08 de juny, 2011

fotos i lectures

Aquí la vista des del Blauet, quan érem al Port Vell. Guai, eh?

I aquí un carreró de Prades (de l'excusió d'ahir, camí de Siurana)

I avui he acabat el primer llibre que vaig començar juntament amb el viatge. Jo, a partir que poso un peu al blauet, començo la meva temporada lectora, perquè és entre juny i setembre quan més llegeixo. A l'hivern també ho faig, però amb molta menys intensitat.

Fa dos anys, la meva jove Marina, em va regalar "La isla bajo el mar", de la Isabel Allende. En aquell moment no em venia de gust llegir-lo, perquè l'Allende no és la meva autora preferida. L'any passat me'l vaig descuidar i aquest any li ha tocat el torn. No sent la meva autora preferida, el llibre m'ha durat setmana i mitja. Vull dir que mel'he begut, literalment. I jo, per llegir, sóc lenta, molt lenta; m'agrada llegir i rellegir i recrear-me en les paraules. No m'ha agradat mai " fer crítica literària". No en sé, només sé si m'ha arribat el llibre o no. Malgrat tot, admiro els que en saben. I els admiro molt!

Bé, doncs, aquesta novel·la , sense ser la lectura de la meva vida, m'ha agradat força!

De l'Allende m'han agradat "La casa de los espíritus"(la novel·la, que no la pel·lícula) i "El plan infinito". I ara, aquesta. Potser li donaré alguna altra oportunitat i tornaré a agafar "Paula" i... potser algun altre... ja veurem.

Ara me'n vaig a dormir i m'emportaré...vejam, estic dubtant entre "L'home de la maleta", "La cendra dels anys","Amsterdam", "Matar un ruiseñor", "Tenim un nom"... en tinc més, però ara mateix dubto entre aquests. Demà us diré quin ha caigut.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Temps de navegar (literalment) i de lectura. Vagi molt i molt bé, Montse.

Isabel Barriel ha dit...

bon viatge, Montse! Ple de temps, ple d'espai...
(Us segueixo amb mirada curiosa).

Pilar ha dit...

Matar un ruiseñor es una delícia....Quan li toqui, ja em diràs.

el paseante ha dit...

Fas olor de vacances, noieta. Quina enveja. I a Prades s'hi ha d'anar per la festa del cava. La coneixes? Tota la nit brolla cava de la font de la plaça.