05 d’octubre, 2015

Game of thrones (en el sentit literal, no hi busqueu res més)

Sense permisos de cap tipus, m'atreveixo a compartir la banda sonora original d'aquest bestseller en què s'ha convertit la sèrie Joc de trons (Game of thrones), sèrie a la qual m'he fet més o menys addicta, perquè, després d'haver-ne sentit a parlar tant, he acabat per fer-me preguntes.

I quan, aquest setembre, hi va haver el rebombori que hi va haver a Girona, amb el rodatge d'alguns capítols, em vaig dir "per què no claudicar?"

I vaig claudicar.

Val a dir que trobo la sèrie molt forta, quant a... TOT! però em fascina.

I la veig.

He buscat la banda sonora i m'he trobat amb aquest video, que m'ha semblat prou interessant.

Que tingueu una bona setmana!


11 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

doncs jo vaig veure part de la primera temporada al plus i m'en vaig esborrar, o carden o es maten aquest es l'argument principal, i es pesadeta molt pesadeta, fins tot encara que no ho sembli, mal feta, per què la gent abans no era aixi, ni xerraba tant, ni anaven com van sovint, tan nets, polits i endreçats a punt de sortir a Vogue.
Ja no sé per quina temporada van, i aquest és el problema de les seires, per aixó no en veig cap fa temps, t'obliguen a veure-le's capitol rere capitol i això no és de rebut.

salut

Montse ha dit...

Hola Francesc, ja ho he dit, qés un bes tseller!

hahaha, m'ha fet gràcia això que van com a punt de sortir a Vogue... tens raó, només que penso que es tracta d'una sèrie "fantàstica", per molt que la vulguin ubicar a l'Edat Mitjana.

A mi em distreu, de moment, però quan em cansi, a fe dels déus que la deixaré de veure, com faig sempre que alguna cosa em cansa o no m'agrada prou.

De moment, però, la continuo mirant (tots tenim coses per "amagar") aixx

Montse ha dit...

Volia dir un bestseller

Anònim ha dit...

Quan tothom et diu que es bona per alguna cosa serà, tot i que es poden equivocar, millor simplement fes cas a la meva opinió i prou, i sí, es molt bona ;)

Montse ha dit...

pons007, a mi m'agrada (jo confesso) :D

M. Roser ha dit...

Dec ser de les poques persones que no miro la sèrie, ho sigui que no puc opinar, però no vull pas enganxar-m'hi...
Que tinguis també una bona setmana.

Barbollaire ha dit...

Quan tothom va començar a mirar-la, jo no li vaig fer gens de cas.
Però un dia m'hi vaig posar i, tot i que hi han capítols que són prescindibles, alguna cosa cosa tindrà perquè em vaig enganxar, i em vaig empassar les temporades una darrera l'altre.

Respecte a l'ambientació. Està clar que és ficció i, malgrat aquest aire medieval, no és, molt menys, una sèrie històrica o d'època.

Una mica com els Soprano. Malgrat aquesta em va costar més en alguns moments.

Ara estic mirant la primera temporada de House of Cards, amb Kevin Spacey.
És molt bona!.

Si no l'has vist i tens oportunitat, prova-la!

Petonet dolç, Mariana. ;)***

Montse ha dit...

M.Roser, de vegades es tenen sorpreses, jo vaig començar a "fer cas als meus fills" amb "El ala oeste de la Casa Blanca", que no té absolutament res veure. Però em va agradar molt. Los Soprano no l'he vist i Perdidos, tampoc. Però mira, amb aquesta hi he tornat a "caure" :)

Montse ha dit...

Ho buscaré,Corto Maltés! Fer-te cas a tu en temes de música o de pel·lícules sempre és un encert, segur que amb les sèries també! Petonets de colors!

el paseante ha dit...

Com esteu els gironins amb aquesta sèrie! Quan vinguin a rodar a Lleida, potser la miraré :-)

Montse ha dit...

Tampoc no et pensis, eh, passejador? És una història que jo, fa poc, t'hauria dit que no m'interessava gens. Però em faig gran, hahahaha! i de tant en tant, m'agrada veure pelis per entretenir-me.

Ara... hi ha moments, en els quals, veient el que veig en la política del nostre país (i del país veí) penso "Joc de trons". UNa mica menys de sang i fetge (peruè no els deixen), però "Joc de trons", al cap i a la fi.