21 de febrer, 2016

Avui només un apunt petitet

Diumenge de celebració: aniversari amb néts, amics de néts (i nétes), pares i mares, alguna àvia, alguna besàvia... oncles, ties, cosins, cosines, i molts etzèteres. (O etcèteres?)

Diumenge, també, de cuinar per la setmana. Quan vols seguir una dieta més o menys sana, resulta que tens una feinada de Ca l'Ample. No es tracta de l'amanideta i el pit de pollastre a la planxa. Bé, sí, d'això també. Però tenir verdures al vapor preparades per tota la setmana, cremes de verdures, crèpes de fajol pels esmorzars, compota de fruita per a les crèpes, i alguna coseta rara més, tens una feinada a comprar i també a cuinar. Feina feta no fa destorb, diuen. I per tant, dia d'aniversari, dia de cuinar, i ara, dia de veure una nova sèrie que hem descobert (gràcies a en Basté, que la va anomenar, i gràcies a un dels nostres fills, que també la coneix i també ens la va recomanar)... Algú ha vist mai "Borgen"? 

Jo havia vist "El ala oeste de la Casa Blanca" i no puc dir que s'hi assembli molt, però el tema és el mateix. La política. En aquest cas, la política danesa. Interessant, interessant de veritat.

Si realment, els polítics actuen a base de xanxullos, posturejos, marcar-se farols i coses d'aquestes (que sí, que ho fan!), pobres de nosaltres, els ciutadans que anem a peu... (com se'n diu, de "los ciudadanos de a pie"?) El poble, la gent, els treballadors, els "pringats"!

I a veure si, a través de l'ànima Cornèlia o de la de la Montse, que som la mateixa... o a través d'ambdues, un dia d'aquests us parlo de l'escultura "Esperança", que es va inaugurar divendres passat a L'Hospitalet de Llobregat, obra del nostre fill artista, Miquel Gelabert.

Però ja us en parlaré.

Ara toca un capitolet de Borgen. 

Aix, no sé què farem quan comencin "Joc de trons" altra vegada. 

Perquè també hem d'escriure! I també hem de llegir!

Se'ns acumula la feina!

aix

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai pobreta que ha de veure dos sèries a la vegada i ja s’estressa xD

Tinc Borgen en el punt de mira, aviat li hauré de fer un forat per veure què tal és quan tothom en parla tan bé, i contant que L’Ala Oest de la Casa Blanca es la meva sèrie de drama preferida.

Oliva ha dit...

ES MOLT BONA,JO LA VAIG SEGUIR QUAN LA VAN EMETRE PER PRIMERA VEGADA.
TINC UNA FILLA POLITOLOGA,I LO QUE HA VISCUT ES DE "VASCA",PERO ELS PARTITS UNICS O DE TECNOCRATES HO FAN MILLOR?.

Montse ha dit...

poooons007!!! Encara no l'has començat a veure, Borgen? Vejam... per mi, encara era millor "El ala Oeste", peeeeerò hem de tenir en compte que ja fa anys, d'aquella sèrie, i que potser la recordo amb nostàlgia, com quan llegeixes un llibre que t'agrada molt i quan el tornes a llegir, al cap dels anys, el trobes un xic desfassat.
Borgen està molt bé! I hi surt un personatge de Joc de trons, l'actor Pilou nosequantos (vaig haver de buscar a sant google, perquè em sonava molt la seva cara i, efectivament... és "el germà sobrevingut" de la família Stark , Theon Greyjoy.)

Molt graciós, però et convido a què vinguis a veure sèries a casa i m'ajudis a planxar, mentrestant (tranqui, tinc roba de sobres per tots dos, hehehehe)

Montse ha dit...

Ostres, Oliva, no tenia ni idea que l'haguessin emès abans! Jo sempre vaig a misses dites, hehehehe...