07 de juny, 2008

Des de Gandia amb amor

Només saludar-vos des de Gandia. Aquí hi ha un wi-fi una mica estrany, ara va, ara no va, com aquell acudit de l'intermitent!

Aprofito, doncs, ara que va, perquè són moltes més les estones que no va. A veure si sóc capaç de "portar-me" un premi bloggero que m'ha atorgat en Josep Lluís (gràcies, company!)... veurem si funciona.
Jo li dedico el premi a tots els amics i amigues blocaires (suposo que és millor adjudicar-lo a persones concretes, però ja vaig dir un dia que prefereixo fer-ho d'aquesta manetra, així mai no em deixaré a ningú, la qual cosa no vol dir que no m'agradi que penseu en mi, ep!, que em fa molta il·lusió!!!)

L'altre dia vam estar sopant amb l'Elèna i el seu marit, va ser una agradabilíssima trobada. Una abraçada des d'aquí, bruixa roin.

I per si em llegeix el Sr. Cascarrabias - que em va prometre una paella si passava per València- li diré que a la tornada no se'n lliurarà!!! Oído, cocina? Oído Juanjuan?

De moment les navegacions, com li responia a algú, són força tranquil·letes. Ens va plovent una mica cada dia, però això és bo. Sembla ser que cap al Cap de Creus i "per allà dalt" tenen unes tramuntanes de campionat. Si fossim allà, segurament estaríem encallats a Saint Cyprien, com l'any passat. Ah! però aquest any som "per aquí a baix" i la cosa marxa molt bé, al menys de moment. No puc dir on anirem perquè no està clar si passarem a Formentera o si continuarem "avall". És tant una sorpresa per vosaltres com per nosaltres mateixos, que anem fent segons ens porta el vent. Així doncs, de moment, que tingueu un bon cap de setmana!!!

P.D.- He intentat pujar la web i no puja... lagarto, lagarto, alguna cosa no faig bé! s'intentarà el proper dia (de moment i ha alguna coseta, però poca)

P.D. 2.- Estic llegint força, ara us hauria de recomanar - si encara no l'heu llegit- "El nen del pijama de ratlles" o bé "Les senyoretes de Lourdes" o bé "Colors de mar"... intentaré parlar-ne, de tots plegats, el dia que em pugui passar tota la tarda tranquil·lament connectada, igual que a L'Ampolla, que no hi havia restriccions de xarxa! apa, us deixo que encara no podré ni enviar tot això... aix... el que us havia dit: Bon cap de setmana!

11 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Potser es que estava de vacances, o que tenia molta gana, però a gandia em vaig crspir la millor paella de la meva vida, vora mar i a 30º

Rita ha dit...

Felicitats pel premi i molt bon viatge!!
Petons, maca!

Josep Lluís ha dit...

Caram Gandia, quants records em duen al Grao… recordo en especial un lloc que es deia “la gamba d’or”…

El carrer Major i el Passeig...

Bé, un altra dia te’n parlaré.

Petonet

Montse ha dit...

ui, Francesc, no fa pas aquesta temperatura, encara (per sort) però si que m'he pogut passejar descalça per la platja, això que ens va tan bé per la circulació i tal i tal... la paella, ja t'ho diré ;)

Montse ha dit...

Bé, Rita, com sempre dic jo, Murphy és un gran amic: ens quedem un dia més perquè cal arreglar la bomba de nosequè... coses dels vaixells (els capitans es passen tot l'hivern posant el vaixell a puntm però és que té vida pròpia!!!)

Molts petonets!

Montse ha dit...

A saber què devies fer tu, a la Gamba d'or, Josep Lluís! ;)
D'acord, ja m'ho explicaràs!

petonet.

Albert ha dit...

Passeu-ho bé, intrèpids mariners! (de part, etre d'alters, del piratilla)

Joana ha dit...

El nen del pijama de ratlles ja l'he llegit...els altres 2 ,no!
A la llista!
Bon voyage!!!!!!!!!!!

Deric ha dit...

una paella valenciana! ole què bona!!!

aiguamarina ha dit...

Mitala ella que bé!

:)

Una forta abraçada!

el paseante ha dit...

No sé si n'ets conscient. Però fa una enveja aquesta felicitat teva :-) Bona continuació de viatge.