25 de gener, 2010

AVATAR

Doncs si, aquesta tarda l'he vist en 3D. Mireu, sóc rareta i això ja ho sabeu, però he disfrutat com una nena petita, amb aquesta peli! M'ha recordat Mazinger-Z, Kill bill, qualsevol peli de l'Oest de les que veia en les llargues sessions de cine de dissabtes a la tarda al cine Rosal del carrer Molí, on vivia. És un tebeo. Però un tebeo farcit de color i de petites emocions. Digueu-me hortera.

Va, digueu-m'ho! ja ho sé, que en sóc.

La vegada que vaig veure "El musical més petit" fent "El somni de Mozart" recordo que el vaig recomanar al forum de la UOC i els "enteradillos" se'm volien menjar.

Va, qui comença? Qui se'm menja primer, eh? eh? eh?

Au, no sigueu puristes i aneu a veure-la. Feu-vos petitets petitets petiteeeeeeeets i gaudireu molt. No hi busqueu cap mena d'intel·lectualitat. Un tebeo. I punt.

Apa, heus ací la meva crítica d'Avatar.

I ara us deixo que em fan el rosco final de passalacabra!

16 comentaris:

Striper ha dit...

SShhhh no ho diguis pero jo també vaig disfrutar com un nen..

Montse ha dit...

jejeje, striper, a que queda fatal? però ho hem d'admetre!!!

fanal blau ha dit...

Tinc un problema...si em faig més petiteta no se'm veurà!!! :))

I si algú continua ficant-se amb tu, avisa'm que faré de prima de zumosol en versió reduïda...;)

paraula de comprovació: eximón

Montse Assens ha dit...

Nosaltres també la vam anar a veure i vam disfrutar moltíssim. És llarga i se'm va fer curta... jo també la recomano i a més a més reconec que a mi no m'agrada gaire la ciència ficció ni el 3d, però aquesta pel.lícula és espectacular i excel.lent... és diferent... en fi...
Paga la pena veure-la!!!

petons de part de tots tres
:)

pd- va bé el 6 de març per la calçotada??? no vull que hi faltis, eh, que ja tinc moltes ganes de veure't!!!

Anònim ha dit...

Per fi!
Jo no és per haver de fer-me petita per a gaudir de la peli (ja ho sóc), però aquest gènere no m'agrada gens,mai. He hagut de fer un gran esforç quan he llegit o he vist a la pantalla gran alguna cosa.
"Avatares" de la vida...
Bon i ventós dia, Arare.

Montse ha dit...

Glòria, a mi el gènere no m'agrada gens (vaig clapar tot El senyor dels anells, que es veu que de veritat és boníssima) encara ara no puc veure 2001 Una odisea en el espacio sense adormir-me cap a mitja peli (sé i em consta que és boníssima), no he vist mai Terminator... etc,etc.

Però amb La historia interminable, Wilow, E.T., Jurassic Parc (1) i aquesta (i alguna altra que ara potser no recordo) m'ho vaig passar pipa!

Joana ha dit...

Mira, jo hi vaig anar per acompanyar el meu fill i vaig gaudir com una totila!
No podem perdre la imaginació...

Montse ha dit...

Oh, Montse, que us hagués agradat a vosalres és una garantia que no sóc tan hortera, jejejeje ;) petons i abraçades també a vosaltres!!!!

Montse ha dit...

Caram, Joana, acabo de rebre el teu comentari ara mateix! Visca la imaginació!

Montse ha dit...

Fanalet, no cal que et facis més petita, entre tu i jo en farem una de "normal", que jo tampoc sóc una maniquí (de fet, em sembla que no superaria la prova per ser hostessa de vol*, però no hi ha perill,jajajajaja)

*a la "meva època" per ser hostessa de vol (assafata, en dèiem llavors) calia fer una alçada determinada, no sé ara... i mai no vaig entendre per què (de tota manera, no hi havia perill, amb mi, això de volar no era lo meu)

Ramon Aladern ha dit...

Doncs a mi també em va agradar. La història que ja coneixem, d'indis i "americans", explicada en versió futurista. El guió és prou conegut, però la posada en escena resulta espectacular.

Deric ha dit...

no puc opinar, encara no l'he vist... però tu deixa que els "enteradillos" diguin el que vulguin, segur que opinen igual però per no "quedar malament" diuen que és una porqueria de peli

Montse ha dit...

Ramon, Deric, em sento molt millor, jejeje...

el paseante ha dit...

No l'he vist, així que no la puc qualificar. Si et va agradar, vol dir que la peli és bona per a tu. No té més.

Montse ha dit...

Paseante, ets tan pragmàtic que gairebé em fas por, jajajaja!
;)

però tens raó.

No és "una bona pel·lícula" en el sentit d'una bona història. És una bona pel·lícula en el sentit que sap aplicar les noves tecnologies amb molta imaginació per fer passar una molt bona estona sense pensar gaire, que això també va bé. Els bons són molt bons i els dolents, molt dolents, "como debe ser" :)

Un petonet!

assumpta ha dit...

Encara no l'he vist, però en parlen força bé, o sigui que penso que no seré pas jo qui et clavi les dents.
(a més, ara vaig a sopar, hahaha).
Petonets.
=)



PD. Gràcies pel teu comentari, Montse, ets un sol!
;)