10 de gener, 2010

I+D i jo= totalment incompatibles

imatge google

He estat intentant pujar un video a youtube i tot i que em diu que és correcte i que tot indica que funcionarà, resulta que no funciona. En fi, què hi farem? no us perdeu res de l'altre món, només que com que no he trobat unes sabates vermelles sexis i elegants, finalment m'he gravat ballant amb les sabates "de cada dia", que també són vermelles, però no tenen gens de glamour ni de res, que són unes Kikers, comodíssimes però més aviat model sabatots.

A veure si els experts em saben dir per què el video puja però després no va, perquè jo ja no sé com es fa, tchts,tchts, com que aquestes coses les faig molt de tant en tant, quan m'hi poso no me'n recordo com ho havia fet la darrera vegada i ja hi som pel tros. Donaré de temps perquè "es processi la informació" fins demà al matí i si no hi ha manera, doncs us quedareu sense delectar-vos amb els meravellosos passos de ball "mode" Plisetskaya amb música de Pascal Comelade que us havia preparat.

Si finalment ho podeu veure, caureu de cul de l'ensurt. Qui avisa no és traïdor!

12 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

En aixó no et puc ajudar, només se pujar videos del Youtube al Bloc, però algu per aqui segur que et donarà u cop de ma i podrem veure.... el vídeo! que deia la Vanessa.

Joana ha dit...

Doncs esperarem... jo si en se, però no entenc quin problema et dona...
Petons

Striper ha dit...

a vegades es nomes canviar un xic el títol.

Montse ha dit...

No passa res, Francesc, no és important :)

tots els problemes fossin com aquest! jajaja... Bon diumenge!

Montse ha dit...

Joana, jo també en sé, de pujar-los, però el tema és que ha pujat bé, és allà, però no funciona. Com dic, només és un joc, no té cap mena d'importància i no hi perdré gens el temps! Un petonet!

Montse ha dit...

Striper, com que això que dius era molt fàcil de fer, ho he fet, però tampoc no ha funcionat.
Passarem del tema i a otra cosa mariposa!

Un petonet.

pigallosa ha dit...

Jo només em puc solidaritzar amb tu, perquè és calcat al que em passa a mi. Faig aquestes coses una vegada i quan toca tornar-hi ja no me'n recordo.Podriem proposar un curs on-line de com fer servir les eines on-line!

Clidice ha dit...

M'agrada la teva etapa vermella :D

Montse ha dit...

Fenice, ja ho he aconseguit, al final es tractava de fer cas del que deia l'Striper i no canviar-li el nom a l'arxiu... cosa que ni se m'havia acudit, a mi, ja veus quina cosa més tonta! Gràcies per venir, guapa! Bon diumenge!

Montse ha dit...

Gràcies, Clidice, renovar-se o morir, diuen! ;)

Montse ha dit...

Striper! era al revés: no canviar-li el nom! però gràcies a tu ho he aconseguit! petonetssssssssss

assumpta ha dit...

M'agrada aquest canvi de look que li has conferit. I mentre segueixo escoltant Comelade del post superior. M'encantaaaaaa!
Feliç setmana, Reina!
=)))