25 de juny, 2012

Relax a la Saône

Ahir vam arribar a Chalon sur Saône. Per avui hi havia pronosticat un dia de pluja (que no s'ha acomplert) (els homes i dones del temps francesos també s'equivoquen) i com que hi havia reparacions vàries per fer als dos vaixells (un vaixell sense una reparació per fer no és un vaixell) vam decidir reposar un dia, abans d'enfrontar-nos a les 35 rescloses de canal que tenim el dia que sortim d'aquí.

Al final ens ha plogut una mica (quatre gotes) mentre dinèvem, però res d'important. Avaries arreglades. Hem aprofitat per anar a un "Animalaire" que hi ha prop del port, a comprar un arnés i una corretja per la Bruixeta. Nosaltres li regalem; quan vam adoptar la Taca, ara fa... ostres, "ja" fa quatre anys! érem tots a Andalusia (que recordo que abans de posar-li Taca li volia posar "Ronda" o "Bijou" i em van mirar com si hagués dit una collonada - amb perdó-). Bé, doncs quan vam adoptar la Taqueta, els srs. Taka li van regalar "l'armilla salvavides", que ara li arriba a mig llom però encara fa el fet. Si cau a l'aigua sempre la podem recollir amb la gafa (el bitxero).

Aprofito wi-fi una mica a pedals, però no va malament del tot (només no es poden mirar notícies radiades o sèries com la riera, cagundena...) perquè si ho faig, em poleixo els 20 € en cinc minuts!

Intento enviarf unes fotos que ja vaig empetitir. A veure...
Sortida de sol quan encara navegàvem pel mar; de Roses a Frontignan. Vam fer la travessia de nit i ens va "enganxar" la matinada (és clar)  Xula, eh????


En aquest bonic indret es va morir la Mel, pobreta...

Sempre m'ha fascinat el paisatge urbà de Lyon. Els que em llegiu sovint ho sabeu. A Lyon és on es separen els rius: pots continuar pel Roina o anar cap a la Saône, que és el que nosaltres fem. (uix, ara se'm mulla la pantalla... cauen gotes, PLOU!)

Aviat, més fotos. Ara anem a fer una volta (bé,quan escampi) per Chalon.

lectura: continuo amb "La dona de blanc". M'està encantant.

2 comentaris:

Pilar ha dit...

Mèncanta la sortida de sol que també podria ser una posta...Ho dic pels colors.
Les façanes de lyon són un arc iris, com les de Girona.
Vull que plogui aquí també!!!
Ja li has canviat el nom al llibre...catxis...^0^

el paseante ha dit...

Falta la foto de la Taka amb l'armilla salvavides que li va petita. Però les que has posat són xules. Ja miraré si, al final, es casen a "La riera" :-)