votar a les properes eleccions els diré que no m'atabalin que tinc pressa o que em deixin en pau, que a veure a qui dimonis li importa el que penso votar, que el vot és secret. Bé, sembla ser que avui al Sr. Montilla li deu haver pujat la moral i el Sr. Mas deu tenir un culet així de petitet. En canvi els del PP s'han quedat igual que abans. Aquests no canvien. Amb tot aquest rollo només volia dir que si tots els calés que es gasten amb enquestes que no serveixen per a res es gastéssin en coses de profit, un altre gall ens cantaria (em sembla que aquesta expressió no deu existir en català però ara no tinc temps de buscar-la, que he d'omplir la nevera i portar el pare a nedar i si no m'afanyo no em cundeix el matí). Per cert, bon dia, Blogosfera!
El pc em continua fent la pirula, ai,ai,ai... no es tractava de la brutícia, no! ja us aniré explicant, però em veig a PC Box un dia d'aquests, carregada amb la torre (que pesaaaaaa)
¿Podrían vivir, los miembros de los partidos políticos, sin las encuestas que reafirman su ego cada semana? (bueno, o al revés) Si ahora mismo me parasen a mi por la calle para preguntarme a quien pienso votar en las próximas elecciones lo más probable es que les contestara lo primero que se me pasase por la cabeza o con un bonito ¿A quién le importa lo que yo pienso votar, eh? eh? eh? ¡si el voto es secreto! Bien, parece que hoy le habrá subido la moral al Sr. Montilla mientras que el Sr. Mas debe tener un culito así de pequeñito. Los del PP se han quedado como siempre. Esos no cambian. Con todo este rollo sólo quería decir que si los dineros que se gastan en encuestas se los gastaran en cosas más importantes, otro gallo nos cantaría (y ahí la frase si que vale, que la he traducido a catalán y ya temo a los profes y a los traductores blogosféricos, jejeje) se meterán conmigo seguro!! ahora tengo que irme: hay que llenar la nevera y llevar a mi padre a nadar, tengo que darme prisa o la mañana no me cunde nada. Por cierto, ¡Buenos días, Blogosfera!
El pc me sigue haciendo la pirula, así que no se trataba de la suciedad, ay,ay,ay... ya os iré contando, pero ya me veo cargadita con la torre a PC Box, con lo que pesa, buf!

18 comentaris:

bellosoli ha dit...

Això de les enquestes depen molt de qui les faci. Jo fins ara només havia sentit resultats triomfals pel Mas i dolents pel Montilla. Trobo que les enquestes estan be però non pas les d'intenció de vot. Els resultats ja es sabran el dia de les eleccions! no cal anar jugant a les endevinalles! Per contra, enquestes en que se'ns demani l'opinió sobre el rumb de les coses, com ens sentim de feliços o infeliços (que tant es va criticar quan la va encarregar en Saura però que a mi em sembla molt encertada) o fins i tot enquestes sobre si m'agrada més la cocacola que la fanta em semblen més útils.

Però be, els polítics es gasten els nostres diners en el que més els hi convé.

Anònim ha dit...

mentre els anem mantenint...

Anònim ha dit...

però és possible això? Home, en Mas no m'agrada però el Montilla és tan soso! Per cert, que estarà divendres a Salt, potser m'hi passaré a veure'l i descobrir si és en realitat igual que a la tele.

Trenzas ha dit...

Pues creo que yo quedé fatal la última vez que me hicieron una encuesta por teléfono. No me sabía casi ninguno de los consellers. Ni el nombre ni cuál era su área :(
pero ahora ya me he aprendido el truco y cuando me llaman para hacerme preguntas o para que cambie de compañía de teléfono (que viene a ser lo mismo) digo que soy la chica de la limpeza y que la señora no está.
Por extraño que parezca, no insisten. Como si las señoras de la limpieza no tuvieran nada que decir. Me alegro de que no insistan y al mismo tiempo me siento relegada; ofendida en nombre de la señora que viene de vez en cuando a ayudarme.
Es que nunca estoy contenta, mecachis..!
Un petonets, amiga i m´en alegro molt de la millora :)

@Igna-Nachodenoche ha dit...

Lo que siempre me sorprende Arare, es que cuando leo las encuestas, me pregunto una mas. Y aún no me han preguntado....
Si veo alguna por ejemplo que diga de 7001, tantos opinan...
Me imagino que soy uno más y listo.
Claro que así salen luego las votaciones jejeje.
Saludos.

Albert ha dit...

Bé, teniu raó, aquestes enquestes... serveixen per crear opinió, per mirar movilitzar votants, etc. N'hi ha però que semblen molt més interessants. Sabeu aquella de què hi poseu al frankfurt: mostassa, ketchup o totes dues coses?

Albert ha dit...

Todos critican las encuestas y todos hacen encuestas y como los blogueros dirán "yo no, los políticos", me permito señalar que el público, con o sin encuestas, condiciona la acción del político. ¿O no?
Aunque, como una parte de mi cuerpo es surrealista, me ha encantado la idea de TRENZAS, pero yo iré más lejos y diré que soy el pulidor del parquet.

Montse ha dit...

Albert, per un moment t'he confós amb un altre Albert i quan he anat al teu bloc i he vist que eres tu m'he trobat amb "quins llibres t'agraden". "Una música constante" és un dels llibres que més m'ha agradat a la meva vida!

Per cert, jo no menjo frankfurts, però quan en menjava m'hi posava mostassa i el ketxup era per a les patates fregides, he he he

Montse ha dit...

Albert de la Hoz, que em pensava que eres l'altre Albert, o al revés, bé, que m'he fet un embolic d'Alberts!

Trenzas i A. de la H:
El viejo truco de la senyora de la neteja jo el feia servir quan venien els venedors d'enciclopèdies. I una vegada fa molts anys van venir dos testimonis de Jehovà (que tenien la mania de visitar-nos els diumenges al matí) i els vaig dir que la senyora no hi era, que a mi m'havien pagat només per passar la nit. Haurieu d'haver vist la cara dels dos pobres xavals! (quan hi penso encara ric)... jo de vegades també sóc surrealista, he he he

Montse ha dit...

Ignacio, una vez, por teléfono, le preguntaron al Capitán sobre la música que escuchamos en casa y como no tenía nada que hacer, contestó a todas.Nuestra sorpresa fue cuando nos enviaron a casa un conjunto de cd's con músicas variadas que no estaban nada mal. Creo que ha sido la única vez en la vida en que una encuesta nos ha servido para algo.

Montse ha dit...

Montilla anirà a Salt, Frederic? hala, si això és aquí al costat de casa, gairebé! Bé, ja ens explicaràs com és, vist de prop. A mi em sembla que en Sergi Mas "el treu" molt bé, a Polònia!
Benvingut altra vegada al meu blog, que aquí t'hi prodigues molt poquet, eh?

Montse ha dit...

Hola Manel, tens raó: mentre els anem engreixant, ells es deixen fer!
:)

Montse ha dit...

Bellosoli, si ara mateix fessin una enquesta per saber si som feliços amb el govern que tenim... buf buf buf!
Per cert, nen, tu deus estar molt content! (ja has fet les maletes o què?)
un petonet!

Anònim ha dit...

Amb l'enrenou de la data de les eleccions i les enquestes ens estan cansant abans d'hora, necessitem vacances polítiques!

(Avui sentia parlar el Montilla a La2 i sentia el Sergi Mas, és una passada!!)

Zifnab ha dit...

Yo creo que la respuesta "Me la sopla" triunfaría muchísimo

Se feliz

Montse ha dit...

Antoni des de sant pol, jo ja fa temps que me les he pres, les vacances polítiques, ja em tenen fregida, uix!
Em sembla que jo el votaré, el Sergi Mas (he he he)

Zifnab, un día de estos te haré caso. Tú también (que seas feliz, no que me hagas caso)

Anònim ha dit...

és que havia perdut l'adreça del teu blog i l'altre dia la vaig trobar de casualitat.
A Polonia en Montilla està clavat.
No sé si aniré a veure'l perquè a la mateixa hora hi ha el Pregó amb el Queco Novell... i entre el Queco o el Montilla, no hi ha color, oi?

Babèlia ha dit...

Dons si fos per mi, potser en Mas ja no tindria culet.... i en Montilla igual li feia portal la torre del PC desde Blanes a Barcelona a peu... mira que et dic!