07 de juliol, 2012

Saint Mammés no és només un estadi de futbol

Avui som a Sant Mammés. Si. A més a més d'un estadi de futbol, és un poble (i un port fluvial) a França. Prop de París. Molt a prop; només a un parell de dies i set o vuit rescloses del Sena.

Els blogs que vaig seguint, estan més o menys actius, ja ho sé. Sóc jo, que no puc entrar-hi, i moltes vegades, quan hi entro i pretenc deixar-hi comentaris, no m'és permès (precarietats de connexió orangiana)... però que sapigueu tots que us continuo llegint i seguint quan puc.

Des de la darrera entrada  he tingut el goig de respirar l'aire pur, de gaudir de l'aigua, del vent, de la fauna del canal (sense comptar la fauna del Blauet), de continuar "caminant", i d'adonar-me, una vegada més, que els petits grans problemes que tenim al nostre país, quan travesses les fronteres, d'alguna manera, s'esvaeixen.

Continuo intentant "fer pedagogia", però se'm fa molt difícil explicar què és Catalunya quan a la que veuen la bandera, pregunten de quin país és aquell drapeau que hi ha al costat del drapeau espagnol.

Avui no hi ha fotos: primer les haig d'empetitir!

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

podries començar per dir que és una bandera amb més barres que l'espanyola, que en canvi té més barra.

BON VIATGE que ja falta poc

Montse ha dit...

ai senyor! saps què? La setmana passada erem en una pizzeria mirant la final de la copa d'Europa i vam manifestar discretament la nostra alegria pels 4 gols de la selwcció, però llavors va venir la cuinera i es va posar a cantar "Y viva España", nosaltres no sabíem on posar-nos de vergonya! Li vam explicar que nosaltres som del Barça i que a la selecció hi ha molts jugadors del Barça. Llavors es va posar a cantar l'himne del Barça (per mi que la bona dona en portava més al cap que als peus, per sort, les pizzes eren boníssimes!)
Si, dilluns a migdia, a París, si els déus ho permeten. Ja us explicaré!

Gràcies, Francesc!

khalina ha dit...

a seguir gaudint del viatge. I sobre la "pedagogia", no desesperis

Anònim ha dit...

JO VOLTAVA PER VIENA,FA QUATRE ANYS PER L'ALTRE COPA,I NOSALTRES,ANAVA AMB LA MEVA FILLA,LAS SUECAS...COM SI RES. ESTIC FARTA DE FER PEDAGOGIA,ES MES PRACTIC,I COM SEMPRE ENS PRENEN PER GABAXAS,DONCS RES....
JUGANT

Isabel Barriel ha dit...

empetitir... gran paraula!
Sort i glamour.