19 de desembre, 2008

Còctel de pensaments sense ordre ni concert





Jo que li volia posar Joia o Vanessa i no em van deixar... avui, veient que han proposat Penélope com a millor actriu secundària per als "Goyas" (Vicky, Cristina, Barcelona), mentre passejàvem, li deia:



- Taca, ara penso que t'hauria hagut de posar Pe. Ets la millor actriu secundària de casa. La primera sóc jo, evidentment. Totes dues sabem posar la careta de pena quan volem aconseguir estovar el cor d'en J.S. però em sembla que jo ho faig més bé ;)



L'he portat a passejar per la gran platja, ara inexistent, que tenim (teníem) al passeig de S'Abanell. Aquella que l'any passat van omplir amb sorra de no me'n recordo quin lloc. Bajanades. La natura és la natura i no val portar-li la contrària.



De tota manera, la Taca i jo hem gaudit d'un matí assolellat corrent pel que queda de platja. Espero que demà no ens fallin els genolls (això de córrer per la sorra, no sé jo...) en qualsevol cas, ella ho té pitjor, que en té quatre!!!




Me'n vaig al festival de l'escola, que vull veure els petitons dalt de l'escenari. La mestra de música ha tingut una feinada i tinc moltes ganes de sentir aquestes nadales que han preparat amb tota la il·lusió.


Buscava un video adient i em sembla que aquest, tot i que no té res a veure amb nens cantant, us agradarà. Unes nadales amb so de guitarra.



8 comentaris:

Striper ha dit...

Jo avui també em vaig a veure la nena al concert del conservatori de musica.

Carme Rosanas ha dit...

Donc si que és bonic aquest concert! J0o fa uns anys que no vaig a a festivals escolars, ni per fills ni per feina... descans, ja tornarà una nova època ...

Josep Lluís ha dit...

El meu concert d'ahir va ser de gambes, escamarlans... una veritable sisnfonía del mar.

Un petonet i recorda, el gregal torna el que el llevant se'n dú.

Petonets

Mar ha dit...

jajaja quina gràcia! Parlant d'actrius.. t'he d'explicar una cosa, el dia 27 faré una obra de teatre a Bcn(ara no recordo a quin), el primer cop que interpreto en la meva vida i tinc el paper de la noia principal! Ja t'explicaré de què va. Si té èxit potser es fa més cops i a Blanes cauria segur pq una noia de les que ho porta és d'aquí.

Ens veiem el dia 23 o 24, estem liadissims!


Un petó!!!

Joana ha dit...

Aisss ...Per mi ...ni la peli ni la pe...
En Woody allen m'agrada però la Pe no tant.
Jo ara descanso de festivals però fan il.lusió quan són petitons oi?
Bon Nadal Montse!

el paseante ha dit...

Apa que vius malament tu. Ahir el petit Hayden també va cantar nadales a l'escola.

A_ca_dia ha dit...

Mmm...Vicky Cristina Barcelona...tenia moltes ganes de veure-la i he aprofitat el primer dia de vacances per apoderar-me del sofà, un tè i la televisió. La pregunta és: voleu dir que l'ha fet l'Allen? No en vaig veure l'essència...Massa mediatització.
Bon nadal i, sobretot, molt bon any nou!

Борис Савинков ha dit...

Pe??? això no és nom per un animal. Quedaries malament, creu-me. Quan estiguessis en un lloc public l'hauries de cridar com Maruia Teresa o Maria Engracia, perquè si diguessis Pe la gent et miraria malament.