20 de gener, 2013

Alcem-nos, noooooooo? Fem alguna cosa!!!!!!

Fa bon dia, el sol ha sortit, la pluja ha parat; fa vent, però no arriba a molestar; el meu mar està preciós, és hivern i fa fred, la qual cosa ens dóna l'oportunitat d'abrigar-nos - com a les pel·lis- amb guants, bufanda i, si ho volem, una gorra de llana, amb borla o sense. Que sempre quedem guapos! (al menys, a les pel·lis, passa!)

Miro enfora, des de la finestra, la Taca als meus peus - escalfant-me'ls- el Xat fent rum-rum, assegut a la cadira del capità, i un somriure apunta per sortir dels meus llavis.

Però llavors, recordo.

Recordo que tenim el nostre parlament barallant-se per presentar un paper que digui que som una nació sobirana - però atenció, ho ha de dir, però que no sigui dit, no fos cas que a Madrid es pensessin que el que volem és PREGUNTAR els catalans què volen/volem fer/ser - i que quan l'un estira, l'altre no arronsa, quan un grup diu "ja ho tenim", surt un altre grup a qui no li agrada tal paraula o tal altra. I que quan "sembla" que si, encara és que no.

Recordo que al govern central hi tenim una colla d'ineptes, lladres, corruptes, cínics i males persones, que  estan d'acord amb anar desnonant famílies que no poden pagar la seva hipoteca mentre ells viuen alegrement, per damunt les possibilitats de qualsevol, amb els NOSTRES diners. I sobre tot, amb els diners d'aquells a qui volen desnonar perquè no poden pagar la hipoteca.

Noooooooooooooo, que ningú no em digui que estic fent demagògia. Estic dient el que veig, estic fent una descripció de la realitat que m'envolta i cada dia esic més indignada!

Hi ha d'haver una segona sessió d'indignats a la Plaça de Catalunya?

Hem de tornar a sortir a demanar als nostres dirigents el que volem i, bàsicament, a dir-los EL QUE NO VOLEM?

Alguna cosa haurem de fer, no? O ens quedarem amb els braços plegats, contemplant com se'ns pixen a la cara?

Ahir vaig descobrir això  (que encara no sé massa bé de què va, però ho esbrinaré)...

De moment me'n vaig a aprofitar aquest preciós dia que - els déus?- ens han concedit...

Que tingueu un bon diumenge!

5 comentaris:

Elfreelang ha dit...

eeeppp hauríem d'alçar-nos cada dia i no tornar a asseure Montse....he anat a l'enllaç ....desobediència civil em sona bé.....bon diumenge i bona setmana .....siguem desobedients! i els polítics que siguin honestos i deixen de tapar vergonyes!

Oliva ha dit...

QUE VOLS MACA.....QUI TE EL CUL LLOGAT.....POBRE CATALUNYA¡¡¡¡DURAN,SOCIATES,PATRONAL,I ARA SURT LA CUP,PIXANT FORA DE TEST¡¡¡¡¡

Francesc Puigcarbó ha dit...

D'aixó d'ABCD en va parlar Elisenda Camps a Rac1, però tampoc se de que va, s'haura d'esbrinar,

Joana ha dit...

T'has llevat ben vitaminada!!!

Olga Xirinacs ha dit...

És francament vergonyós veure com es foten de les nostres idees, i com ens foten els diners.
Merda de polítics tots plegats.