27 d’abril, 2007

¿Va a ser que no?


Bé, al final resulta que després d'haver fet mil i una consultes, les targes aquestes PCMIA (o com es diguin) són molt "bones" dins el territori "nasionà", però a la que surts d'Espanya, tururut violes. Per tant, és molt possible que m'hagi d'anar connectant de tant en tant en els cyber's que vagi trobant, i no sempre, que es tracta precisament de desconnectar! bé, la cosa és que jo pensava que em seria més fàcil anar posant la web al dia que el blog, però em dóna la sensació que serà al revés. Sigui com sigui, la connexió no me la pinten fàcil, precisament... així que... On vera!

Us vull agrair tots els comentaris que m'heu deixat en les dues entrades anteriors i que no he pogut comentar una per una com a mi m'agrada, però és que, de veritat, vaig de cul. He intentat arreglar la plantilla, em sembla que més o menys ho he aconseguit. Em falten algunes adreces que tenia a la plantilla immediatament anterior a la que se m'ha perdut del tot (o era immediatament posterior?) per tant, alguns de vosaltres, que potser hi éreu i ara no hi sou, sisplau, envieu-me les vostres dades, o deixeu-me un comment, que us hi tornaré a afegir. D'acord?

Abans de marxar del tot encara comentaré alguna cosa de llibres i pelis (el post dels vostres somnis quedarà per ser tractat a l'octubre, espero que encara hi sigueu, que no us hagueu cansat de blog)

Apa, vaig a veure això del cor de la ciutat, que em queda poc. Igual per la France fan "Le coeur de la cité" !!! maremeva, quin enganxe que porto, amb lo dolent que és! però ja us vaig dir en el seu dia: ningún no és perfecte, i jo tampoc, glups!!

Que digo que después de haber hecho mil y una consultas, resulta que eso de la tarjeta PCMIA (ocomosellame) va muy bien dentro del "territorio nacional", pero a la que sales de España, tararí que te vi (que el roaming es más que caro, para muchimillonarios) y que yo pensaba que sería más fácil poner la web al día que el blog, pero no me extrañaría que vaya a acabar siendo al révés. Bueno, ya os enteraréis.

Y digo también que agradezco vuestros comentarios en los dos posts anteriores, que no me he podido entretener en responder a cada uno como me gusta hacer, porque sencillamente, voy de culo (podría decir de bólido, que es más fino, pero así se me entiende mejor). En cuanto a la plantilla de mi blog, he estado intentando arreglarla - como habréis observado- y me doy cuenta de que hay algunas direcciones de blogs que tenía en la última versión y que se me han perdido para siempre, pues la plantilla que guardé (por suerte) era anterior a la que se ha perdido. No sé si me habéis entendido, seguro que me explico como un libro cerrado.

Y que antes de irme definitivamente quizá comente algo sobre libros y películas y que el post prometido sobre vuestros sueños va a tener que ser pospuesto hasta octubre, porque ese si que ya no me da tiempo. Y que espero que cuando vuelva, todavía estéis, que no os hayáis cansado del mundo de los blogs.

Y por último, me voy a ver "El cor de la ciutat", ese requetemalísimo culebrón que me tiene enganchada como una idiota. Con un poco de suerte, en la France darán "Le coeur de la cité"... y bueno, que ya dije en su día que nadie es perfecto y yo tampoco (glups)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Uix, felicitats en el dia del teu sant, capitana!;)

Et volia felicitar en el darrer dels teus comentaris, però m'he despistat i ho he fet dos pisos més avall, hehe...
I a "casa meva" també t'he deixat un petit regalet que trobaràs sempre que vulguis :)

Esther ha dit...

pensava que ja no et veuríem més el pèl per aquí! felicitats en el dia del teu sant! per la meva bombolleta també t'he deixat un regalet! una de les meves roses de sant jordi és per vosaltres! ja veuràs quin ram més bonic em va arribar! cuidat molt i desconecteu al màxim. A l'octubre estaré aquí esperant una Arare renovada i encara més feliç! Un petonàs

Anònim ha dit...

... i moltes felicitats, Montse!!
:*)

Vert ha dit...

No comencis a posar excuses. Si tens poca posibilitat de conexió... pas problem. Al portatil escrius i prepares les actualitzacions de blog o de web. Ho graves a una memoria flash i quan tinguis oportunitat, et conectes i en dos minuts tot esta baixat. Aixi, que busca't altres excuses.
un peto fort, Senyora de Capi.

Mar ha dit...

por tu santo

rhanya2 ha dit...

Noia... perquè em surts al bloglines, que jo ja et feia riu amunt... ah, no! que marxaves l'1, no?
Doncs felicitats per tot (la boa, el sant, el viatge...)


boa...? era boa o...

je t'embrasse très-très fort!

Anònim ha dit...

Sobre això que dius de les PCMCIA, una idea. Si esteu un temps a territori francès, i desprès a Italia, posem per cas, potser una solució és tenir una connbexió francesa primer, i després una d'italiana. Com si compréssis un telèfon amb tarja, sense contracte. Pagues una uantitat de transferència i ja està. Bon voyage, no?

david santos ha dit...

Te felicito por tu trabajo, es muy bueno, y deseo una buena semana