10 de juliol, 2007

Per fi, Paris / Por fin, Paris

I doncs, aqui estic, escrivint des de Paris, amb un ordinador d'un cyber, és a dir que no podre "penjar" la web, altra vegada igual! Es un misteri, aixo de les tecles franceses, no se on amaguen els accents, la ce trencada i altres signes, pero per al que he de dir, ja en tinc prou.
Vam arribar a Paris el dijous passat, despres d'haver fet tot el canal sota la pluja. I plou,plou, tot és nuvol i gris, plou,plou, pero soc a Paris!
Si, es una mala copia de la canco de la Motta, fa tant de temps. Ja hem vist tot allo que ningu no s'ha de perdre com a turista. Ara ens toca veure tot allo aue ningu s'hauria de perdre com a viatger. Esperarem a visitar el Louvre i el dels impressionistes a que vinguin a veure'ns en Ferran i en Miquel, el dia 28 de juliol. De moment ens hem extasiat amb la musica dels cantants del carrer - a la placa des Vosges, sobre tot- i anant a La Sainte Chapelle a sentir Bach i Vivaldi... no ho puc explicar tot aqui, ho he explicat a la web que no puc penjar i que penjare quan pugui... van venir a veure'ns en Jordi i la Violeta, en fi, tot acaba de comencar, aqui. El viatge, malgrat la pluja, ha estat tan interessant com sera l'estada al mateix Paris, us ho asseguro. Interessant i precios! Continuara...
Us faig saber que per primera vegada a la vida acabo de guanyar un diminut premi literari, el de "relatsencatala.com", amb l'unic relat que hi vaig enviar fa un any i mig (coses de la vida) pero aixo m'ha animat i quan torni n'enviare mes!

No me lo hagais traducir todo o no podre ni mirar otros blogs aunque sea por cortesia, ay!
Paris bien vale un mes y medio de subir y bajar esclusas, os lo prometo. Y el viaje en si mismo, otro tanto.
He ganado un concursillo literario por primera vez en la vida, felicitadme :)

Ah! y que se os quiere. De echaros de menos no tengo demasiado tiempo, os lo aseguro.

12 comentaris:

Candela ha dit...

Petonets! i enhorabona!!!!!

MIB ha dit...

Eh!!! FELICITACIONES POR EL PREMIO!!!! A ver si sigues con tus relatos entonces!!!
Qué lindo lo que cuentas de París!! es una ciudad que me FASCINA!!!!!!!!! y poder escuchar música clásica en la Saint Chapelle... recorrer las calles, los cafés, los museos, los jardines, qué lindoooo!!!!
y que bien que te van a visitar eh!!
Cuánto tiempo se piensan quedar por ahí!?!?

Te mando un gran abrazo!! ENORME!! y me alegra saber de ustedes!!

Besos!!
MIB

Deric ha dit...

Paris! quina enveja! gaudeix molt de la ciutat!
i felicitats pel premi!

Isabel Barriel ha dit...

Enhorabona per tots els premis!...

IBM

Anònim ha dit...

Felicitats pel premi! Ara toca gaudir de París :)

Esther ha dit...

Hola bonica! com me'n alegro que estigui anant tot tan bé! a veure quan podeu penjar la web i coneixem tooots els detalls. Records al capità i un petonet de la reina mora!

Júlia ha dit...

Endavant amb la literatura i sempre et quedarà París, petonets.

miquel ha dit...

Endavant amb París, i sempre en quedarà la literatura (ei, Júlia, m'ho has deixat a punt).
Felicitats pel premi, i dóna'ns detalls.

Gatot_X ha dit...

m'encantaria ser a París ara mateix... gaudeix-lo pels que no podem ser-hi també! i enhorabona pel premi!

Anònim ha dit...

Estant a París, què fots en un ciber!?
Va dona! Disfruta cada segon i deixa't estar de blogs i de cibers, que temps n'hi haurà de sobres per a posar-nos al dia a tots! :)

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Reconociendo que París no es la cuidad donde yo me perdería (rarita que es una)Muchísimas felicidades por las dos hazañas,el premio y tu aguante por las esclusas ;)
Muchos besos
Begoña

el paseante ha dit...

M'encanta la place des Vosgues. Felicitats pel premi. Hauries de posar un link al relat!!! L'he buscat a la web, però no el sé trobar.