14 de desembre, 2007

La Barcelona World Race

Us agrada navegar?
¿Os gusta navegar?

Voleu anar al web de la Barcelona World Race? ¿Queréis ir a la web de la Barcelona World Race?

para muestra un botón. O dos...

us adverteixo que n'hi ha molts més, tots interessants!

Os advierto que hay muchos más, ¡todos interesantes!

i si voleu, podeu fer la regata virtualment, des de casa, a través del LiveSkipperGame, però ara ja és una micona tard... hi ha més de 2000 participants virtuals... entre ells, si! premi! el capità!

y si queréis, podéis hacer la regata virtualmente, desde casa, a través del LiveSkipperGame, pero ahora ya es un poquito tarde... hay más de 2000 participantes virtuales... entre ellos, si, ¡premio! ¡el capitán!

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

està en català antic aquesta web.No ho entenc, ja m'estranyava aixó de World Race, deu ser dels temps d'en Cinto. Batua l'olla

Anònim ha dit...

Hola Arare!!!
Navegar és un dels meus somnis encara incomplerts. Ho he fet algun cop, però no he estat jo qui tripulava l'embarcació. Ben aviat em treure, per començar, el "Titulín". De moment, em veig incapaç d'aprovar el títol de Patró. De fet, amb el Titulín es poden portar embarcacions d'uns 6 metres d'eslora. Ara, fins i tot, un xic més. Ja en tinc prou.
M'encanta navegar i m'encanta pescar. Sé que molts dels meus desitjos es quedaran en somnis, però, aquest, el faré realitat. Ho sé.
Imagino que, tu, amb un mar propi, això de navegar ho tens molt per la mà.
Bon cap de setmana, capitana.
Una abraçada

Montse ha dit...

hehehe, Francesc Puigcarbó, nonono, això és una d'aquelles coses que "tenim"... la convivència amb l'anglès (per si no en teníem prou amb la convivència amb el castellà, doncs, apa!) de tota manera, si vas al web, pots llegir la informació en català (també). És un detall.

Montse ha dit...

Ramon, amb un mar propi no vegis! hehehe... jo no ho sóc, de regates, gens ni mica (pots llegir-ho - en castellà- a "Només del mar"... allà hi ha les meves desventures marineres de quan vaig començar a ser marinera consorte (cosa que no he deixat de ser mai)

Igualment, Ramon, molt bon cap de setmana!