06 de desembre, 2007

¡Somos contradictorios a parir!


Tant de merder pel "Negre de Banyoles" , després de tants anys d'estar-se al museu Darder, que no feia mal a ningú, que ningú se l'havia mirat amb cap manca de respecte i ara resulta que munten una exposició amb 17 morts "tractats" amb polímers i nosequemés i tot cristo es queda tan ample?

A casa meva hi ha diversitat d'opinions: hi ha qui l'anirà a veure. Hi ha qui no hi anirà. Jo no hi penso anar, per coherència interna meva. Cadascú és ben lliure, però jo no ho entenc.

O sigui, el negre de Banyoles, no. Els 17 morts xinesos, si. Que puc embalsamar amb polímers el meu besavi i penjar-me'l per decorar l'entradeta de casa?

Algú hi vol dir la seva?


Tanto rollo por el "Negre de Banyoles", después de tantos años que había estado en el Museu Darder, que no hacía daño a nadie y todo el mundo lo miraba con respeto y hubo que enterrarlo. Y ahora resulta que montan una exposición con 17 cuerpos de muertos "tratados" con polímeros y nosequemás y todo dios se queda tan ancho?

En mi casa hay diversidad de opiniones. Hay quien irá a verlos y quien no. Yo no pienso ir, por coherencia interna conmigo misma. Cada cual es bien libre, pero yo no lo entiendo.

O sea, al "Negre de Banyoles" hubo que enterrarlo y a los 17 muertos chinos, se los puede llevar de país en país para exhibirlos (y cobrar, claro). Este... ¿Puedo embalsamar con polímeros a mi bisabuelo y colgarlo para decorar la entrada de mi casa, porfaplis?

¿Alguien quiere decir algo?
______________________________________
P.D.- No comprendo la razón (será que se acerca la Navidad) pero en los blogs me salen más anuncios que nunca (incluído el mío). ¡Un rollazo, oigan!
Y otra cosa: hasta hoy, la nueva versión de Blogger la tenía ... ¡EN CATALÁN! y hoy me vuelve a aparecer todo en inglés ...Why?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia i bona hora Arare!!!
Sobre el teu escrit del Negre de Banyoles i la comparació que fas amb els xinesos, doncs, que cau pel seu propi pes. És de calaix, tens tota la raó del món. Poc puc afegir-hi.
Sobre el que et passa amb la teva versió de blogger... No me'n parlis filla. Des d'ahir que no em va el blog, no em deixa escriure més comentaris nous. Ara que li havia agafat el gustet... Encara hauré de crear un nou blog, quina ràbia!!! Així va tot. Bé vaig a seguir treballant, que en sé d'uns que hauran acabat d'entrenar i toca roda de premsa.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Hola Arare, a mi també em surt en angles - yes - , aixósucceeix cada vegada que preparen algun canvi.
Quan al negre de banyoles i l'exposició aquesta, ho trobode començament de segle quan als circs hi havia la DONA BARBUDA, l'home mésfortdel món i coses d'aquestesuna mica frikis, o el pedoman que explicava un dia na Júlia de la Panxa. Com no hi ha ningu que protesti van itinerant l'exposició pretesament antropológica pel món a 20€ per barba. I és que hi ha malalties com el papanatisme que els temps moderns no les curen. Per cert, encara la fan? ho dioc perqupe potser fa ben be quinze dies que vaig penjar un comentari sobre aquest tema.

gatot ha dit...

vaig llegir un comentari a ca la jo mateixa i en vista dels preus... perquè si hi hagués anat hauria estat per que ho veiéssin els gatets. Però l'entrada, + viatge en tren + dinar... la comparació amb el negre de banyoles? doncs jo la veig igual que la campanya que fan ara contra la cervesa moritz, per etiquetar en català i recolzar la plataforma per la llengua, i que en canvi no es queixin de com està etiquetat el Moet Chandon!

massa papanatisme, sips!

petons i llepades cerveseres!

Xurri ha dit...

El que lamento més és que aquests pobres cadàvers devien donar el seu cos a la ciència, i no a passar de ciutat en ciutat encartronats i tiesus, mostrant les seves intimitats i arterioles per 20 eurikis que no gaudiran ells ni els seus.
No vull ni pensar la quantitat de cadavers que hauran clgut pr aconseguir fer els 15 que roden el mon.

Personalment, no m'atreu gens veure-la, ja saps que aquesta mena d'imatges tan cruentes no les suporto!

ptns.

Montse ha dit...

vaja, jo que em pensava que era un cas estrany... el meu, vull dir!

M'alegra que tants amics blogaires penseu més o menys com jo!

Ramon: a mi ja fa dies que em passa, això dels cometnaris, hi ha dies que no en puc posar enlloc, i en alguns moments,ni tan sols al meu blog. Un petonet. Feliç pont!!!

Francesc Puigcarbó: per mi és un honor que hagis aparegut al meu bloc! Jo t'he llegit a ca la Júlia i crec que a can Saragatona, si no vaig equivocada. Gràcies per "visitar-me" també a mi, espero que no sigui la darrera vegada. Aniré a veure què deies sobre el tema, et confesso que em va passar per alt. Una abraçada.

Gatot, vols dir que als gatets els hauria agradat? tot plegat és molt tètric... per cert, quina edat tenen, els teus gatets? un dia m'explicaràs si són dos gatets o gatet i gateta? Et veig un xic més animat i això m'agrada: estimeu-marrameu!

Si, Xurri, ja sabia que aquest tipus d'espectacles no anaven amb tu. Jo és que flipo del tot amb les contradiccions de la nostra societat. Unes coses estan bé i d'altres no, però després resulta que allò que en un moment donat estava malament, ara ja està bé. No ho entenc... digue'm ingènua, o idiota del tot. Una abraçada, reina mora

el paseante ha dit...

Pagar per veure morts, siguin negres de Banyoles o xinesos... Va a ser que no. Es pot fer una passejada pels cementiris i estar a prop seu. És gratuït i més agradable.

Montse ha dit...

i tant! però hi ha diversitat d'opinions, bé, com quasi sempre amb quasi tot.