08 de juny, 2014

Activitat per al dimarts, 10 de juny, a les 7 del vespre





Traducció lliure del targetó virtual, que no sé si veieu prou bé (si el faig més gran, encara s'esborronen més les lletres)...

Us convidem a la presentació del llibre

Dones de vidre, de Montserrat Medalla 

a càrrec de Mònica Rabassa (col·laboradora de la revista local Recvll),  i amb la col·laboració de Mercè Bagaria (escriptora i ex vicepresidenta de l'ARC), Georgina Sàez, estudiant de magisteri, cantant i actriu i Guerau Martínez, actor.


Traducció dels logos:

Biblioteques de Barcelona
Sagrada Família

Ònix, editor.

Us hi espero!

Qui hagués anat a la presentació de Blanes, que sàpiga que aquesta presentació no té res a veure, l'únic en comú és el llibre presentat, l'acte serà ben diferent, així que si ja hi heu estat, veniu, que no us avorrireu, perquè serà diferent (ni millor ni pitjor).

Repeteixo (again)  Us hi espero!

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Jo crec que m'ho podré muntar... He de venir de Rubi i he modificat una mica els horaris.. Si no em falla res hi seré...

Montse ha dit...

Gràcies, Carme! Ens veurem. Una abraçada virtual, de moment, que es farà real dimarts.

M. Roser ha dit...

Em faria molta il.lusió, però no estic segura de poder venir...Per de cas, que et vagi molt bé!
Bon vespre, Montse.

Montse ha dit...

No et preocupis, M. Roser, tots anem sempre molt enfeinats. De tota manera, si pots venir, m'encantarà saludar-te! Una abraçada!

Anònim ha dit...

dimarts? dimarts toca frontó...

iruna ha dit...

ara acabo de llegir el miquel explicant que va venir a la presentació i que li va agradar molt. des d'allà he enllaçat amb l'article on hi ha un resum del llibre i encara m'han vingut més ganes de llegir-te, arare :)

te buscaré i et llegiré.

escolta, tens pensat fer alguna presentació "per aquí baix"? en aquella llibreria de vallderoures, o a la Viladrich de tortosa? estaria molt bé!

per fi un fill teu com a mare soltera! :) me n'alegro molt perquè sempre havia sigut la teua il·lusió.

una abraçada!

Elfreelang ha dit...

Montse quin greu em sap ....no la presentació és clar sinó que no me'n havia assabentat fins ara ....ho sento hagués fet mans i mànigues ....encara que surto mitja hora més tard de la feina i estic lluny però podia haver arribar a les vuit o més...què hi farem! enhorabona i ja ens diràs com va anar que segur que va anar molt i molt bé
abraçada i enhorabona!

Anònim ha dit...

jo estic llegint les històries. M¡agraden nena-

Una abraçada molt forta