24 de setembre, 2010

Preocupant

Ahir a la tarda tenia un munt de roba per planxar. Em vaig tancar a l'habitació on tinc la planxa i una tele minúscula però que, amb les ulleres encara sóc capaç de veure, i el comandament al costat de la planxa.

Entre camisa i llençol, entre mocador i vestit, tenia posat "divendres", el programa de "la nostra". En un moment donat em vaig avorrir i vaig començar a fer zàpping. Em vaig quedar una estona (no gaire, però sí una estona) a Tele5, en aquell programa infame que es diu "Sálvame". Vaig enganxar una suposada baralla entre Paz Padilla, que jo no sabia que treballés en aquest programa, i un paio que no sé qui era ni m'interessa. Només vaig veure una baralla en directe (potser estava tot pactat, ep!) perquè el tal paio no li havia volgut  fer un petó a una senyora (que portava una perruca amb unes trenes negres i que tenia les dents mig podrides). Com que no em podia creure el que estava veient i sentint, vaig decidir esperar una estona més.
Abans de saber que la senyora de la perruca de les trenes i les dents podrides era una actriu disfressada (la perruca, al menys, era evident) van fer una tanda d'anuncis i també van anunciar, a la mateixa cadena, que aquella nit (o sigui, que ahir a la nit) a les deu, farien un documental sobre "La princesa del pueblo". Vaig pensar que es tractava d'un documental atrassat de la Lady Di o potser alguna història sobre la princesa Letizia, però quan van donar una "avanzadilla" vaig veure que es tractava ni més ni menys que de... Belén Esteban!

Aquí ja no vaig poder més, i, indignada, vaig tornar a avorrir-me amb l'Espartac i el Xavi Coral i després, per acabar de planxar les últimes peces, vaig tancar la tele directament i em vaig posar a escoltar la ràdio, tant de bo que ho hagués fet abans.

Ens hem tornat tots bojos? Realment "cal" fer un documental d'una persona que, amb tots els meus respectes, no té el més mínim interès? Com pot ser que, tal com van dir, hi hagi no sé quanta gent disposada a votar-la suposant que es presentés a unes eleccions?

Definitivament, si: hem perdut el nord i estem perdent tots els papers. Quina llàstima.

I així va el país.

I així va el món.
imatge baixada de google

6 comentaris:

Clidice ha dit...

L'altre dia, a la feina, escoltava atònita com algunes companyes defensaven el personatge, perquè, segons elles, "tenia pebrots". Jo els vaig dir, que més que pebrots "laprinssessalpueblo", els que en tenien eren els gestors de la cadena. Ara que, ben pensat, si ven és perquè algú compra. O sigui que la qüestió és: quin nivell tenim? Aleshores te n'adones que vivim en universos paral·lels i quan algú diu allò del "tots som iguals" et vénen ganes de respondre: "i una merda!".

Ja ho veus! Tot va fatal i al damunt també m'he de posar les ulleres per mirar la TV :(

Bon cap de setmana ;)

Carles Tomàs ha dit...

Això vos passa per mirar indecències i obscenitats. Ara, que ben mirat, la gent és així i ho demana a crits. Volen morbo i morbo tenen. Tots no som iguals i sembla que una minoria no vivim la realitat.

Carme Rosanas ha dit...

Arare, nena, quines coses expliques, em fas esgarrifar... innocent que és una. A vegades prefereixo quedar-me en la ignorància i no saber ni que existeixen tota aquesta genteta.

Elfreelang ha dit...

Quanta raó tens! és entronitzar la figura de la dona sense estudis, sense ocupació coneguda , amb cultura inexistent i així van...així anem...quins valors els transmeten als nenes i nenes....que no cal estudiar, ni saber fer res ni parlar bé total sempre poden sortir per la tele a parlar de misèries

Anònim ha dit...

No fan res de bo ple migdia. El Divendres és un programa dolent però aquest de la Belén Esteban el supera. I sí, "la princesa del poble". Encara treuria més vots que molts polítics! Misèria de país!

el paseante ha dit...

Suposo que has vist l'enquesta de Sigma2. Els resultats diuen que si l'Esteban es presentés a les eleccions catalanes seria la tercera força més votada. País...