21 de juny, 2006

Arare, tu puedes!/Arare, tu pots!

Fa un any que no vaig en cotxe a Barcelona conduint jo. Si em preguntéssiu per què us diria que tinc pànic als camions. Però no m'ho pregunteu. Avui "toca" fer-me una "demo" a mi mateixa que puc tornar a portar el cotxe per l'autopista, perquè de conduir, en sé. I si l'agafo per anar pel meu poble i rodalies (si,si, també surto per les carreteres, que també hi circulen camions) quin problema hi ha amb els camions a les autopistes? Quan vaig de co-pilot miro la cara dels conductors de trailers, enooormes amb unes rodes que només que et donéssin un petit copet al cotxe semblarien els ganivets de la quadriga de Ben Hur! Tinc comptabilitzat que aproximadament un de cada cinc camioners va parlant pel mòbil i l'altre dia un estava fent estiraments i no tenia les mans al volant, perquè les tenia per damunt del seu cap. Déus de l'Olimp, quin mal rollo! Però jo no agafo l'Ap7, per sort. Allà ja hi vaig tenir un atac de pànic, encara que no conduïa jo (rareta que és una)...
Ui... val més que us expliqui altres coses, com per exemple que ahir - com que avui l'havia d'agafar- vaig rentar el cotxe,una mica, només, amb la mànega, res de portar-lo al tunel de rentat - encara sort- perquè estava molt brut.
Doncs bé: aquesta nit ha plogut fang i torna a estar brut com una guilla (porca misèria!)
Tornaré!!! (Gral. McArthur)
Hace un año que no voy a Barcelona en coche conduciendo yo. Si me preguntarais por qué - cosa que no haréis- os respondería que les tengo pánico a los camiones. Hoy me toca hacerme una "demo" a mi misma de que soy capaz de volver a llevar el coche por la autopista, porque vamos a ver: si soy capaz de conducir por mi pueblo y alrededores (por carretera, que también circulan camiones) ¿qué problema hay con los camiones en las autopistas?
Cuando voy de copiloto miro las caras de los conductores de trailers, enoooormes con unas ruedas que sólo con rozar el coche parecerían las cuchillas de la quadriga de Ben Hur. Tengo contabilizados - así aproximadamente- que uno de cada cinco camioneros conduce hablando por el móvil y el otro día "pillé" a uno haciendo estiramientos y con las manos fuera del volante, porque andaban por encima de su cabeza. ¡Dioses del Olimpo, qué mal rollo!
Yo no voy por la Ap7 - por suerte- allí ya me dio un ataque de pánico una vez (tranquilos, no conducía yo)... en fin, rarita que es una.
Huy,huy,huy, vamos a hablar de otra cosa, como por ejemplo que ayer le di un manguerazo al coche, porque estaba muy sucio. Y hoy vuelve a estar más que guarrindongo porque esta noche ha llovido barro (¡porca miseria!)
¡¡¡Volveré!!! (Gral. McArthur)


La música que sonaba hasta esta mañana: Eva Cassidy "Somewere over the rainbow" http://www.filelodge.com/files/room20/531974/Eva%20Cassidy%20-%20Somewhere%20over%20the%20rainbow.mp3

14 comentaris:

Albert ha dit...

Vinga Montse, a la que portis cinc minuts al volant, et concentraràs i no tindràs por de res, que no vol dir no ser responsable. Com acabes dient "volveré", m'has fet pensar en una cançó italiana que es deia "torneró"

Anònim ha dit...

en som moltes les esfaraides per aquests grans monstres anomenats camions... jo també l'agafo ben poc el cotxe... andròmines... que tinguis bon dia!

Anònim ha dit...

abans, el meu pare, deia que els camioner eren els senyors de la carretera perquè eren molt "educats" conduint. Ara és just al contrari. A mi tb em fan patir com una burra. Creuem els dits, que avui he d'anar a la universitat...

Albert ha dit...

No tinc interès particular a defensar un col.lectiu, però si volem ser equànims caldria saber a la pressió que estan sotmesos els camioners. Pressió de preu i d'urgència. Cal dir que sé de què parlo perquè m'he passat anys contractant transportistes. I també seria interessant estudiar perquè els camioners alemanys i suïssos tenen un nivell cultural (i més "educats") superior que els d'aquí. Consti que no m'ho han dit, jo els he vist a la fàbrica.

Anònim ha dit...

me encanta conducir y no tengo un bmw. te llevo? :)
el barro malo, pero y esos arboles que te dejan el coche pegajoso y no se va ni a la de tres (lavados en túneles)

bellosoli ha dit...

és que els camions són el terror de la carretera! al seu costat som com formiguetes fàcils d'esclafar... però no se'ls hi ha de tenir por, tot i que si respecte! Ànims que tu pos!!! (i ho sento per la pluja de fang, llei de murphy...)

Vert ha dit...

Doncs jo els hi he perdut la por als camioners. hehehe. Cal dir que em vaig casar amb la filla d'un i els 5 germans d'ella ho son. Aixi que ho tinc clar. L'aventatge es que la propera setmana em toca fer mudança i clar... com que soc el "fluixet" de la familia, jo m'estalviare carregar la cómoda. :)

Quina canço mes deliciosa has posat! Quin bon gust que tens! Petons de camioner

Montse ha dit...

Vertito, encara sents la cançó? Si ja l'he tret! oichs, hauré de revisar-me el bloc... et diré un secret (però no li expliquis a ningú) m'he baixat moooooooooolta discografia de la Cassidy (no la coneixia) i algun que altre karaoke i m'estic aprenent un parell de cançons (sobre tot no li diguis a ningú)
:)*

Montse ha dit...

bellosoli, al final he donat un altre "manguerasu" al cotxe perquè em feia vergonya circular amb el cotxe tan brut! cal dir que no hi ha hagut cap incidència i els camioners s'han comportat, he he he...

Montse ha dit...

issis, m'apunto la teva disponibilitat per portar-me!!! (quin cotxe tens?) (on vius) (M'ensenyes la Visa?) (eiii, és bromaaaaaaa, bé, la broma només és això de la Visa)
Benvingut altra vegada al meu bloc, has vingut poc però et recordo!!

Montse ha dit...

Albert, no dubto que és un col·lectiu pressionat, però ara mira quin és el col·lectiu que no va cremat i q

Montse ha dit...

ostres! Albert, no he acabat el comentari perquè n'he fet alguna que l'ha fet saltar... deia que tots els col·lectius van cremats, però que potser tens raó i els jutjo malament només perquè porten màquines molt grosses que em fan por!

Montse ha dit...

Ondia, mery cherry, recordo les anades a les trobades de la UOC, em sembla que una vegada, a la tornada venia la Julia amb mi (ho recordes, Julieta?)... bé, jo el que recordo és que anava per l'AP7 i tenia pànic, però llavors no estava tan grillada com ara i m'atrevia més (deu ser que em faig vella)... cada cop que anava a Bellaterra em perdia i sortia a la sortida que no era. Vaig fer més voltes per Sabadell de les que faré en tota la meva vida i mai no havia renegat tant com en aquells viatges! (encara fumava i aquells dies podien caure tranquil·lament un parell de paquets) (deumeu!)

Montse ha dit...

Esther, m'alegro de no ser la única, ja veig que en som més!!! Com estan els teus gats? ... ja et vaig deixar dit que m'hauries agradat per jove, eh? (ui, això millor ho parlem en privat, jejeje)