29 de gener, 2010

Seguidora 77

Atenció!
Ha arribat la meva seguidora 77!


Com que aquest és un blog amb tendències una mica frikis (ocomsescrigui), haurem de fer alguna celebració, no?

Molt bé, doncs després de posar 77 al buscador del youtube,on pretenia trobar la música d'una sèrie que només els sonarà als molt iaios com jo (Seventy seven Sunset street) i veure que no solament no hi surt sinó que el mateix buscador em deia "Eingggggggg?", he dimitit de la recerca i he trobat unes quantes altres coses, però m'he quedat amb aquesta, la més friki de totes, perquè no sigui dit!
...
...
...
...

UUN CURSEEEEEET  PER APRENDRE EL PAS SETANTA-SET DE SALSA CUBAAAAAAAAAANA!



ASÚUUUUUUUUUCA!

I aquestes magníiiiifiques roses, pispades de la xarxa expressament per tu i tunejades amb el fotoxop!!!

MOLT BENVINGUDA!


17 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

HAURIES DE REDUIR L MIDA DEL VIDEO DEL YOUTUBE, s'ho menja tot, si no saps com fer-ho to explicaré.

Ah! No et vaig poder veure l'altre dia, estava molt constipat i m'en vaig anar al sobre molt aviat, però pel que explicava en Pere de Can Saragatona noet varen deixar parlar gaire.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Que no t'ho he explicat. Si entres allí on has penjat el video, vas a l'HTLM i on diu "560" o canvies per "460". Compte que la modificaciò l'has de fer dues vegades i veuràs com el video ja et queda bé.

Montse ha dit...

Gràcies per avisar-me, Francesc, de fet jo l'havia pensat reduir i llavors han trucat per tel., m'han entretingut i després, pensava que ho havia fet i no era així. Ja està, l'he fet petitet, perquè no té tanta importància, només és un divertimento com a benvinguda per la Cris :)

quant al que "et vas perdre", doncs no et vas perdre res, jajaja... només vaig poder parlar 15 segons o 30, va... però és que se'ls acumula "la feina" i sembla que tothom que acudeix al programa té moltes ganes de parlar!

Striper ha dit...

Aihh m'agradat lña musica i les flors seguidor habitual no te premi?

Cris (V/N) ha dit...

jajajajjaaaaaaaaaaaaaa, quina passadaaaaaaaaaa, nena, això si que és millor que rebre un oscar!!!!! T'has lluït de valent, i t'has guanyat el meu cor de manera incondicional, tu t'ho has buscat, jajajajaa :) Fantàstica, mare de deu Senyor, que em toca buscar un "macizorro" per ballar, algún voluntari???? :))

Cris (V/N) ha dit...

Ah, ejem, perdó, si, d'alló.... m'he endut les flors a "casa meva" :) així que MOLTÍSSIMES GRÀCIES, em tindràn el bloc ben perfumat!!!

Francesc Puigcarbó ha dit...

ara t'has passat, es molt petitó.

Ja ho va dir en Pere, a mi un cop que vaig anar al matí d'en Bassas em va passar el mateix.

assumpta ha dit...

Ei! Celebro molt aquest honor per a la seguidora 77!

M'alegro per tu Arare i també moltíssim per a l'altra Reina, la Cris, que s'ho mereix!!!

Petonets a totes dues!
;)

pepi ha dit...

Felicitats per tenir tans seguidors!

Montse ha dit...

De res, Cris, ja ho saps, "a mandar"!

Bon cap de setmana

Montse ha dit...

Striper, ja veig que t'hauré de fer un regalet, que estàs gelóssss, jejejejeje... ja ho tindré en compte!!! i més, pensant que vas ser el meu blogaire invisible! petonets!

Montse ha dit...

Francesc, és cert que és molt petitó, jajaja, però ja no el canvio de format. És que vaig reduir-lo a la meitat i potser no calia tant. De tota manera, com que no farem "el curset", oi? ;)

Montse ha dit...

-assumpta,que maco és això d'anar d'aquí cap allà a Blogville, eh? la veritat és que badant badant, d'un blog a l'altre, et trobes veritables sorpreses. llàstima que no tinguem temps de passar per tots els blogs que ens agraden cada dia (només viuríem per això i no pot ser!) Bon cap de setmana, guapa!

Montse ha dit...

Ui, Pepi, jo sóc de les que menys seguidors té! però ja ho vaig parlar un dia, que això només és una circumstància blogaire. El que compta són les persones que hi ha darrere els blogs i la vida que es desenvolupa, paral·lelament a "la vida real", com diuen els no iniciats per aquests móns d'internet... perquè tu i jo sabem que de vida només n'hi ha una, encara que la vivim en dos llocs (ui quin rollo, eh? ara en faré un post)

Bon cap de setmana, Pepi!

Júlia ha dit...

Aquest programa té els mateixos defectes que molts altres, massa gent junta i massa diversa. Entenc que et fes il·lusió d'anar-hi, però un altre dia no et deixis enredar, he, he. La veritat és que també he caigut en 'el parany tele' en alguna ocasió, que hi farem, humana só i humana és ma mesura...

Júlia ha dit...

Òndia, volia posar el comentari als posts sobre la tele i ho he fet a un altre, glups.

el paseante ha dit...

Aisss, com odio això dels seguidors. Però si t'agrada... Felicitats.