11 de gener, 2011

Hora de berenar

Ahir de què que li foto una genollada (es diu així, a un cop de genoll?) al pobre fisio que s'afanyava a allisar-me l'esquena plena de bonys de les pedrotes que duc a la motxilla vital! es veu que va tocar un punt feble (també es veu que dec tenir tants punts febles com pronoms hi ha) i la meva reacció va ser cop de coça! Sort que el tenia al clatell, que sinó, el deixo sense dents!

No me la va deixar gaire llisa, l'esquena...  m'acabaré sentint camell (dels dels reis, no dels que compren Marlboro Ligth d'estranquis) però em sembla que tothom porta la seva pròpia motxilla i hi ha "pedruscos" amb els quals no pot batallar ni un bon fisio ni tan sols un bon psicodallonses.

Au, que és hora de berenar. Voleu pa amb xocolata? (no, contràriament al que aneu a dir, NO ENGREIXA!) ep! no engreixa si us mengeu una unça de xocolata i una llesca de pa. Si us foteu mitja barra i una rajola sencera de xocolata, llavors al cap de poc temps la bàscula demanarà auxili i us demanarà que us peseu d'un en un!


apa, doncs, això!

imatge de google

15 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

curiós! en aquests moments estic berenant pa amb xolocata, xocolata Lindt sabor menta que està boníssima.

Deric ha dit...

doncs jo m'he fotut un "rosco de vino" herència del Nadal!!!

Anònim ha dit...

Apali, bon profit! I cop de genoll a la bàscula!!!

Clidice ha dit...

Jo a la meva massatgista la insulto, perquè estic convençuda que m'odia, malgrat que li pago religiosament (o ateament). Pa amb xocolata m'aniria bé, si no estés en la "setmana de l'enciam" :( Me'l guardo per la setmana entrant :)

Isabel Barriel ha dit...

Gràcies, mmmmmmmmm, un plaer!
Xocolataaaaaaaaa, la millor herència dels cosins de Moctezuma and cia...

Ah! salut!

Carme Rosanas ha dit...

Gràcies, aquest el millor berenar del món! precisament avui no he berenat (de fet no bereno mai, que a la tarda acostumo a estar força ocupada, sense temps de berenar)

jaka ha dit...

Bon profit i petonets,

Magda ha dit...

L'esquena la tindràs com un camell, però sembla que de cames encara estàs ben àgil. El teu fisio s'haurà de fer una assegurança especial per treballar amb tu. Ja li pots portar una bona xocolata la propera vegada com a compensació pels ensurts.

fanal blau ha dit...

Quan vagi al te fisio no li diré que et conec...per si de cas...:)
Potser que vagi a sopar que vaig tard!!!
Petonets...

Pilar ha dit...

Arribo tard al berenar d'ahir. Queda algun trosset de xocolata?

el paseante ha dit...

Et sents camell, ens ofereixes xocolata... nchts, nchts, nchts. T'haurem de llegir a la garjola aquest 2011 :-)

Esther ha dit...

tots portem a l'esquena un bon sac... i jo també hi vaig sovint a la fisio a que em descontracturi per poder continuar un mes més fins que no torni a veure-la... i potser si no tingués el sac tan carregat de problemes, de preocupacions, d'obsessions... no em pesaria tant i potser no caldria que hi anés... Petonets i... m'encanta aquest berenar!!!

Comtessa d´Angeville ha dit...

És un dels berenars que més records em porta de quan era xicoteta... els entrepans de xocolate i els de mantequilla de tres colors...

Montse ha dit...

Bé,bé,bé! Veig que això del pa amb xocolata ha tingut èxit.

Esther: vigila amb el sac, treu-te'l del damunt (si pots) que cada cop pesa més (ja veuràs). Petons amb xocolata.

Paseante: sempre busques els tres peuets al gat, ehhhhhhhh? eehhhhh? ehhhhh? ;)

Pilar, no arribes tard, sempre tinc xocolata a la nevera (que no sé si és el millor lloc per guardar-la) i pa al congelador (que segur, segur, que no és el millor lloc per guardar-lo, però així sempre en tinc!)

fanal blau, secret total amb el fisio!!!!! pots venir a sopar quan vulguis, però no et donaré pa amb xocolata... o era que anaves a sopar pero no a casa meva? va, vine a casa!!

jajaja, Magda, pobre home, el proper dia li preguntaré si està ben assegurat!

jaka, petonets també per tu, preciosa.

Carme, entre la xocolata desfeta i les preses de xocolata, què prefereixes? jo em decanto per la xocolata "ferma".

Isabel, els cosins de Moctezuma sabien molt bé el que es feien!

Clidice, això de la setmana de l'enciam no mola! Cal instaurar la setmana dels bombons, ja!

Glòria, la meva bàscula la tinc jubilada de fa temps, jo ja no em peso, hehehe! (és una altra estratègia: mirar-te al mirall i si t'agrades, no cal saber quant peses. Normalment, però, si t'agrades, vol dir que peses més del que caldria segons les "mides socials", però jo passo)

Deric, a por ello: el rosco i el vino!!! ;)

Puigcarbó: a mi m'agrada més la Lindt 99% de cacau, però aquesta de la menta, "pas mal"!!!!

Dylan Hall ha dit...

Me & my neighbour were preparing to do some research about that. We got a good book on that matter from our local library and most books where not as influensive as your information. I am very glad to see such information which I was searching for a long time.

dodge parts