01 de juliol, 2011

innocents, males bèsties, rics, poderosos i víctimes

Perquè un sigui ric i poderós no hauria de ser necessàriament una mala bèstia.


perquè una sigui dona, no hauria de ser necessàriament una víctima.

perquè un és ric i poderós, podria ser perfectament una mala bèstia.

perquè una és dona, podria ser perfectament una mala bèstia i podria ser que haguessin abusat d'ella i podria ser que no haguessin abusat d'ella.

O no. També podria ser que la dona -essent una mala bèstia- decidís mantenir relacions sexuals amb el poderós per poder - després- denunciar el poderós i arreglar-se la vida.

També podria ser que la dona  fos una bellíssima persona i s'hagués enamorat bojament del ric i poderós i després s'hagués trobat amb que el ric i poderós li hagués sortit "granota".

Deumeu, que difícil deu ser, la feina de jutge!



6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

ja tens raó, ja... tantes coses podrien ser que ja no ens podem creure res... a vegades espero que ells (els jutges) tinguin més elements que nosaltres per decidir, però molt més sovint, ho dubto.

el paseante ha dit...

No ho sabrem mai. Però el meu conscient em fa donar la raó a la dona en aquest cas. Pressumptament, que no vull lios amb la cort d'advocats del senyor Strauss-Khan (o com s'escrigui).

Montse ha dit...

Doncs no sé què dir-te, paseante. Sabem que l'strauskhan aquest és un tita-brava, això ho sabem, per tant, innocentó del tot no ho deu pas ser.

però hi ha - també- molta mala tita pel món, disposada a tirar l'ham i esperar que ploguin milions...

no sé, noi, no voldria veure'm a la pell de cap jutge, jo, per si de cas!

Doncs això, Carme, més ens val llegir-ho als diaris, oi? ( i tant de bo no ho haguéssim de llegir als diaris)

Per a l'Utopia sempre hi ha un foradet...

Petons a tots dos

El porquet ha dit...

La veritat no la sabrem pas... ni el mateix jutge!

Esther ha dit...

Però per què quan ens diuen que pot ser una dona de "no refiar-se'n" ja els hi donem la raó i la gent diu "pobre home"????... Però... pensant-ho bé, tens tota la raó en el què dius... no ho sabrem mai!!!!!!

commuter ha dit...

Potser sí que ells s'aproparan més a la veritat (si més no ténen moolts més indicis que nosaltres), però algú confia encara en la justícia en aquestes esferes? O, pel cas, en qualsevol esfera? Si estava cantat des del començament que se'n sortiria 'de rositas'!!!