11 de maig, 2011

Uns quants punts i molta mala llet/ Acció Cultural, una multa contra tots

Punt nº 1.-  Si tenia algun dubte, ara ja no. El PSC ja no em tornarà a veure a cap urna ni de lluny.

Punt nº 2.- Tot plegat fa una pudor que empesta. Ahir, al mercat de Blanes hi havia un "comprador" "excepcional". Me'n vaig apartar com si anés a trepitjar una caca de bulldog. L'Albert Rivera. Vade retroooooooooooo!!!!

Punt nº 3.- Caaaaaaaaada vegada que hi ha eleccions es passegen pels mercats, pel metro... Els altres dies no necessiten ni comprar ni agafar el metro. És que per un vot es deixarien treure un queixal! (o coses pitjors)

Punt nº 4.- Intentava fer un post/apunt una mica irònic però la mala llet no em deixa, així que ho deixo aquí i me'n vaig a treure la Taca.

oichs... oichsssssssssssss, em sembla que no tornaré a posar la ràdio (cap emissora, cap!!!) fins que passin les eleccions.

És que em posen a mil!!!!!!!!!!!!!
__________________________________________________
I ara, em solidaritzo amb:


Una multa contra tots: en solidaritat amb Acció Cultural


El passat 17 de febrer, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es va veure obligada a cessar les emissions de TV3 al País Valencià, després de 26 anys. Durant aquest temps, TV3 havia esdevingut una oferta televisiva normalitzada al País Valencià, on s’ha distingit per la seua qualitat i pel fet de ser una de les poques ofertes audiovisuals en català.

Malgrat això, el president Francisco Camps va decidir, ara fa quatre anys, obrir una sèrie d’expedients administratius contra l’entitat responsable d’aquestes emissions, Acció Cultural, cosa que s’ha traduït en una llarga persecució política i econòmica. El passat mes d’octubre, l’entitat ja va haver de pagar 126.943,90 euros per satisfer una primera multa, i ara s’enfronta a dues multes més que sumen vora 800.000 euros (dels quals ja n’ha pagat 130.000), una quantitat absolutament desproporcionada per a una associació cultural sense ànim de lucre la continuïtat de la qual pot posar en perill.

Durant aquests quatre anys, Acció Cultural ha fet patent l’amplíssim suport a TV3 al País Valencià, fins a arribar a l’èxit de la manifestació del passat 16 d’abril a València. En aquest sentit, cal també recordar les 651.650 signatures recollides per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres” per legalitzar la recepció de totes les televisions en català en el conjunt del domini lingüístic, i que ara podria entrar a tràmit parlamentari al Congrés espanyol.

Tant el projecte de llei impulsat per la ILP com el recurs que Acció Cultural ha presentat davant el Tribunal Suprem poden acabar donant la raó a l’entitat en aquest conflicte artificial; però, de moment, Acció Cultural ha de pagar les multes que encara té pendents si no vol patir l’embargament dels seus comptes corrents i béns mobles i immobles. Davant aquesta greu situació, el nostre deure és col·laborar a fer front col·lectivament a una multa que en realitat és contra tots els que creiem en la pluralitat informativa i la llibertat d’expressió. Per això, avui, diferents mitjans publiquem aquesta crida pública perquè feu una donació solidària a Acció Cultural (www.acpv.cat): així com junts vam aconseguir les 651.650 signatures per a la ILP, junts hem de reunir els diners necessaris per garantir la continuïtat d’Acció Cultural.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

Aquesta vegada els del PSOE(c) ni han procurat dissimular. Ara que ningú digui que no estava avisat. Costa molt fer ironia amb una demostració de barra tan descarada.

pere ha dit...

El cas d'Acció Valenciana no té nom, ni vergonya tots plegats. I no es tracta només de Camps sinó també del propi govern central que no ha actuat quan i com calia,etc.

òscar ha dit...

El Carnaval del govern ja els hi ha passat i, per tant, al PSOE-PSC ja es poden treure les màscares sense patir.

Amb el tema d'Acció Valenciana mai no han hagut màscares. Només han maquillat l'odi en forma d'accions legals.

Anònim ha dit...

I QUE M'HAN DIEU DELS NADAL?.....
VOMITIUS¡¡¡¡¡I VINGA PARLAR DEL PACTA PP-CiU,AMB TOT EL MORRO,COM SI ELLS NO PACTESIN,QUANT ELS I CONVER,PER FOTRE A CATALUNYA ESCLAR,I DELS "NOSTRES GERMANS" VASCOS QUE?
JUGANT AMB BCN.

el paseante ha dit...

Potser és millor que només passegin pels mercats i els metros quan hi ha eleccions. Tot això que ens estalviem la resta del temps.