04 de juny, 2009

Des del meu mar: "Sense màstil"

El Taka i el Blauet ja no tenen màstil. Sembla que tota la vida hagin estat motores, pobrets, i això que ambdós són uns magnífics velers!

Mai no he parlat del Taka? (no de la Taca, ep!) És un Nauticat 33 (Gato náutico)és molt bon vaixell, un dia d'aquests us en posaré alguna foto. Si, ja ho sé, cada dia parlo de fotos i encara no n'he enviat cap! però és que no he tingut temps! (no em creieu?) No he tingut temps de buidar la camera a l'ordinador... és allò que els passa als jubilats, que no tenen temps de res... sort que no treballen, que si no no sé com s'ho farien! doncs bé: a la propera, espero poder posar fotos.

En un altre ordre de coses... he llegit el llibre de la nostra amiga blogaire Júlia Costa (la panxa del bou) "L'inici del capvespre" i m'ha encantat. Us el recomano vivament. La Júlia té un estil literari que m'agradaria tenir a mi.Quina enveja! (ja ho sé, que això no és una ressenya, però per ressenyes, les que fa el veí de dalt!) jo només dic que m'ha encantat i prou.

Bé, us deixo, ara toca tornar a poisar el Blauet a so de mar/de riu/de canal. I em queda poquíssima bateria, Ramon, nosé pas com m'ho faig!

Una abraçada per tothom!

8 comentaris:

Striper ha dit...

una abraçada tambe per tu.

Anònim ha dit...

Si no fos per que queda malament...et diria que escriguis en un paper lo que t'hagi quedat per dir i ho posis en una ampolla i cap aquí que fa baixada...

Ja passa que com més coses fas, menys temps tens...

A bientôt!

kweilan ha dit...

Bon viatge!

Jesús M. Tibau ha dit...

una altra abraçada i endavant. Et seguim

Montse ha dit...

Acabo de fer un video d'aquests que feu amb fotos i l'he enviat a youtube... però em diu que encara s'està tractant (vous patientez)

així que el tingui a punt l'enllaço.

També m'he baixat Picasa per poder anar enviant fotos, però "todo a su debido tiempo", e?

Jesus, estic llegint "El riu que parla" :D

kweilan, gràcies!!

Ramon, "missatge en una ampolla"? ;)

Striper, sempre ets el primer, gràcies, guapo!

Eli ha dit...

A mi m'ha fet gràcia això dels jubilats que no tenen mai temps de res, ara que el meu pare ho és, aquesta és la frase de la setmana.. És que no tinc temps...!!! ja,ja,ja
Vinga aquestes fotossss!!!!
;-D

miquel ha dit...

Si no fos perquè... deixaria de llegir-te. Un per aquí amb presses i la calor ingrata de les habitacions mal ventilades i vosaltres fent via al vostre aire. ;-)
Bona navegació, bones lectures i bona escriptura!
Una abraçada.

jaka ha dit...

Petonets,