03 de gener, 2011

Allò dels propòsits de cada any

Molt bé, comencem un nou any sense massa ganes de "perdre" el temps per aquí, però amb l'eterna contradicció: si no us llegeixo una miqueta cada dia, sembla que em falta alguna cosa, per tant, sé que "no ho podré deixar".

El dia 14 començo tai-txi. Una vegada, fa anys, ja ho vaig intentar, però em sembla que no vaig tenir sort amb la profe, que li semblava que s'havia de lluir davant dels pobres desgraciats que no la podíem seguir, i en lloc d'ensenyar-nos-en, ens ensenyava lo bé que ho feia. Jo, com aquell,  al tercer dia vaig ressucitar i la vaig deixar penjada a mitja classe. Sóc de les que els agrada participar i aprendre, jo, no pas de les que volen només mirar, què s'ha cregut? M'han dit que la senyora que fa les classes al casal on m'he apuntat és una bona professora. Ja us ho explicaré. Segurament, la meva esquena m'agrairà el canvi. Espero reconciliar-me amb ella, després de tants anys d'haver-la sotmès als retrunys (es diu així o m'acabo d'inventar una paraula?) del picar de les sabatilles contra l'asfalt...  entre la natació i el tai-xi suavitzarem una mica la cosa. Es nota, que anem complint anyets, l'un darrere l'altre? ai, marededeusenyor!!!

I el dia 17 començo les classes d'italià! També fa anys, vaig recórrer les acadèmies d'idiomes properes, a veure si trobava un lloc que fessin italià. Efectivament, en una d'elles si que en feien, però els meus horaris no es podien compaginar amb els horaris acadèmics. Per fi, ara, al mateix casal, he trobat la possibilitat d'apuntar-me a un grup de bojos com jo: suposo que l'italià només serveix per anar a Itàlia, però és un idioma que sempre m'ha agradat!

Més novetats... hmmmm... no. De moment, no. Demà passat vénen els Reis, veritat? espero que em portin el diccionari, er anar fent boca.

Avui m'he comprat l'últim llibre de la Júlia Costa, "La cendra dels anys". Estic segura que m'agradarà. Tot el que escriu la Júlia m'agrada, per tant, la garantia ja la tinc. Ja us diré el què.

I ara vaig a fer quatre estiraments i a escriure una estoneta. Hauria de trobar estiraments de cervell... potser tot m'aniria més bé! els mots encreuats serveixen? i la lectura?

9 comentaris:

Clidice ha dit...

Un bon estirament pel cervell el llibre de la Júlia. T'ho garanteixo :)Sort amb el tai-xi, a mi em posa frenètica i no puc :(

Júlia ha dit...

A mi també em posa nerviosa, i no n'he fet mai, només l'he vist fer, he, he, el tai-xí.

I m'alegro que promocioneu el llibre, amb tants com en surten ja fa falta, bons reis d'Orient!!!!

Joana ha dit...

Prenc nota del llibre i et felicito per tota aquesta iniciativa!

Rita ha dit...

M'apunto el llibre també i ja t'explicaré què decideixo per a la meva esquena, el lumbago va ser un toc d'atenció que fa que l'hagi de cuidar una mica també...

Bons Reis, maca!

Olga Xirinacs ha dit...

Els uns estiren el cervell, els altres el cos, i a vegades totes dues coses alhora. També hi ha els que estiren més el braç que la màniga. I a vegades les escales mecàniques, ¿us hi heu fixat? estiren més el reposamans que l'escala i se't va allargant el braç, com al gat enemic de Tom i Jerry.
Bon any, i elàstic.

montse ha dit...

Llegeixo la panxa del bou i m'agrada, també vull regalar-me el llibre de la cendra dels anys.

Salut, bona lectura i endavant amb els bons propòsits

Anònim ha dit...

A:EL LLIBRE DE LA JULIA,MOLT BO,AL VAIG LLEGUIR EN TRES I NO RES.
B:HAN VAIG ENAMORAR DEL TAI-XI,PERO ...TANTA CALMA,TANTA "FILOSOFIA"DEL COS,AL FINAL HU VAIG DEIXAR CORRER.
C:L'ITALIA ES ORTOGRAFICAMENT MOLT DIFICIL,APA ANIMS...
JUGANT.

Guspira ha dit...

Tinc pendent l'italià! Aquest any m'era impossible anar a l'acadèmia, però espero que l'any vinent sí que hi pugui anar.
Això del tai-txi potser m'ho hauria de plantejar... M'aniria bé per l'esquena, oi? M'ho pensaré...
I el llibre de la Júlia Costa me l'apunto! No he llegit mai res d'ella...
Que tinguis molt bon dia!

el paseante ha dit...

Tai-txi i italià! No està malament per començar l'any. Que tinguis un bon 2011, Montse i família. Ja veig que ens seguirem llegint :-)