16 de juny, 2006

(Otros) lenguajes/ (Uns altres) llenguatges

HTML- Guía de aprendizaje.
Mucho más entendible que el Estatut. Se lo juro.

HTML- Guia d'aprenentatge.
Molt més entenedor que l'Estatut. Us ho juro.



Música: Alicia Keys: Fallen
http://www.filelodge.com/files/room20/534393/Alicia%20Keys%20-%20Fallen.mp3

13 comentaris:

Albert ha dit...

Ho sento, però amb tants botonets no m'hi entenc, està vist que la música en el PC no és cosa meva. Que tinguis un bon dia.

@Igna-Nachodenoche ha dit...

Jejejej y que lo digas.

Anònim ha dit...

No se si més entenedor, però sembla ser un llenguatge més coherent i previsible que el polític. Petons blaus, que fa temps que no ens envies (em sembla)

miquel ha dit...

Estatut, estatut... Et refereixes a aquesta publicitat tan poc imaginativa que fan quan s'acaba el Telenotícies i que m'obliga a canviar de canal?. Sí que veig que en parla la gent (que si tan bo o tan dolent, que no es posen d'acord), però si m'he de guiar pels espots em sembla que no compraré el producte. I si a més dius que costa d'entendre les instruccions...

Montse ha dit...

Albert, la música (en teoria) l'hauries de sentir quan entres al meu bloc, però has de tenir els altaveus engegats.

Per als que no els agrada o no poden sentir-ho directament, deixo l'adreça.

Per últim, si hom i don no té ganes de sentir la mateixa música que jo, o si té ganes d'escoltar algun dels castposts que deixo de tant en tant, ja sap que clicant "esc" s'acaba el problema perquè es deixa de sentir.

Espero haver-te aclarit el problema dels botonets, Albert.

La música que hi ha posada ara és una que de vegades faig servir per fer estiraments quan vinc de córrer, ahir la vaig posar perquè estava realment estressada.

Un petó i bon cap de setmana!

Montse ha dit...

Ya ves, Ignacio, acabaré aprendiendo lenguaje HTML y todo ¿quién lo iba a decir, verdad? espero que estés bien, un abrazo!

Montse ha dit...

Ja sé que no us cuido com us mereixeu, manel, però és que de vegades vaig estressada i no me n'adono. Va, va, abans de sortir agafa un quilo i mig de petonets blaus tots per tu sol!

Montse ha dit...

Ai, Pere, què en farem, d'aquest tros d'estatut-tururut que ens volen encolomar? eh? eh? eh? ja et dic que m'està sent més fàcil d'entendre l'HTML, em sembla que hauré de venir a que em facis classes de lectura comprensiva!

Un petó per tu, també, i ànims amunt!!!

P@P@LLoN@ GRoG@ ha dit...

Doncs jo votarè que si, i tampoc em cal que sigui un secret ... ni em cal justificar-me davant de ningú, ... serà, el meu, un si poètic i agoserat ... i tirem endavant a veure que passa ... Sóc una imprudenta amant del projectes ... no hi puc fer més!

Montse ha dit...

ep! Rosa Maria, jo no he dit que vagi a votar que si ni que no. Sé que aniré a votar. Això és tot. Però no estic contenta amb l'Estatut ni amb els polítics que ens toca "engreixar". Amb cap. No se me'n salva cap ni un.

I els motius pels quals no us cuido prou no són "estatutaris" sinó personals.

Però que no tingui gaire cura de vosaltres no vol dir que us hagi oblidat. Un cistellet farcit de petons també per tu

Els petons rai, que no se'm gasten :)

Xurri ha dit...

Hola Arare, que fa molts díes que no venia - feia repòs, je je - i encara qeu ara no tinc res a comentar, dic hola, que he passat per aquí.

Bé, també et dic que l'article de la platja ès molt divertit, i que també m'ha agradat la teva reflexió sobre "l'epidèmia" de maltractaments.

A veure si poc a poc recupero el rítme.

Au,ptonets!

Anònim ha dit...

aquest referèndum sobre el codi HTML, algú me'l pot explicar en paraules? Què és el programa Estatut.2?

Albert ha dit...

Tinc els altaveus al màxim, però rien de rien.