10 de setembre, 2010

llibres, mobles, nords perduts i correcció d'estil

Aquesta setmana, a la República Independent de Casa Meva hi han entrat quatre prestatgeries. Per fi he pogut acomodar uns quants (molts) llibres, que descansaven en bosses i/o caixes, morint-se de fàstic.
Quin goig, treure'ls la pols i donar-los una ubicació digna!


D'això: per sort, vam anar a ikea a les quatre de la tarda. A les sis, quan en sortíem, ja no s'hi podia donar un pas. Que content deu estar, el sr. Ikea!

Jo, quan sigui gran, voldria muntar un negoci com el seu. Alguna idea?



Molt pocs heu fet els deures, eh? la meva pregunta sobre el dia escollit pel nostre president per celebrar les eleccions l'ha contestat molt poqueta gent... jo fa tres dies que en sento parlar a totes les tertúlies i encara no me'n sé avenir. Com es poden comparar esdeveniments tant diferents? quan era petita sempre em deien que no es podien ajuntar pomes amb peres (potser s'oblidaven que sí que podia ajuntar peces de fruita i tots tant contents) però francament, en assumptes político-socials-ciutadans-etc, penso que hem perdut una mica el nord. O potser l'hem perdut molt, no només una mica. Ai, no sé.

On és, "la senyu"????

per cert, hauré de ser menys efusiva amb els signes d'admiració i/o interrogació, que diu en Monzó que hi ha gent que posa mots interrogants i molts signes d'admiració i que això no és correcte. Jo en sóc una, d'aquestes. Per tant, no sóc correcta.

Deumeu, a veure si la policia lingüística em fotrà a la garjola! argggggg... (només tres punts suspensius, com ha de ser)

10 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

els llibres i l'espai: quina dicotomia!

Elena Casero ha dit...

buah¡ jo com no tinc Ikea molt prop de casa, no hi vaig. el més prop crec que és a Murcia.

Y cuando sea mayor yo quiero ser la señora Ikea.

Una abraçada reina mora

anna g. ha dit...

visca els signes d'expressió!!!!! i que en Monzó digui el que vulgui, cadascú a casa seva fa el que vol, oi?????

petons, guapa :)

Deric ha dit...

Jo tampoc sóc correcte!!! Visca la incorrecció!!!!!!!
Aquest estiu jo també he fet canvi de prestatgeries i dóna un gust... m'han quedat molt boniques i tots els llibres a "puestu". Ah, i vaig fer el seguiment pel facebuque!
El sr. Ikea també està molt content amb mi, el sr. Caixadelpenedés, no tant...

Magda ha dit...

Els dia de les eleccions???????????
Penso ...... Crec ..... que un dia festiu cap al final del mandat, però ........ igual,,,,, no sé ,.... perquè .... és que jo ..... bé, no ho volia dir .... però ...... li vaig passar al president. SI!!!!!!! el dia que tenia una """""barbacoa""""" a casa i estic molt,,,,,, molt contenta,,,,, que aquest dia no hagi posat la data de les eleccions.

Quants llibres !!!!!!!!!!!!

Vols ser el senyor Ikea ????????????

No t'hi sabria veure .......

Apa,,,,,, ,petons !!!!!!!!!!!!

Clidice ha dit...

hi ha res millor que unes quantes Billy's amb altell ben muntades amb un tornavís elèctric? ^^ Ben plenes de llibres, còmodament instal·lats, amb els seus lloms de coloraines contrastant amb el to lleugerament torrat de la imitació a fusta ... ai! sant Ikea!

Ramon Aladern ha dit...

Jo, quan sigui gran, vull ser com el Sr. Queviures, que té botigues per tot arreu (ara no tant, amb això dels supers)
:)))

Joana ha dit...

Dona.. jo no vull que siguis "correcte" segons aquest senyor, vull que sigui la Arare, la meva!!

el paseante ha dit...

Et deuen haver quedat polidets els llibres al seu nou espai. I ja el vaig sentir el Monzó parlant d'això. Tu l'has sentit alguna vegada que no es queixés o critiqués alguna cosa.

Montse ha dit...

Ep, nois i noies de la sala!

Encara em queda lloc per posar altres coses que no són llibres!!! que guai!

gràcies perls vostres comentaris.

A en Monzó no li farem cas!!!!!!!!!!!!!!