15 de maig, 2008

Es fa saber / Se hace saber


El proper dissabte, 17 de maig, a les 18,30 h, en Joan, la Feli, en Joan Salvador i la Montse (o sigui l'Arare, o sigui jo mateixa) farem una xerrada-col·loqui amb fotografies incloses, per comentar les vicissituds del nostre viatge Blanes-París-Blanes en vaixell a través dels canals. Això serà al Club de Vela de Blanes i l'entrada és lliure per a les persones. Els cotxes es poden aparcar allà mateix, però els fan pagar (com en tots els pàrkings, ep!)

Em sap greu que coincideixi amb la presentació del llibre dels amics catosfèrics, però així són les coses i així els les hem explicat. (això em sona)

Tot bitxo vivent que ho desitgi, serà molt benvingut. I si ve algú a qui encara no conec/coneixem en viu i en directe, li prego que es doni a conèixer, sempre fa molta il·lusió.

Apa, doncs... fins dissabte?

____________________________________

El próximo sábado, 17 de mayo, a las 18,30 h, Joan, Feli, Joan Salvador y Montse (o Arare o sea yo misma) haremos una charla- coloquio sobre el viaje Blanes-París-Blanes en barco a través de los canales.

El evento será en el Club de Vela Blanes y la entrada es libre para las personas. Los coches se pueden aparcar en el parking del club, que es pagando, como todos los parkings (esto es lo que hay)

Me sabe mal que el acto coincida con la presentación del libro catosférico, pero así son las cosas y así se las hemos contado. (esto me suena)

Seréis todos muy bienvenidos, si tenéis ganas de acudir. Si viene alguien a quien todavía no conozco en vivo y en directo, se le agradecerá que se identifique, me haría mucha ilusión.

Hale, pues... ¿hasta el sábado?

23 comentaris:

Pedra Lletraferida ha dit...

Coincideix, coincideix... Però a mi tant me fa, i potser si em dius (per email) on continuareu la vetllada, potser fins i tot m'hi passo, que ja ens toca coneixer-nos... Un petunàs, Montse!

Montse ha dit...

Ei, company! Doncs no sé on continuarà la cosa, suposo que en tot cas farem unes cervesetes allà mateix, al club de vela, i farem petar la xerrada una estona, però no hi ha previst res més...
En qualsevol cas, tots aquells que desitgin venir seran molt benvinguts!!!

Petonets i - potser- fins dissabte!

Barbollaire ha dit...

Jooooooooo, Mariana!!

Si puc passaré de baixada... No correu gaire i estigueu estona explicant coses. Moltes coses...
Moltes fotos explicant tooooooots els detalls...

Que em doni temps (de flors)de baixar des de Girona. ;¬)

No t'ho puc assegurar, que ja saps que aquestes coses depenen de molts factors.
Però paraula què, per poc que pugui fem, ni que sigui una cerveseta... Bé jo un aigua o una cola, que hauré de conduir X¬DDDDDD!

Petonets de dia indecís :¬)***

Montse ha dit...

Barbollaire, em temo que no tenim massa coses a dir, només explicar el viatge a la nostra manera... acompanyats dels amics que ho van fer abans que nosaltres, en Joan i la Feli, que són els que ens van animar a fer-ho! De fet, pot ser molt curt o molt llarg, depenent dels que vinguin, de si estan interessats en el tema, si els agrada o no, si...si...si... fa de mal dir, company! No corris, tu ves al teu aire. Hi ha més dies que llangonisses, no? i si has quedat per veure les flors amb algunes de les teves musses, no hi vagis a cuita corrents, que quedaràs fatal, hehehe!

Ja saps que jo no sóc gelosa!
;)

petonets simpàtics.

El veí de dalt ha dit...

Doncs, fes-los navegar, "visualment", a gust!

Josep Lluís ha dit...

Tot que estic d'aniversari de la meva mare, faré tot el possible per assistir-hi. Em fa il·lusió...

Albert ha dit...

Noia, seré a casa tancat estudiant per l'exàmen de la propera setmana (tu comprendràs). Que vagi molt rebé l'explicació i que us ho passeu bé (preparant el proper...).

Júlia ha dit...

Malament, molt malament la coincidència, hauríeu de venir amb el vaixell a Vallromanes!!!!

Joana ha dit...

ooooppsss..... ho sento, la Joana fa de mama dissabte...
Espero que ho passeu molt bé!
Petonets reina del mar.

Montse ha dit...

Júlia, i si ho intentem? Farem com els Mecano, que al capdavall, mai no havien pogut anar en vaixell a Venus...

Us desitjo tota la sort del món en la vostra aventura literària! per descomptat, compraré el llibre. Una altra cosa serà aconseguir que me'l signin tots els blogaires, això ja ho veig més complicat!!!

Montse ha dit...

Joana, fes de mare -lloca, que són les millors mares del món :D

Un petonàs.

Montse ha dit...

Albert, tenia clar que tu el que havies de fer era estudiar. A més, ja ens hem acomiadat, tu i jo, fins a la propera... eh? una abraçada i molta, molta sort per als exàmens.

Montse ha dit...

Molt bé, Josep Lluís, doncs t'hi esperem, ni que sigui una estoneta. Fins... demà! que tinguis un bon divendres!

Montse ha dit...

Veí, intentarem fer una visualització, al mateix temps els relaxarem i potser es quedaran tots ben adormidets, hehehe...

Vagi molt bé la presentació del llibre, veí guapo!

Anònim ha dit...

Doncs esperem la crònica en candeletes!!!!
Bon capde guapeta!!

el paseante ha dit...

Que vagi molt bé la xerrada noieta. Em cau una mica lluny, però em faria gràcia assistir-hi.

Montse ha dit...

Paseante, suposo que és cert que et cau lluny... llàstima, a mi també m'hauria agradat conèixer-te abans de tornar a marxar. Però com sempre dic, hi ha més dies que llangonisses! a més, tenim un partit de futbol pendent per al mes d'octubre, no? (per cert, m'hauré de llegir les regles del futbol, perquè apart de saber que han de fer gols a l'equip contrari, no en tinc allò que en diuen ni repajolera idea)

Una abraçada amb pilotes (de reglament, ep! no malpensem, ara, no malpensem!)

Montse ha dit...

Ui, cafeambllet! crònica? és "més millor" que vagis a la web... perquè no crec que puguem fer-ne una crònica, aix... o potser si? bé, no avancem esdeveniments. Jo, per si de cas, m'emportaré la camera per si venen blogaires, a veure si es deixen fotografiar i si es deixen "penjar" al blog/bloc(ostres, això de penjar sona fatal, veritat?)

Bon dissabte, bonica!

Борис Савинков ha dit...

Ara marxo cap a Vallromanes a la presentació del llibre. Llàstima que la coincidencia no em permet passar pel club vela. Que et vagi molt bé.

Josep Lluís ha dit...

I finalment he vingut. M'ha agradat la xarrada, les diapos de rius, canals, els pasiatges verds, els cignes (gossos) i les teves amarrant l'embarcació després de pujar un munt d'escales.
Ara només et resta saber qui era jo, tot i que no hauría de ser massa difícil, quasi tots us conexieu.
Nanit arare

Anònim ha dit...

Ahir vaig deixar-te un comentari i... ha desaparegut!!! Com va anar la xerrada?

Montse ha dit...

Josep Lluís, has vingut??????????

I per què no em vas dir qui eres? Jo no coneixia a molta gent, només a uns quants, puc intuir qui eres, però en realitat no t'he vist mai al natural, només en fotos, i per tant... ni idea! (sóc moooooooolt mala fisonomista)

Com és que no em vas dir res, eh? eh? eh? eh? ÔÔ

Sigui com sigui, gràcies per venir!!! ja vas veure que hi havia poqueta gent.

No tindries alguna cosa a veure amb el video de salvament marítim que ens van passar primer????????

fractal ha dit...

Vaja, vaja, quines sorpreses dónen els bloggers. Jo també hi era, em vas veure? ...anava molt ben acompanyada.

Quan vam arribar a casa hi havía uns amics, i parlant parlant els vaig ensenyar la revista amb el teu article, que els va encantar, ho sàpigues, i no et creuràs les ganes de fer un tram del vostre viatge que ens vam anar encomanant els uns als altres

Una abraçada, com la d'ahir.