04 de juny, 2006

Article encara vigent /Artículo todavía vigente

Andaba revisando mi blog "Arare al diari" y vi que está muy atrasado (perdonen, pero a veces una no tiene ganitas de traducir). Me he armado de valor y he traducido un texto que hice en el 2004 (si, todavía voy por el 2004) y vuelvo a ver con estupor, que las cosas "todavía" no han cambiado.
Es más, creo que van a peor (pobres de nosotros). Si queréis leer el artículo, aquí está el enlace.
Anava revisant el meu blog "Arare al diari" i he vist que el tinc molt retrassat (perdonin, però de vegades una no té ganes de traduir). M'he armat de valor i n'he traduit un altre. Encara som al 2004 (buf,buf) i he tornat a constatar, amb astorament, que les coses "encara" no han canviat. És més, em fa l'efecte que van empitjorant (pobres de nosaltres).
Cliqueu la paraula enlace de la part en castellà, si voleu llegir l'article en qüestió i veureu que continua absolutament vigent. Acabo de canvaiar l'opció de'enllaçara a veure si ara no hi ha problemes i podeu llegir tot el post.
Per si apareix en Pere: això és el que vull dir quan dic que si poso enllaços als posts se'm desconfigura tot: de vegades encara és pitjor, avui només passa que hi ha qui no pot veure tot el que hi ha al post, als comentaris de la Violant de Bru i de jcp em remeto.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

em passa una cosa extraordinària avui quan entro al bloc, apareix i desapareix un article mig segon i em quedo tot intrigat davant el vincle a l'article del diari, que se superposa, i què deu ser això? Però, bé, potser no posaré cap denúncia! Això de les ferides dels nens en horaris escolars, em sembla doblement preocupant perquè, a part de les responsabilitats que es posen en joc, resulta que, abans, no feien tant l'animal, i si el feien se'ls podia reconduir, cosa que ara, que són més dolents, resulta d'allò més improcedent...

Anònim ha dit...

ja he pogut llegir la part invisible! coses de les màquines

Montse ha dit...

jcp, no és que s'hagi de reconduir ningú, és, senzillament, que els nanos han de poder anar amb els genolls pelats sense que els pares s'esquincin les vestidures i fotin la culpa als mestres (a no ser que els mestres estiguin "sempre" als núvols i passin de tot, que també podria ser, però no seria ben bé això, jcp, no seria ben bé això!)

per altra banda, si, és cert: al meu bloc hi passen coses ben estranyes, deu ser que sóc una mica bruixa ;)

petonets, noi de la Plana.

Anònim ha dit...

quan més senzilla és la vida, més ens la compliquem

Anònim ha dit...

Manel,potser és que no ens acaba d'agradar que la vida sigui senzilla, no creus? un petó per tu, també.

Violant de Bru ha dit...

A mi em passa el mateix que al Jordi, em desapareix l'article abans no l'he pogut llegir. Després he fet cap al teu diari.
Ja sap que els nens són molt moguts i no es poden vigilar constantment però tot i així els pares es sulfuren quan el seu pateix un petit accident.

Montse ha dit...

Violant, intento arreglar-ho, escurçant el títol de l'enllaç (a veure si va per aquí) però a mi sempre m'ha passat igual. Potser més endavant el que faré serà canviar-me de bloc i anar a parar a blocat o a algun tipus de bloc que no em doni maldecaps de configuració, que ja tinc prou feina amb el web que estic fent!... todo se andará!

Bona setmana a tothom (n'hi ha que treballem, avui!)

;)

Anònim ha dit...

val, estic d'acord que els nens són uns animalets per naturalesa, i que van amb els genolls pelats i txitxons, però coincidireu amb mi que no són exactament com els simis del zoològic, i que no cal posar-los les condicions perquè s'hi tornin -un pati engabiat amb trapezi i arbres on enfilar-se amb una piscineta d'inspiració natural. El que vull dir és que se'ls condueix a fer unes coses o unes altres, i no sé si coincidiu amb mi en això, em sembla que se'ls indueix a la violència, a l'agressió, a la imprudència, etc. cada vegada que se'ls abandona a la dinàmica espontània que porten de casa. Amb el sarcasme agravant que, a més, després venen els pares a demanar-te'n responsabilitats, de la mateixa manera simiesca... Segurament s'hauria de reconduir els pares, però no hi ha voluntat política ni pedagògica d'escolaritzar els pares.

Anònim ha dit...

perdoneu la impetuositat del plantejament, però a mi em sembla que sí que cal una reconducció col·lectiva de la humanitat sencera, i la part que els toca a les criatures no hauria de ser cap problema, potser és que realment el quit de la qüestió no està a aquest nivell i cal arreglar moltes altres disfuncions d'ordre social, primer.
Pel que fa, al bloc, he de consultar amb el xispes de blocat, per veure si és possible dissenyar-te un blog reflex a blocat que respongui des del teu propi, és a dir, una pàgina que crida l'altra, que em sembla que sí. Podria ser la manera de reconduir el teu blog!
Ptons

bellosoli ha dit...

és que hi ha massa pares que es creuen que el seu fill és el més sagrat de l'univers i ho ha de ser per tothom. I clar, una ferideta al genoll del seu fill és una catastrofe i no saben fer res més que clavar-li les culpes a la professora. Hi ha massa proteccionisme i una certa pèrdua de la realitat.

L'altre vessant és la parelleta de l'huracà. Hi ha gent que aprofita el motiu més ridícul per intentar-ne treure profit.

Montse ha dit...

Bé, si els del diari em treuen demà l'article que vaig escriure ahir ja us l'enllaçaré. És molt menys controvertit, ja us ho ben asseguro.

Gràcies a tots pels vostres comentaris.

Petonets de dilluns festiu per als uns i no per als altres (per exemple, per mi, no!)

Anònim ha dit...

Arare, ara ja l'he pogut llegir! Per cert jo també he treballat avui. Bona setmana atots!!

Albert ha dit...

Entro per saludar-te. Com potser et pots adonar, els caps de setmana normals, entro al blog com tu. Per altra banda els caps de setmana llargs, acostumo a sortir de Barcelona. Contesto ara una pregunta teva. Estic d'acord que tot és confús, però precisament per això crec que és molt recomenable intentar no dividir el món en nosaltres i ells. Aquesta divisió no és un invent català. Vaig tenir una professora anglesa que deia: Since King Kanut England is divided between "us" and "them". Nosaltres podríem dir des de Guifré el Pilós, què et sembla?

miquel ha dit...

comentari tècnic
Encara que tard, passo, i em passa una mica el que dieun jcp i la violant, però en el meu cas vaig cap avall i torno a pujar i llegeixo el teu post. A l'enllaç entro sense problemes. Sembla com si algun dels enllaços de la dreta o ves a saber què envia publicitat que caua interferències. Estudiaré el cas.

Montse ha dit...

Pere: gràcies per "deixar-me" la teva tècnica!!

Albert, espero que t'ho hagis passat bé, ja aniré al teu bloc a veure què ens expliques. JO també sóc de les persones que intenta trobar el que m'uneix a la gent i no el que me'n separa, però hi ha vegades que no sóc jo qui separa.

Violant, això de les festes és un bon embolic, abans tots teniem festa els mateixos dies (no vull dir que sigui millor ni pitjor, només que de vegades és festa al poble però pots anar a comprar al del costat - això si per motius turístics, encara que sigui festa, no deixen tenir obert- però això són figues d'un altre paner.

Bon dia dimarts, vaig a veure si m'han publicat larticle, que la setmana passada amb el rollo del començament de la campanya electoral no ho van fer (i el de la setmana passada ja no té vigència)

Anònim ha dit...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

Anònim ha dit...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»