23 de gener, 2013

Cucs

Miro a la dreta, miro a l'esquerra, cap amunt, cap avall... no hi ha un pam de net.

Jo, per si de cas, cada dia passo l'aspirador, no fos cas que encara hi quedessin microbis, després de les grips que s'han passejat per casa meva; hmmmmm, sembla que tot està correcte.

Que no hi ha ningú amb les mans netes? Mentida! Si que n'hi ha: el món està ple de bones persones; la llàstima és que - com ja sabem- digui el que digui la llei (allò de que tots som iguals davant d'ella), sempre hi ha hagut, hi ha i hi haurà lleis fetes a mida per aquells que són una mica  més iguals. I que les bones persones, normalment, som dels menys iguals.

La igualtat (davant la llei) és directament proporcional al tamany del delicte que hagis comès. Si atraques el banc, vas a la garjola, però si atraques el client, des de darrere el taulell, amb una miqueta de sort et col·loquen com assessor en una multinacional!

Una llàstima.

I tornant a virus i microbis varis i variats, avui tenim la professora de francès malalta. Conseqüència: no tenim classe, perquè, com "al cole", a les escoles oficials d'idiomes, si un profe es posa malalt, no hi ha substituts que valguin. Com que som menys iguals i allò que dèiem... estudiants, foteu-vos.


Ara, això si: d'aquí a cent anys jo seré tan calba com qualsevol senyor o senyora d'aquests que s'han passat uns quants anys cobrant sobres, llavors serem ben iguals, hehehehe... només que potser els cucs que em "toquin" a mi menjaran més sa que aquells que  els toqui menjar-se un corrupte...