07 de maig, 2007

¡Aleluya! Al·leluia! (ara no sé si la geminada és una o l'altra)


Pues eso: Aleluya porque ahora mismo acabo de poder entrar a mi propio blog. No tengo ni idea del por qué ayer no me dejaba entrar. Misterios informáticos.

Ahora mismo parece que el Blauet se tenga que poner a volar, así sopla la tramontana. ¡Jesús, qué potencia!

Por cierto, quise poner un video que hicimos ayer (peccatta minuta, que hoy sopla mucho más fuerte) pero la historia es que no me deja ponerlo en la web, a la que os recomiendo que os conectéis si os apetece saber cómo nos va. Nos va bien, gracias: encallados en Roses, pero muy bien. Con mi rodilla hecha cisco, pero muy bien. Murphy cumple, como siempre, su ley.

Como tengo sueño y una tarjeta que caduca a las 24 horas (que se cuentan seguidas, ¿qué pensabais, eh?) no sé si me dará tiempo - mañana por la mañana- a intentar subirlo al youtube (nunca he subido un video mío al youtube, tendré que aprender o preguntarle a Xurri cómo se comprime el video para meterlo en la web, pero ahora eso se me antoja tan difícil como que ese viento que se me mete en la cabeza deje de soplar)

Supongo que mientras pueda, una vez a la semana o cada quince días (aprox) me iré conectando, porque todavía tengo un poco de mono. Después se me irá pasando, ¿no? :/

Ah, el álbum de fotos de nuestro "Viatge a Itaca", como complemento a la web, lo podréis ir viendo cuando queeráis. Poco a poco iremos subiendo fotos, ¿vale?

Os quiero.
Us estimo.

18 comentaris:

Barbollaire ha dit...

m'encanta la "catifa" del ratolí!!! XDDDD
apa que has pujat una foto gansa, gansa...
mira que estàs enigmàtica i guapa en aquesta foto...
No si... la tramuntana et prova, segur... el relax de no poder navegar...tantes hores mortes... ;¬P

Gràcies per connectar-te i deixar-nos saber de vosaltres (de tu).

Un petó ben dolç, estimadíssima Mariana...
(PS.. per cert el Capi... amb turbant i simitarra, i un vestit de noble indú... ja pasaria per Sandokan, ja... Ara és quan, definitivament, si mai em veu em mata)

miquel ha dit...

Que bé tenir notícies teues -vostres- també a través d'aquí.
Roses? Després em passaré pel vostre recorregut.
Els vídeos que tenen força durada els pots penjar a través de http://video.google.es/. Segur que te'n sortiràs.
Que el vent tramuntanal us sigui parcial...
Petons.

Candela ha dit...

Què tal maca!!! com va??? això teu és addició pura i dura!!!jajaj

Que bé que puguis connectar-te!

El veí de dalt ha dit...

Però que navegeu a força de pedals? Ho dic per això del genoll...;-)
Celebro tenir notis vostres. Que el vent bufi planer cap Ítaca o cap allà on vulgeu. Ja saps que l'important no és arribar a lloc, sino el viatge en si.

Anònim ha dit...

Ostres capitana! Quina il·lu llegir-te!
Una abraçada marinera!
Aviat amainarà el vent. Per aquí baix ahir el mestral se'ns emportaba literalment. Avui ja no en fa tant, però encara bufa valent.

Cuideu-vos!

Aps..., ja vaig veure el recorregut, hehe..., com a que per aquí davant no passareu! Quina planxa, bfffff...

Anònim ha dit...

Aps..., el video des de la feina no l'he pogut veure. Miraré si des de casa el pillo :)

Montse ha dit...

Barbollaire, quan vam anar al Marroc, al Capità li deien Aolí Babà, i el dia que es va posar un turbant no es distingia gens "dels altres" ( i a mi que m'agraden rossets i sense pèl!)

D'això... que molts petonets també per tu, encara que no m'hagis resolt el dubte de la ela geminada.

:P

Montse ha dit...

ah! que se m'oblidava! la catifa del ratolí... no hi ha com una bona Vanguardia rebregada!!!! (l'Avui també mola i a falta de l'uun o de l'altre, amb el Diari de Girona també te'n surts. Espero que a la France m'ho faré - això de la catifa, ep!- amb Le monde)

Montse ha dit...

Pere, vaig voler-lo penjar al youtube i em va dir que nanai: és un video fet amb la càmera de fotos (no tenim càmera de video) i durava un minutet. Extensió .avi (youtube em va dir que era un arxiu no reconegut i no vaig saber canviar-lo a un altre tipus d'arxiu més "conegut") però ho tornaré a intentar, avui, que encara em queden 8 hores de connexió, intentaré fer-ho i si no me'n surto, doncs mira... a la propera connexió (o no)...

Molts petonets, Pere.

Montse ha dit...

Candela, no ho saps tu bé, hehehe... en tinc d'altres però són inconfessables ;) un petonet!!

Montse ha dit...

Veí, ja ha arribat "allò", la family m'ho ha dit. I la llàstima és que no ho podré veure fins que torni (però segurament a principis de juny tornarrem per uns dies, per allò de la declaració de la renda i tal, si, un tema molt prosaic, però què hi farem? i llavors ho veuré) Moltíssimes gràcies!!!! rega'm les plantetes, eh? i no t'oblidis de la teva veïna!!!

Per cert, això del genoll només és perquè un dia del mes passat em vaig oblidar del temps (del temps que fa que vaig néixer) i vaig sortir a córrer (no saps com ho he lamentat, ai las!)

Una abraçada forta.

Montse ha dit...

Monalitza, tot i dintre del port he passat la nit de lloro (només feia que pensar en els huracans aquells que surten a ola tele que s'emporten vaixells i els deixen tots rebregats als ports, però em tranquil·litzava veure el Capità adormit com un angelet al meu costat, que ja saps que jo hi confio totalment, en ell, i si el Capità diu que no passa res, deu ser que no passa res)... constato que el Blauet, a més, és un vaixell fort, que el Janeau que teníem al costat semblava de fireta, uixxxx... i això que també és un bon vaixell. El que tenim a l'altre costat ni m'he fixat, crec que és una motora. per cert, el de fireta ha sortit aquest matí, però és clar, ell anava "cap avall, ambel vent de popa, que nosaltres hem d'anar "cap amunt" amb el vent de morro!!! i travessar el Cap de Creus, buf bfu buf, crec que en tenim per un parell de dies més!

i ja no m'enrollo més. Una abraçada forta i "oju" amb el mestral!!!!

Montse ha dit...

Moltes "rates"

Nois, perdoneu els errors de teclejar, però amb això dels portàtils no m'hi aclaro, jo. On hi hagi els teclats de sobretaula... potser m'hi acabaré acostumant, no? (a la força els pengen!)

Montse ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
gatot ha dit...

Hola bonica....!!!

No sé com vas de mono de blog, però si és tant fort com el nostre només de pensar en no llegir-te... vas arreglada!!!!

Diuen que al mar s'aprenen moltes coses: paciència, economia d'espais, comprensió de la natura, i de la pròpia natura...

veuràs com tot anirà bé i els problemes informàtics també seran més petits.

petons i llepades atramuntanades!

Montse ha dit...

Gatooooooooot, que em faràs plorar i tot!!! - diu ella deixant anar una llagrimeta -

Saps què? que només em queda una hora i cinquanta-vuit minuts de connexió i després... plof!

Mil i pico de petons!

Xurri ha dit...

Oh oh, reina mor, que acabo de veure que has penjat posts.. estava badant.

Els videos .avi ocupen molt espai i per aixó no pots, però es molt fàcil comprimir-lo.
Mira a veure si tens el Windows Moviemaker, que és un programa que gairebé tots els pc nous duen (i el teu és nou, oi?). Obrel i fes el següent:

1. Importar video (selecciona el video que vulguis comprimir i clica "importar"). El video apareixerà _ probablement tallat a trocets - a la finestra del mig que es titula "colecciones".
2. clica una única vegada sobre cada troç que vulguis posar a la web i arrosega'l fins la part rosa de sota. Es poden moure i canviar d'ordre simplement arrossegant-los.
3. Quan ja els tinguis posats on vols, ves a la part esquerra de la pantalla (segons la mires) i clica "Guardar en el equipo". Et sortirà una finestra de diàleg, ves fent el que et diu (posar nom, dir on vols guardar el video, etc). A la segona finestra pots triar entre tres opcions, mejor calidad (NOOO), más adecuado (NOOOO) i "otras opciones (SIIII). Aquí hi ha un menú desplegable amb moltes opcions; jo sempre faig servir "vídeo para banda ancha (340 Kbps)", que té una calitat acceptable i no "pesa" massa a la xarxa.
4. siguiente, siguiente etc, i al final et quedarà guardat i comprimit en format WMV, que si que l'agafen youtube i video.google etc, i que ocupa poquet i no superes la quota de 100 Mb. (de fet ocupen com a molt
10 Mb, i aixó els que son llargs!)
Ja m'he llegit tot el que dus escrit a la web, espero que el genoll no et faci la murga!.

Mil petons, Mora's Queen.

Xurri ha dit...

reina mora, no reina mor. Obre'l no obrel... ains no tinc arreglu.