29 de maig, 2007

El deber me llama /El deure ciutadà i tot això...

Pues si: había que ir otra vez a casa, ésta era calculada, para la declaración de la renta y varias cosillas más...como ver a los hijos y a mi mamá... así pues, como que debido al mal tiempo no podíamos continuar y entrar en el Ródano... decidimos adelantar la fecha a ver si mientras se arregla el tiempo, que vaya mesecito de mayo nos está dando... (para más detalles, ver web)

Vamos a estar en casa un par de días, iremos de bólido, pero entraré un ratillo cada día, aunque sólo sea para saludar.

Doncs si: calia tornar a casa, aquesta tornada estava calculada, per la declaració de la renda i unes quantes cosetes més... com veure els fills i la meva mare... així doncs, com que degut al mal temps no podíem continuar i entrar al Rhône, vam decidir avançar la data de tornada a veure si mentrestant s'arregla aquest temps, que Déu n'hi do quin mes de maig ens està fent! (per a més detalls, veure web)

Serem a casa un parell de dies, anirem de bòlid, però entraré una estoneta cada dia, ni que sigui per saludar.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Un petonàssss, tamany king Size, dolcíssima Mariana!!!

ja saps l'alegria que és, per mi, llegir-te i saber de tu(vosaltres)...

més petons encara, que te'ls guardo de cada dia i no caduquen!!!

;¬)***********

Anònim ha dit...

Apa, apa, quin allau de comentaris!!!
gràcies dolça!!

(aiiiiiiiiiixxxx, en el fons et trobo a faltar... ;¬P)

Més petonets encara ;¬)****

Anònim ha dit...

barbollaaaaaaaaaaaaire, no corris taaaaant....! XD

Hola capitana!
Déu n'hi do les monsieurs de la France, si en són de buròcrates, no? Quan això passa aquí, ens diuen que som des incompétents. Quilsvap****...!
Em refereixo, naturalment a l'aparent necessitat de la conjuncció dels astres per a fer que us canviessin el pal de les antenes. En fi...!

Ara espero que descanseu una mica durant en vostre petit retorn a casa i ja ens anirem llegint.

Un petó.

MIB ha dit...

capitanes!! che!! declaración de la renta!!! si la responsabilidad os llama hay que hacer caso!! y los niños!! y la madre!! qué bien!! es necesario!!!
Pero no da pereza?!!?? digo.. volver a arrancar?!?!.. no sé.. ya nos contarás!!! Me tengo que poner a practicar catalán nuevamente para leer tooooda la web!! estoy volviendo a entrar en ritmo blog... entonces.... quiero leerlo todo! jeje

yo también miraba mis fotos del viaje hace unos días... y tuve ganas de regresar! jeje... pero lo que ustedes están viendo no se queda atrás no?!!

Besos querida!!

Esther ha dit...

hola Arare, feia més d'un mes que no passejava per aquests mons, ni pels meus... Fa un parell de setmanes i a un mes del casament el Didac em va deixar... estic passant la pitjor agonia de la meva vida... destrossada, sola, buida, desesperada... ja veus, la vida ens depara coses ben insospitades... després de cinc anys de relació, dos vivint junts i a un mes de la boda... diu que pot ser feliç amb una altra persona que no sóc jo... Que vagi bé la tornada a la mar, jo seguiré en el meu on les onades piquen i piquen al meu cap que no es treu el passat de sobre perquè el trobo immensament a faltar...

Montse ha dit...

Barbollaire, m'encanta que no caduquin ;)
Un altre allau per tu, Corto maltés!

Montse ha dit...

uix, volia dir un altre allau, però petonil!!!

Montse ha dit...

Monalitza, pal abaixat, astres conjugats pequè quan acabem tota la faramalla puguem remuntar el `hône sense problemes (on vera)

Petonets, reina!

Montse ha dit...

MIB, será porque me he pasado la vida arancando de todas partes... que ya me acostumbré ;) (la vida misma da unas lecciones muy buenas, que la hacen a una adaptarse a cualquier cosa, jejeje)

Muchos besos guapa!

Montse ha dit...

Esther... ara vinc.

Trenzas ha dit...

Sería más divertido volver para ir a una fiesta, pero bueno... :)
Es una pena que el tiempo no acompañe. Por suerte aún queda tiempo de viaje y en algún momento, eso espero, las nubes se irán con la música a otra parte.
Tot anirà molt millor, ja ho veuràs...! Quant al temps, vull dir, la renda, ja....
:)