04 de juny, 2013

Relax?

Entre relaxar-se amb una pel·li mediocre i fer-ho "aquí", m'he decidit per això segon.

Pensava que ja mai més a la vida faria un altre examen (mai no es pot dir d'aquesta aigua no en beuré, aquest capellà no és el meu pare ni... allò altre que queda tan lleig de dir i encara més d'escriure, per això no ho dic ni ho escric) així que ara sé segur que, si aprovo (que espero que si), el curs que ve em matricularé de 4art de francès i el curs següent de 5è i on vera... perquè a l'EOI de Blanes només arriben a 5è i em sembla molt que no és pas el darrer curs de francès per les escoles oficials d'idiomes.

Avui m'he assabentat que des del govern ens poden fotre troians a dintre dels ordinadors i així tenir-nos molt més controlats del que ja ens tenen a través dels dni's, targetes de crèdit, comptes bancaris, nòmines i altres mitjans que ni sabem (i que potser és millor que no sapiguem). Que guai! d'aquesta manera els podrem dir el nom del porc i s'ho trobaran als nassos.

Si tothom els diu el nom del porc, voleu dir que ens ficaran a la presó? O potser ens posaran una multa? O potser ens desmuntaran les peces dels ordinadors a distància o faran que s'obrin i es tanquin les aplicacions, que se'ns esborrin les novel·les o poemes que puguem tenir a les carpetes, reenviaran les cartes d'amor que tinguem guardades per als nostres amants... ooooooooooostres, que apassionant!

Algú amb imaginació (i sense imaginació també) ja pot començar a escriure la seva novel·la,  la seva carta d'amor o d'odi  al ministre de torn, o fer com jo, que des d'ara mateix els saludo amb un somriure d'orella a orella,  porcs desvergonyits que goseu entrar sense permís al meu ordinador, així se us assequin les poques neurones que encara us queden (si és que us en queda alguna) Apa, ja ho he dit!

I als que em llegiu per la via normal i a cara descoberta, que passeu una bona nit, que jo me'n vaig a descansar, perquè un examen de quatre hores en una altra llengua és una mica (només una mica) estressant!

I ara ja podré llegir tot el que he anat acumulant durant l'hivern, que no és poc!

Ens llegim!

5 comentaris:

Oliva ha dit...

ES VERITAT,PERO SERA PER ORDRE JUDICIAL, I COM ARA LA JUDICATURA ESTAN QUE BUFAN AMB EL "PROGRE" GALLARDON,.... ESPEREM QUE ES FAGI AMB SENY......

Montse ha dit...

Esperem que sigui com dius! que no puguin entrar "mode" patada a la porta... de l'ordinador!

Elfreelang ha dit...

sort amb l'examen!!!!! ara resultarà que venen els troians....doncs a mi em deuen tenir ja fitxada fin i tot a la casa blanca dels EEUU.....sort montse tu pots!

el paseante ha dit...

Encara em faré polític per poder entrar al teu ordinador i mirar les coses xules que hi guardes. Després em podràs dir le nom du cochon :-) Molta sort amb l'examen, col.legiala.

PD: M'agrada que hagis deixat de banda la pel.li mediocre.

Josep ha dit...

Ostres, necessito amb urgència la fórmula d'esborrar "paraulotes polítiques" del disc dur. No fos cas que pari amb els ossos a la pitjor de les presons, o penjat pels polzes. "vaya usted a saber".
Montse, Edith Piaf, meravellosa.
Una abraçada.