10 d’agost, 2012

Agost francès i JJOO

Dóna gust. Al matí et lleves amb una fresqueta que enamora. Al llit t'hi has de posar una manta o bé el nòrdic (un d'aquests nòrdics "d'estiu", més finet que els d'hivern. Nosaltres el vam adquirir a Ikea, em sap greu donar marques, eh? de bon rotllo. ) Al migdia tens calor, com és normal, perquè tens cap a 30 graus, aproximadament. A la tarda, de vegades, puja una miqueta la temperatura, però no massa, el just per no molestar i al vespre... allò que ja vaig dir: rebequeta. Una delícia!

Quan podem seguim els JJOO de Londres. Avui, per exemple, que allà on som (Chaumont) veiem tots els canals de la tele, hem vist la final de natació dels 10 km (bufffff!!!) ara no recordo el nom del noi de Tuníssia que ha guanyat, desolé. Ousama alguna cosa. Chapeau per ell, i chapeau, també, per les noies de gimnàstica rítmica, que a mi m'agrada molt. Per cert, acaba "d'actuar" l'espanyola - tampoc noli recordo el cognom, és greu? el nom és Carolina - i ho ha fet rebé. El que passa és que li han posat música de flamenc. (Que estrany, oi?) ara, les coses com  són: no me l'imagino fent els exercicis al ritme d'una sardana ni d'una muñeira, ni d'una jota ni d'un aurresku) potser convindria que ens hi comencessim a acostumar, a veure els nostres representants fent servir altres músiques que no siguin "les de sempre", no? Inter nos (a mi, el flamenc, m'agrada)

Estem esperant l'A. i la N., que ens venen a veure i es quedaran amb nosaltres tres o quatre dies. La N. està molt embarassada, ja, espero que hi estigui còmoda, al Blauet, tot i que ella està moooooooolt acostumada a navegar! (per mar, ep!) Però molt molt, eh?

 ara mateix fa caloreta... és normal, és just, just l'aprés midi! 

Val a dir que potser he estat injusta amb el comentari del flamenc: no solament ha escollit aquest tipus de música l'espanyola. L'austríaca, també. I una altra. Ara actua la coreana, amb  "Madama Butterfly"... en fi, deu ser qüestió de gustos. A mi aquesta música m'hi agrada més. Ahhh, la francesa (Delphine Ledou) utilitza "Imagine"... hmmmm...

Un parell d'imatges del que encara estem veient?


2 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Vida plàcida als canals i briseta perquè els teus cabells també onegin... feliç viatge.
Ah, que t'evadeixes de l'ona infernal anunciada com una maledicció bíblica.
Sí, sóm "aquí dalt" i et demano paciència a causa de la gran precarietat de connexió. Ja faré les paus, ja.
Petonets lluny del "meu mar".

jaka ha dit...

Que bonic Montse !!!

Una abraçada,