04 de juliol, 2009

no les tinc totes, no...


M'he llevat a les set - ja sabeu, allò de la Taca - m'he menjat un préssec ben sucós i després he pres un cafè amb llet i unes llesques de pa de cereals i, com que no tinc xocolata i per quatre dies no en compraré - a la nevera del Blauet si que n'hi ha - doncs m'hi he posat una mica de mel. Necessitava alguna cosa dolceta. Penso que l'esmorzar és el millor àpat del dia. I vosaltres?

D'entrada he pensat: Arare, podries anar-te'n a la platja, no hi ha ningú a la sorra i això durarà poc, que de seguida començarà a omplir-se, que avui és dissabte! Però m'ha fet més peça asseure'm a l'ordinador a llegir-vos als que no us puc llegir des dels cybers de la France, que van amb taxímetre.

Ahir vaig tenir mig diagnòstic sobre el meu genoll: una bursitis, jo, que no jugo a la Borsa. Una bursitis complicada amb un pinçament de menisc que vaig fer la nit del crock! suposo que perquè durant la meva vida m'he dedicat a castigar impunement les meves extremitats inferiors (aix)... i jo que estava tan ufana d'haver-me passat la vida saltant, corrent, brincant, ballant!

El genollaire em va dir que fent "bondat" deumeu, què deu ser, això de fer bondat? per què em fan fer bondat, ara que necessito l'activitat encara més que quan era jove? fent bondat i un tractament amb anti inflamatoris, la cosa pot no anar a més. Tampoc no sé què deu voler dir "pot no anar a més". Pasar a mayores, dirien els castellans. I tanmateix, ara ja no em fa mal un genoll, sinó tots dos, que aquests dies he anat forçant l'altre! suposo que quan tornem tocarà fer ressonància a veure com està . No les tinc totes, em sento com si em faltéssin les cames (que és exactament el que em passa, que ara me'n falla una, ara l'altra... i això en un vaixell és "tremendo")...

Total, que el meu estat anímic és una mica baixet. Si em queixés, seria una desagraïda de la vida. No em puc queixar, de cap manera!

Estic contenta d'haver vingut a casa. M'ha fet il·lusió veure la meva mare i em fa il·lusió que avui vingui a dinar una part important de la prole... Martí inclòs, evidentment! però - per què sempre he de tenir peròs, al meu cap? - no les tinc totes.


Demà recollirem altra vegada els "tracals" i cap a Mâcon altra vegada, a continuar viatge. Però com pujaré les rescloses? ÔÔ

16 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

per pujar les rescloses, de manera romàntica que et pugi el teu home en braços. Seria un detallassso

A_ca_dia ha dit...

Cuidat molt guapíssima! I sobretot molts ànims! Intenta fer cas de les indicacions del metge, tranquilitat i poquet a poquet. Ja veuràs com aviat et sentiràs molt millor.

Anònim ha dit...

Vaja, vaja! L'humor i la bona ploma no l'has perduda, ets genial! Fins i tot quan estàs fomuda.
Un petonàs, i fes cas al genollaire...:)

Joana ha dit...

Arare wapa,
Cuida't molt i fes "una mica de bondat". Jo tampoc sé ben bé com es fa però ho recomano sovint i hi ha qui en fa molta ( massa) i altres que no ho saben fer :)
El capità deu tenir uns bons bíceps no? doncs au! a pujar rescloses a braços!
Bon estiu!!!

Deric ha dit...

una mica de repós no va malalment, descansa el genoll i activa més la ment, així compensaras

Joana ha dit...

Vinga xata, vingaaaaaa, què és un genoll per tu?, moco de pavo!
De bon gust hauria donat un volt per la sorra amb tu...
Petons guapa

fanal blau ha dit...

però el "genollaire" no t'ha dit que una de les millors coses pels genolls és l'aigua de mar?

una abraçada, arare!
cuideseme...

Júlia ha dit...

Ep, vigila i cuida't, no facis excessos...

Isabel Barriel ha dit...

Heu quedat molt afavorides al dibuixet!
bon retorn a la France...

kweilan ha dit...

Que continueu bé les vacances i cuida't aquest genoll!!

Rita ha dit...

Cuida't molt bonica, que encara has de donar molta guerra!!!

Petons i bona 2a part de vacances!

el paseante ha dit...

I per què no et poses genolleres? Crec que t'ajudarien a no castigar tant els genolls. Però el genollaire ja t'haurà dit què has de fer. Bon viatge naveganta.

Ramon ha dit...

Fes una miqueta de respòs Arare, només una miqueta...
Bona represa de viatge...

Carme Rosanas ha dit...

Montse, fe bondat en condicions normals ja és difícil en un vaixell ho deu ser molt més... però quan no hi ha més remei... cuida't molt i bona segona part de vacances!

Montse ha dit...

Moltes gràcies a tots!!!!

faré bondat dintre del que pugui.
Una abraçada forta-forta per tothom!

Marta ha dit...

Em sap greu la lesió del teu genoll i espero que et recuperis aviat. Mira de no perdre el bon humor que destil.les en els teus escrits això t'ajudarà a recuperar-te més aviat.

Aprofito l'avinentesa per convidar-te a entrar a casa meva reflexionshumanes.blogspot.com. Espero que t'agradi.