21 d’octubre, 2018

Tres de nou

Imatge de la felicitat.

No ho heu viscut?

Jo encara recordo quan ho feia jo... quina sensació de llibertat i poder!


Els altres sis (dels nou) fan altres coses... i són igualment feliços.

Al cap i a la fi, aquestes són les coses que importen, a la vida. Si més no, records que romandran per sempre a les seves ments. I a les nostres.

8 comentaris:

xavier pujol ha dit...

El present i el passat pengen conjunts en aquests educadors físics.

Montse ha dit...

Siiii, Xavier Pujol!

Carme Rosanas ha dit...

I tant que ho hem viscut! per triplicat: personalment, amb els fills i amb els nets. O sigui que entenem molt bé què vols dir.

De totes les èpoques viscudes en aquests artefactes dels parcs, destacaria la de la meva filla, que sentia una atracció per enfilar-se, irresistible, sempre i en tots els llocs. Com que sovint i en molts llocs no podia ser, i no es podia enfilar, quan trobava un lloc apropiat, d'aquests o d'altres simplement quatre roques, semblava que li anés la vida.

La felicitat dels petits augmenta la nostra.

Montse ha dit...

Em quedo amb la frase, Carme -gràcies per ser aquí- "La felicitat dels petits augmenta la nostra"... quanta raó! Una abraçada!

M. Roser ha dit...

Fixa't, jo com que de petita no en tenia l'oportunitat, ho feia de gran quan amb la mainada jugàvem a veure qui s'enfilava més amunt...Era divertit veure la seva cara de sorpresa!
Bon vespre.

XeXu ha dit...

Quan veig aquests castells sempre penso quina traça té la canalla per enfilar-se amunt i avall sense problema, tinc la impressió que jo em partiria la crisma si ho intentés. Quan era petit hi havia jugat, però no massa, perquè no en tenia al meu abast, i en tot cas no eren massa grans.

Montse ha dit...

Xexu, jo és que sempre havia estat una mica saltimbanqui, hehehe...


M.Roser, diumenge vaig intentar enfilar-m'hi jo també, però a dalt de tot tenia fins i tot vertigen :D (ja no som el que érem)

45645646546565 ha dit...

線上免費看a片
免費a片AV女優
成人校園a片
a片情報站
a片貼圖區
免費a片
色女a片群
免費無碼a片
夫妻做愛a片直播
成人校園a片