26 de juny, 2008

Aguadulce 2

Deixo informació del portal d'Aguadulce per al Jaume Puig, de Nau Argos, que em comentava que fa anys hi havia passat molts mals moments.

Afortunadament, Jaume, les coses deuen haver canviat molt, la gent és molt amable i estem descansant una mica de mals rollos.

Jo no les tenia totes, quan vam decidir anar a Andalusia, per la mala propaganda que s'ha fet contra els catalans durant tot l'any passat, i he de confessar que gairebé em fa vergonya haver pensat que podiem tenir problemes. La gent del carrer és molt agradable. Bé, hi deu haver de tot, és clar, como en botica, que diuen, però nosaltres estem tenint molta sort.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Que bé que us ho passeu!
I no saps com envejo la migdiada del gatet!
Agafo vacances ja!
Fins aviat!
Disfruta!!!!
Una abraçada!

Борис Савинков ha dit...

Moltes gràcies per la informació. Ara, a la home page del portal d'Aguadulce el primer que surt és una denuncia per una barrabassada urbanistica de 19 plantes d'alçada ;-)

La gent segur que és amable. Però fa vint-i-tres anys el desert on em van deportar era un abisme inhòspit. T'ho juro. Només un immens cel estrellat alegrava la cosa. Però em vaig informar i estava a anys llum de distancia.

Feliç navegació!!

Montse ha dit...

Joana, que tinguis unes molt bones vacances! gaudeix i descansa, que segur que t'ho mereixes!

petons!

Montse ha dit...

Ui, Jaume, jo només parlo de com és la gent... i que hi ha paisatges sl Cabo de Gata, per exemple, molt bonics (però està clar que Cabo de Gata és parc natural, encara sort), però no m'has llegit en posts anteriors, parlant dels horrors urbanístics que es cometen - també- per aquí? em sembla que urbanísticament parlant no hi ha costa que es salvi!

Un dia m'explicaràs detalladament això de la deportació, d'acord? (feies la mili?) al pare dels meus fills li va tocar el temps de la "marcha verde" i no vegis com va (vam) patir... un dia m'ho expliques, ell també era de Blanes!

Fins aviat!