17 de gener, 2013

Banderes

Ui... que difícil se'm fa... volia buscar una imatge d'unes calces amb la bandera del país veí - per regalar-li a la senyora Plans de Lluna- però no en trobo, o no en trobo, així, que vagin "sueltes", sense una senyora dintre... i com que aquest blog és molt respectuós amb els seus lectors i no es vol ficar en camisa d'onze vares, val més que ens quedem amb aquesta imatge de fa mil anys i que protestem amb cançons. Com abans!

la imatge l'he tret de google i és cuirós, perquè la frase que jo havia escrit per trobar-ne una no tenia res a veure amb les cançons de protesta sinó amb les calces-bandera-país-veí (bé, expressat amb unes altres paraules)

també m'han sortit els tirants de Fraga... com a mínim, curiós!

Aps, i el principito fent d'abanderat als JJOO del 92...

Aquest google és la pera!

per cert, quan diu que dimitirà la senyora Cuerpopedal?

5 comentaris:

Oliva ha dit...

AIXO, AIXO, QUAN?....
JUGANT

El porquet ha dit...

Qui no té feina el gat pentina, i es veu que aquesta senyora té una feinada de por amb els drapets... se li ha de regalar un gatet ben aviat.

Olga Xirinacs ha dit...

Montse, unes calces així només les pots trobar al mercadet, com més cutre millor. Llavors les retrates, o les poses a una nina i retrates, i pam, el teu blog el més admirat del dia. Vinga, afanya't que si et prenen la idea ja no té gràcia.
També valen calçotets amb bandera, que n'hi ha, i fas veure que són pantaloinets d'esport.

Deric ha dit...

Sort que no vas trobar la foto que buscaves!
Dimitir un polític en aquest país????? JAJAJAJAJAJA
No saben què és això!

Elfreelang ha dit...

Montse em fa gràcia la quasi coincidència ...jo l'he rebatejat planúries de Lluna !!!!! estem fins al capdamunt! paper de water fora millor encara que unes calces!