24 de juny, 2012

De les cuques de llum a les coques de pinyons

Ahir a la nit, revetlla de Sant Joan al Blauet, amb els companys de viatge, l'A, en C i els seus germans/cunyats, que passen les vacances amb ells. Hi havia una inquilina nova. Us vaig explicar que s'havia mort la Mel? Doncs n'han adoptat una altra... es diu Bruixa i és una monada. Així que tingui una bona connexió enviaré foto de la nova tripulanta del Taka (vaixell). La Taca (gossa) té una mica de "gelets" de la Bruixeta, però és el que hi ha, ja s'hi acostumarà, ahir li marcava territori, com dient-li "Aquest és el meu vaixell, xata!".

Els Srs. Taka ens van portar una coca feta  "maison", o sigui feta per ells al vaixell. Amb fruites i pinyons, comme il faut. Amb amics així dóna gust!

Vaig trobar a faltar els petards... però ja hi estic acostumada, ja fa gairebé deu anys que per Sant Joan no som a Catalunya i llavors... no hi ha petards! no vam ballar, perquè normalment, ja la ballem prou i perquè a l'esplanada del port on érem (Mâcon) la música era... RAP! (a mi el rap m'agrada a la marinera)... en fi, que som uns carcamals, ja ho sabem i ho asumim, nosaltres som de l'època de les revetlles que cantava Sisa...

Si mirem les flames, del foc de Sant Joan
li veurem les (què era?)
el barret i els guants!

dec tenir ressaca de cava (que d'això si que en portàvem! cal ser previngut, que el champagne és molt car i els nostres caves són excel·lents)

Navegant cap a Chalos sur Saône i anar-hi anant!
Fotos, quan la connexií sigui "normal" (si és que ho arriba a ser en algun moment)

Bon Sant Joan a tothom i felicitats als Joans, Joanes i derivats!

p.d. Sapigueu que no puc entrar a la majoria dels blogs (connexions lentíssimes) i quan puc entrar-hi, no em deixa deixar comentaris la major part de les vegades que ho intento!

Carme, no puc entrar a veure l'aquarel·la... no em deixa... ja la veuré! Petons!

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Ei, :) ara sí que m'has fet somriure, he, he, he... he pensat: si no pots entrar a veure l'aquarel·la, com saps que hi és? però va em contesto jo mateixa. Veus el text i no les imatges, potser?

Te l'enviaré per mail, a veure si així pots i si no... a la tornada.

Elfreelang ha dit...

Un Sant Joan diferent....tot navegant!

Montse ha dit...

hehehe, Carme, enigma resolt!

Elfree, bé, mentre fèiem la revetlla no navegàvem, pobres de nosaltres! ;) va estar força bé, la veritat.

Petons a les dues.