25 d’octubre, 2008

buf,buf,buf...

I la crisi continua. Aquella Borsa que fa quinze dies pensàvem que ja no podia baixar més, ja s'arrossega per sota dels nostres peus.

I la gent continua perdent la feina, aquells que la tenien, és clar!

I els botiguers tenen menys clients, i la gent comencem a fer allò de quan els de la meva generació erem petits: obrim l'armari i veiem què podem aprofitar. No val a badar, que no està el tema per comprar-se un abric cada any, tu, que abans els abrics duraven fins que la roba s'estripava de tant usada. Em direu que no cal exagerar. Bé, no cal exagerar, és cert. Llavors, sempre podeu anar als "mercadillos" i comprar roba falsificada, que és més barata. Però llavors no sabem qui l'ha fabricat, aquella roba, potser criatures, potser...

I continuem queixant-nos dels joves que no tenen ideals, malgrat que, com en tot i a tot arreu, n'hi ha moltíssims que si que en tenen.

I a la televisió continuen els programes- escombraria com aquell de les joves mares (menors) jugant a aprendre a ser-ne, dirigides per un equip de psiconosequè, i fent-ne espectacle. On queda, el dret dels menors? I el dels nadons? N'hi ha prou, amb la signatura de les mares - també menors- o dels avis dels nadons? Això si: creem espectacle i guanyem diner fàcil .

I els polítics continuen barallant-se pel mateix: les poltrones. I apujant-se els sous. i comprant-se cotxes contaminants amb taules fetes a mida, amb televisors, no fos cas que s'avorrissin mentre van d'un lloc a l'altre. I especulant amb els nostres calés (els pocs que deuen quedar)...

I com sempre, se me'n va l'olla. Deixem-ho aquí, eh?

Veiem un video per riure'ns una miqueta de nosaltres mateixos (com sempre?) Bon cap de setmana!

15 comentaris:

Rita ha dit...

i rebuf!!!!!!

Curiós... Fa un moment, mirava blocs, i he pensat en tu, en que no havies actualitzat recentment. :-)
Bon capde, maca!

Montse ha dit...

ita, és que vaig una mica de bòlid i no tinc gaire temps, però no podia passar el cap de setmana sense dir-hi la meva...

Un petonet!

zel ha dit...

Vaig a riure que em convé...
Per cert, bonica la casa nova!

Striper ha dit...

No s'et va l'olla jo també penso el mateix al post de dema escric sobre el tema.

Montse ha dit...

Què tal el video d'APM, Zel?
quan dius la casa nova vols dir la de l'àvia? :) a veure si aneu venint per allà, que entre tots la farem (com la Sagrada Família)

Una abraçada.

Montse ha dit...

El llegiré, striper, però segur que estem d'acord! Petonetssss

Mar ha dit...

Nosaltres avui parlàvem de que molts joves (o almenys nosaltres) no notem "ben bé" la crisi. Que si la borsa espanyola i mundial estigués en el seu millor moment ara estaríem igual d'"arruinats", que ho seguiríem trobant tot molt car i que amb els estudis ens seguiria costant trobar feina.
Els pares potser si que ho noten però ells fa uns anys les havien passat "més putes" i fa uns quans més, quan depenia dels avis, encara més. I ara més feliços que mai.
No sé si és una sort o no, però suposo que és un cicle que es va repetint i que més endavant ja ens tocarà passar-ho en primera persona.
Tot això no vol dir que no ho valorem, que dia a dia comprovem com gent es queda sense feina i més injustícies que comporta.


Espero que trobeu molts bolets i us ho passeu molt bé! Per mi ja us els podeu menjar tots.. jaja
:P

Un petonet!!

el pensador ha dit...

Ànims, arare, que segur que si cerquem posant-hi anhel, trobarem quelcom que funciona.

Bé, sí, ja sé, ja sé...

Consti que en cap moment he dit que fos fàcil, eh?

Una abraçada plena d'esperança ;-)

Josep Lluís ha dit...

I a partir d'avui, baixen les temperatures... que més queda?.

Montse ha dit...

Mar, vosaltres - de moment i que duri - teniu molta sort. Tant de bo sapigueu aprofitar-la (ja ho esteu fent, que sou uns bons estudiants i que "heu sortit molt bé") jo només espero i desitjo que el dia de demà la sort no se us giri d'esquena per culpa de la merda de món que us "estem" deixant...

Montse ha dit...

per cert... no hem trobat bolets (bé, n'hem trobat, però només un cistellet) una altra vegada serà!

Montse ha dit...

Pensador, seguirem cercant i posant-hi afició! :)

un petonet!!

Montse ha dit...

Josep Lluís, de tot el que passa, això que dius tu és l'únic que no podem controlar! bé, sempre ens quedarà abrigar-nos! recorda't d'abrigar-te bé demà, que el fred ja ha començat. petonet.

Mart de Garriga ha dit...

Exagerat això dels polítics, més aviat demagògic això de la tele per no avorrir-se...
Per cert, en Montilla en du d'accessoris d'aquests.

Montse ha dit...

Mart, exagerat?... potser si, no t'ho discutiré. Però si no és per no avorrir-se, per què necessiten una tele al cotxe? En Montilla també s'avorreix? buf,buf,buf...
gràcies per venir i per comentar!