23 de juny, 2009

des del meu mar: Sant Joan

Demà és festa, Sant Joan la fa...
Recordo la meva infantesa, més o menys com tothom, com els de la meva edat, al menys, recollint trastos vells per cremar aquesta nit, al mig del carrer, i celebrar després la revetlla al pati de casa amb tota la família i amics... la Fina cada any embarassada, la tieta i el tiet disfressant-se, els meus pares preparant el telefunken i fent piles de discos ballables, anant a buscar la coca i les meves cosines i jo, nervioses, sabent que aquesta nit ningú ens controlaria la quantitat de cocacoles o fantes que ens beguéssim i veient ballar els grans... però això està dit tantes vegades i per tantes plomes il·lustres, que no sé per què caic en el mateix tòpic de parlar-ne. Aix...

La nit passada ha estat xunga, per mi. A les cinc del matí - dormint- m'he regirat el genoll i he vist la padrina. Crec que se'm sentia més a mi que al vent! Pobre capità,no sabia què fer, em sembla que dec tenir els lligaments (o alguna cosa semblant) fotuts, perquè he estat més de mitja hora ul·lulant, fent-me massatge amb Voltarén, al final hem sentitun CLOC que ha resultat ser alguna cosa que es posava a lloc. Que malament ho he /hem passat! La Taca mirava, esporuguida, a veure què passava... total, que m'he pres un espidifen o com es digui, i com que feia moltes hores que no havia menjat (des de l'hora de sopar) diguem que he fet un esmorzar extra, un esmorzar d'urgència (posar-se un espidifen a l'estómac en dejú no pot ser bo)...

En fi, ara ho explico i me'n ric, però ha canviat la meva visió d'aquells futbolistes que cauen per terra amb cara de que els estiguin matant. Ara sé quin mal fa, així que mai més tornaré a dir que exageren!!!
Avui no podré ballar! (ostres,ostres,ostres, no podré anar a la revetlla del veí?) la revetlla virtual del veí promet ser moltbona! (potser que hi vagi en plan Ironside)
Us deixo: anem a comprar (si,si, puc caminar, quan he sentit el CLOC m'han passat tots els mals)

Potser encara tornaré... i si veieu que no torno en un s dies, és que el mestral ha afluixat i per fi hem pogut marxar riu amunt!

12 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

bon viatge i bona revetlla

Salvador Macip ha dit...

Que vagi bé la revetlla i que et recuperis ben aviat! Si més no, pots ballar a la pota coixa...

Clidice ha dit...

ànims, dopa't i podràs ballar. A certes edats el dopping està acceptat i, en segons quins casos, és altament recomanable! :D

Rita ha dit...

Caminant, en cadira de rodes o com sigui, però no ens fallis tu ara! ;-)

Molt bona revetlla, preciosa i bona ruta!
Petons!

Isabel Barriel ha dit...

Ja us veig... com a la Reina d'Àfrica... clar, que allà el mal venia de les sangoneres i dels ràpids del riu.
Bon viatge i bona revetlla!

jaka ha dit...

Bona revetlla guapisimaaaaaaaa !!!

rhanya2 ha dit...

Cuida't presciosa i crema a la foguera del teu mar els mals de genoll i tot el que se li assembli!!!
Feliç revetlla!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Bona revetlla! per desitjar-la he penjat al bloc un vídeo dels focs de Blanes del 2008. Cuida't el genoll, pensa que com els diamants és per tota la vida.

Xurri ha dit...

Reina mora, t'has pinçat el menisc. Hauries d'anar a que te l'immovilitzin, o et tornarà a passar. Especialment caminant per coberta, que encara que no t'adonis continuament fas petits girs en flexió, per mantenir l'equilibri, i és llavors quan es pinça. I quan puguis, mira-t'ho amb calma. Mentre tant, san espidifen, ora pronobis, i avui millor a ballar asseguda, movent braços només! Bona revetlla, wapa!

Elena Casero ha dit...

¡eh¡ reina mora, bon viatge i gràcies pels teus desitjos.

Una abraçada

el paseante ha dit...

Espero que no t'haguem de repatriar. Fes cas a la Xurri (crec que té un taller mecànic i hi entén) i que t'ho miri algú. Un petonet i bon viatge.

Deric ha dit...

ei, com va???