05 d’octubre, 2013

Tot té un final

Ara fa un any, tal dia com avui, a l'assemblea de l'ARC plegava la presidenta i se'n necessitava una altra /o un altre. Després d'uns quants estira-i-arronses, es va acabar formant un equip de tres persones, que ens vàrem comprometre a tirar endavant aquesta tasca durant un any. Com que a efectes legals només hi podia haver una persona que fes de president/a, aquesta persona vaig ser jo; hi havia, a més, una vicepresidenta, i una  vicepresident - que no era tal- perquè en realitat, hem estat tots tres, a l'uníson, els que hem tirat endavant amb la "legislatura".

Així doncs, avui ha acabat - a efectes legals- la presidència d'aquest equip  de tres que ens vam inventar. A partir d'avui, doncs, hi ha un altre president i la junta també ha canviat.

Això no vol dir que jo no continuï estant dins de l'ARC i, a més, encara hi ha dues activitats que hem de dur a terme: l'acte que es farà de "Paraula d'Espriu"  - no confondre amb el de La Vanguàrdia, que ens van copiar el nom-  (de veritat: nosaltres el vam triar abans!).

 L'altre acte  serà la presentació, en el seu dia, del recull de contes infantils  "L'aigua", que es farà pel desembre.

D'ambdues activitats us en parlaré en el seu moment, per si us ve de gust apropar-vos-hi.

Ha estat una experiència molt bona, que sumo al meu currículum, junt amb títols acadèmics, diplomes, etc. He après moltíssim, i per això estic contenta.

Totes les etapes de la vida tenen un principi i un final.

Gràcies, des d'aquí, als meus companys de fatigues. Mercè, Sergi... amb vosaltres, allà on vulgueu!

Aquí, un trio comme il faut (com ara nosaltres!) us agrada el jazz? doncs apa... per vosaltres dos, Sergi i Mercè!



14 comentaris:

Joana ha dit...

Amb la teva vitalitat segur que ho has fet molt bé!

Unknown ha dit...

Felicitats Montse per la gran feina que heu fet per l'ARC, és difícil d'apreciar però segur que heu treballat de valent per tirar endavant l'associació. Felicitats al triumvirat ^_^ Per curiositat, qui ha guanyat com a president/a aquest cop?
Edgar

Relatus ha dit...

Bona feina Montse! Jo de tant en tant m'hi passo però no tinc temps per ser-ne un membre actiu

sergi g. oset ha dit...

Gràcies pel regal sonor, Montse.
El cert és que treballar amb tu i la Mercè ha estat tot un regal i una experiència que m’enduc amb mi per sempre. Hem treballat dur i em fet tot el que ha estat a les nostres mans. Tancar el meu cicle a la junta de l’Arc amb vosaltres dues ha estat un privilegi. Els nostres camins però, no es separen, tot el contrari i les col•laboracions, ara a nivell més personal fructifiquen en noves aventures literàries.
Gaudeix de “La Gran Poma” i deixa la teva emprenta.
Un petó, Janis ;)

Tanit ha dit...

Gràcies a tu per tant bona feina!
Ens veiem a la presentació de "Paraula d'Espriu" i sempre a l'ARC.

Josep ha dit...

Montse, moltes gràcies per tot. Em queda força lluny però m'agradaria venir a la "Paraula d'Espriu". Moltes felicitats!

Montse ha dit...

Josep,moltes gràcies! a mi també m'agradaria veure't el dia de la presentació de l'acte "Paraula d'Espriu", ja us aniré informant!

Montse ha dit...

Gràcies a tu, Tanit, seguirem en contacte, per descomptat!

Montse ha dit...

Sergi, i tant que ens mantindrem en contacte en aventures literàries! ja saps que per mi també ha estat un plaer treballar amb vosaltres dos.

Et va fer efecte, eh, allò que vaig dir de la Janis? ;)

Montse ha dit...

Loreto, seria molt bonic, conèixer-te, com a associada de l'ARC o no! esperem coincidir algun dia en alguna presentació :)

Montse ha dit...

Hola edgar, si, si, cap problema! el nou president és en Ferran Planell. Segur que l'ARC continuarà, amb ell i la resta de la junta, "a tota vela", com sempre! Una abraçada.

Montse ha dit...

ui, Joana, de vegades la vitalitat és un hàndicap, per anar per la vida (excés d'energia?) :D però ja la canalitzarem per altres bandes!

Olga Xirinacs ha dit...

No sé quin ARC és aquest, però si et va bé, endavant les atxes, que deien els modernistes.
No hem de pensar que tots els lectors dels blogs saben què volen dir les sigles que es posen sense explicació, perquè llavors reduïu el camp d'interès als quatre iniciats.
Que et sigui plaent el mar d'octubre, Montse.
Avui obro amb una conferència el curs a l'Aula de la Gent Gran de Cambrils.

Montse ha dit...

Hola Olga!

L'ARC és l'"Associació de relataires en català", nascuda arran de la pàgina web Relatsencatala.com.

Jo ja els havia dit en el seu dia, que ho agafava només per un any, i l'any s'ha acabat, per tant, ara el president ja és un altre. Només queden dues activitats que es van engegar durant aquest any en què jo he estat presidenta -i que ha decidit la junta - que tinc l'obligació (moral) d'acabar-les, ja que es van començar sota la meva presidència.

Tens raó, de vegades, escrivim sense pensar que els que no saben de què parlem "també" ens entendran. Disculpa, m'hauria d'haver explicat millor!