26 de maig, 2008

Corresponsal des de L'Ampolla

Imatge: El "Taka" des del Blauet.

Escolto les notícies i sento que hi ha un parell de trens de rodalies que han fet la pirula als que anaven cap a Barcelona de bon matí. En Bassas ha donat l'oportunitat a una senyora que explicava la situació. I jo em pregunto, com pot ser, després de tot, que encara estiguem així?

Quan va morir la Sra. Mercè Sala vaig pensar a fer-li un post d'homenatge: quan ella "manava" la Renfe anava perfectament, que jo vaig estar tres anys anant i venint de Blanes a Barcelona i de Barcelona a Blanes cap de setmana si i cap de setmana també per anar a estudiar i puc assegurar que no hi havia una companyia més puntual que la Renfe. A l'hivern anaves calentet i a l'estiu anaves fresquet (de vegades calia posar-se la jaqueta i tot). Hi havia lloc per a tothom i cap problema. Com s'ho va fer, la Mercè Sala? No en tinc ni idea, però ho va aconseguir. Descansi en pau, era una bona gestora.



No creieu que actualment s'ha polititzat tot tant i tant que no anem bé? Cal, que la política ho envaeixi tot, tot i tot? Cal, que els polítics fiquin el nas per tot arreu?
Llegeixo que la Espe, després d'haver-la vist i sentit jo mateixa amb els meus ulls i les meves orelles, dir per la tele davant de tot Catalunya (i potser Espanya?, que no sé si a la resta veien el mateix programa, era un 59 segundos d'aquells, em sembla recordar i no fa ni un mes) després de sentir-la tirar pilotes fora i estrènyer el coll, que semblava que se li anava a trencar dient que ella no es presentaria per la presidència del PP, que devia pensar que erem tots idiotes, anda que no se li veia la mentida enganxada als ulls, al coll i a tots els seus moviments encarcarats que no la edeixaven viure tranquil·la (relaxa't, Espe)... bé, doncs ara ja està pensant en presentar-se. Ara si i llavors no?

Ai, senyors, que us penseu que, realment, som idiotes, tots plegats! I anda que no està canviant en Mariano! Ara fins i tot serà capaç de dir que estima Catalunya i que farà els possibles per "protegir" el català. Que no? Què ens hi juguem? Tot per un vot! Vendrem la nostra ànima al diable per un vot!

Hale, hale, senyors, que se'ls veu el plumero cada minut de cada dia, a cada paraula que pronuncien i fins i tot a cada paraula que no pronuncien!


Me'n vaig a comprar, que també al Blauet se li acaben les provisions! i si no plou gaire, després me'n vaig a caminar, algú s'hi apunta?


Un altre dia parlarem del govern ( Tip i Coll)

ah, estem actualitzant el web; per llegir el que anem fent aquest any només cal anar a Blanes- Andalucía o Blanes- Andalucía (castellano), després a Inici del viatge (o Inicio del viaje) i ja està. Hi ha poca cosa, però a poc a poc n'hi haurà havent més.

16 comentaris:

Mar ha dit...

Hola hola hola!

Al final t'he fet un email.. que era llarguet i compromés!
jajaja


petonets

Montse ha dit...

Val, Mar, entesos. Fora compromisos en xarxa!

:)***

Rita ha dit...

Veus que bé! Tu no tens retards ni res de res. Hi havia anat alguns estius uns dies a l'Ampolla. S'hi estava molt bé. Hi ha una caminada maca fins a una platja que crec que es deia Cap Roig. Fa tant! hahahaha
Nena, passa de la política i navega (pel mar i per la xarxa eh....)!!!
Petons, maca i bon voyage!

Josep Lluís ha dit...

al blauet petit, hi ha la bona confitura...eh?.
Ah! l'Ampolla, jo també hi vaig anar fa...
Et seguim...

Montse ha dit...

Hola Rita, no em puc oblidar de l'actualitat, soc així de tonta, aixxx... jo he anat a caminar i he arribat fins a un "mirador" d'ocells, em sap greu no haver-me emportat la camera, demà me l'emportaré...si no diluvia!

Un petonet, gràcies per venir!!!

Montse ha dit...

Josep Lluís, és veritat! i "Al mal tiempo buena cara" :)

Seguiu-me, seguiu-me, que us guiaré, jejejeje!

per cert, a l'Ampolla no hi ha cine :(

petonets!!!

Little J. ha dit...

ets a l'ampolla? els meus tiets hi han estat aquest cap de setmana i jo he fet de cangur :P
m'han dut un record q és un aparell d'aquells per quadrats de vidre, q és per ficar-hi una espelmeta i hi ha el far. és molt cucu ^^'
Deu ser molt macu :)
Que tal el viatge? Et vaig enviar un mail fa temps, l'has rebut? Com que aquell cop no el vas rebre...
Tinc noves notícies! Més fotus! Masses coses! jajajaja

A la tornada un cafè?

Ptons i una abraçada molt forta! ^^'

ps: els retrats del somriure no sé si cal analitzar-los... jo he fet el meu propi analisi del que he obtingut d'aquesta experiéncia i del que he pensat al triar les fotus perqué em semblaven totes molt maques... Bueno no totes, però si moltes :P

Tu que hi trobes? Jo he intentat que fos el més fidel a la persona, el més sincera possible.

Little J. ha dit...

per cert! m'agrada moltissim la foto que tens ara al perfil. Amb aquest blau de mar... :)

Júlia ha dit...

Apa, que bé t'ho passes, una abraçada.

Joseph Cartaphilus ha dit...

Así es la vida que diría aquel.

Aunque si seguimos ese criterio, le aseguro que la Aguirre, furia de los infiernos, tambiés en una buena gestora.

veremos si le hacemos un homentje cuando ocurra lo que a todos sucede (marqueses mediante)

dichosos políticos que no cambian

Montse ha dit...

Jessica, molt macu molt macu, no sé què dir-te... s'hi està bé, però preferiria no parlar-ne urbanísticament, per exemple (és clar que també preferiria no haver de parlar del desastre urbanístic de Blanes, no fos cas que em fessin fora del poble, com a immigrant- amb papers- que hi sóc)

Si que vaig rebre els teus emails,a veure si un dia d'aquests te'n faig un per explicar-te allò de com fer més petits els videos!

Les fotos dels somriures? no, jo preguntava si apart de la foto analitzaves el per què de cada somriure o si els preguntaves als models en què pensaven quan posaven per tu.

Sisisisi, el cafè a la tornada!!!

Un petonet!

Montse ha dit...

UI, Jess, no havia vist el comentari de la foto, és de l'últim dia que va fer una ullada de sol, quan navegàvem cap a L'Ampolla! per tant, no pot ser més recent! :)

Montse ha dit...

Doncs si, Julieta, escric, llegeixo, faig web, vaig a caminar, faig de cuinera, faig la intendència del vaixell, de tot, de tot, menys navegar, els darrers 3 dies, que ja veus, el temps no ens acompanya (però no ens queixem, ep! que està molt i molt bé que plogui!!!)

Un petonet.

Montse ha dit...

Señor JOseph Cartaphilus, no dudo para nada de la capacidad gestora de Aguirre o la cólera de Dior (era así como la llamaban hace unos años). Sólo que abomino del ansia del poder por el poder - sin nada que aportar detrás de eso- y de las ansias de poltrona vitalicia de cualquiera de nuestros políticos. También abomino de la cara dura de todos ellos de decir Alfa y luego hacer Omega sin que se les caiga la cara de vergüenza.

Gracias por leerme en catalán, últimamente he decidido no traducirlo todo porque el tiempo es oro y bueno, prefiero hacer posts en catalán y posts en castellano, que ya sabe usted que no tengo manías en este sentido.

Un beso para usted.

Elena Casero ha dit...

¡jejeje!
Crec que Mariano va ser ú dels onze de Madrid que va matricular als fills al col.legi de català de la lideresa.

Xè, de buena tinta lo sé. ....

Petonets, reina mora capitana de los mares....

Montse ha dit...

No m'estranyaria gens, Elena, no m'estranyaria gens...

Si anem a les teues terres t'avisaré amb temps, ok? però em temo que tardarem, que ja veus, estem aquí, esperando tiempos (atmosféricos) mejores... bé, no, ni mejores ni peores:diferentes!

Un petonet, catalana del sud!