17 de juliol, 2013

teatre

Obra: 28 i mig

Direcció i espai: Oriol Broggi
Adaptacions i treball de text: Jeroni Rubió.

Podria fer una bona ressenya de l'obra, dels actors i actrius, del vestuari, la presentació, les llums, en fi, de tot el que entra en una obra de teatre, en una bona obra de teatre, però no ho faré. (Pots explicar que els teus personatges són d'una determinada manera, o pots demostrar-ho amb fets)

Amb fets: ahir a la nit, a la Biblioteca de Catalunya (Carrer Hospital, 56), vaig gaudir d'una obra de teatre que dura més de dues hores, com feia temps i temps que no gaudia.

Una veritable lliçó de boníssim teatre, amb un cóctel literari, visual i emocional que em va deixar un agradabilíssim gust de boca.

Si us agrada el bon teatre, gaudiu-ne! (no tinc accions ni m'han subornat perquè ho digui).




L'espai - no sent un teatre- és excel·lent! A més, a mi em porta molt bons records, de quan hi anava a estudiar per preparar la "Prueba de madurez" de magisteri, amb les meves amigues IBM, Rosó, Conxita, Maria... potser venia algú més, però ara mateix les recordo a elles.



4 comentaris:

KRT ha dit...

La Biblioteca de Catalunya, per fer-hi teatre, és un espai màgic. Totes les obres que hi he vist (i totes les que ha dirigit en Broggi, aquí o en altres locals) m'han convençut sempre. Aquesta no la conec, però segur que està molt bé; a veure si m'hi puc escapar. Gràcies.

Montse ha dit...

Ves-hi, si pots, KRT!!! si t'agrada Fellini, si t'agrada el teatre i gaudir d'un espectacle auditiu-visual, ja tardes!

;)

Ja em diras!

el paseante ha dit...

En vas gaudir i vas recordar vells moments. Aquell espai és molt bonic. M'alegra que t'ho passessis bé a Barcelona. Vas venir conduint entre camions? :-)

Montse ha dit...

Paseante, per sort, quan vaig a fer una activitat amb altres persones, sempre condueix una de les altres persones! però els camions passen i jo m'encongeixo com si, encongint-me al meu seient, haguessin de passar sense tocar-me (de vegades sé que faig riure) però no hi puc fer més (em fan un iuiu que no vegis!)